Miksi Omegle ei toimi?

Mitä teet, kun olet yksinäinen ja haluaisit keskustella tai videopuhelun jonkun uuden online-käyttäjän kanssa? Kuten monet ihmiset tietävät, voit vierailla Omeglessa täyttääksesi sosiaaliset tarpeet. Saatat kuitenkin kohdata yleisen virheen yrittäessäsi käyttää Omegleä: Virhe yhteyden muodostamisessa palvelimeen, yritä uudelleen.

Tämä voi olla erittäin turhauttavaa, mutta hyvä uutinen on, että voit myös korjata tämän ongelman. Niin miksi Omegle ei toimi sinulle? Käsittelemme alla yleisimmät syyt.

Kolme syytä, miksi Omegle ei toimi

Omegle on online-chat-sivusto, jonka avulla käyttäjät voivat keskustella tuntemattomien ihmisten kanssa ja olla vuorovaikutuksessa satunnaisten nimettömien ihmisten kanssa ympäri maailmaa tekstin tai videon välityksellä. Tämä voidaan tehdä ilman rekisteröitymistä, jolloin käyttäjät voivat säilyttää tietyn tietosuojatason. Kun Omegle ei muodosta yhteyttä palvelimeen, saatat saada virheilmoituksen seuraavista syistä:  1. IP-osoitteesi saatetaan jäädyttää ja merkitä Omeglen verkkosivustolle. On useita syitä, miksi sinut voidaan jäädyttää ja merkitä Omeglesta. Olet saattanut rikkoa heidän käyttöehtojaan aiemmin, toinen Omegle-käyttäjä on ilmoittanut sinusta tai olet saattanut soittaa tekijänoikeudella suojattuja kappaleita taustalla keskustelun aikana.
  2. Saattaa olla joitain palvelinpuolen ongelmia, joita et itse pysty ratkaisemaan. Ehkä sivustolla on ylikuormitusta tai palvelin kaatui.
  3. Selaimesi määritysasetukset, kuten DNS, voivat olla vanhentuneita ja vaatia päivitystä.

Joten kaiken tämän jälkeen - kuinka korjaamme nämä ongelmat?

Tapoja ratkaista Omegle-virhe muodostettaessa yhteyttä palvelimeen, yritä uudelleen

1. Yritä muodostaa yhteys Omegleen toisella laitteella.

Tämä on ylivoimaisesti yksinkertaisin tapa tehdä yhteyden vianmääritys. Toisen laitteen käyttäminen yhteyden muodostamiseen Omegleen auttaa sinua selvittämään, aiheuttaako se sinun laitteesi Omeglen yhteyden muodostamisessa palvelimeen -virheen vai kokeeko jokainen laite sen. Jos teet tämän ja huomaat toisen laitteen muodostavan yhteyden sivustoon, vaikka omasi ei ole, ongelma saattaa johtua laitteestasi ja siitä, miten se on määritetty käyttämään Omeglea.

2. Vaihda tällä hetkellä käyttämääsi verkkoa.

Laitteessa, jolla käytät Omeglea, voi olla tiukkoja palomuurisääntöjä, jotka saattavat estää Omeglen. Jos haluat varmistaa, onko tämä ongelma, varmista, että vaihdat tällä hetkellä käyttämääsi verkkoa. Laitteesi palomuuri varmistaa, että verkkosi tietoturva ylläpidetään valvomalla ja ohjaamalla sekä lähtevää että saapuvaa verkkoliikennettä. Jos palomuuri ei luota verkkoosi, voi olla, että Omeglen palvelimet ovat ilmoittaneet IP-osoitteesi tai Internet-palveluntarjoajasi (ISP) rajoittaa Omeglen palveluiden käyttöä.

Joten miten muutat verkkoasi? Se on helppoa, yritä muodostaa yhteys Omegleen käyttämällä toista tai julkista Wi-Fi-yhteyttä ja päivitä sivu. Tämän verkkomuutoksen pitäisi ratkaista tämä, mutta jos se ei ratkea, seuraavaa vaihetta voidaan käyttää myös IP-osoitteesi peittämiseen tai vaihtamiseen, jolloin näyttää siltä, ​​että olet eri verkossa.

3. Asenna VPN ja muodosta yhteys Omegleen.

Saatat ihmetellä, mikä VPN on ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä yhteyden muodostamiseen Omegleen. VPN, joka tunnetaan myös nimellä Virtual Private Network, on yksityinen verkko, johon muodostat yhteyden, jotta laitteesi IP-osoite pysyy yksityisenä ja nimettömänä, kun käytät mitä tahansa verkkosivustoa. VPN-verkkojen avulla online-toimintasi on täysin mahdotonta jäljittää. Joten kuinka VPN voi auttaa sinua poistamaan Omeglen rajoitukset? Saamalla Omeglen ajattelemaan, että olet joku muu! Vaikka ympärillä on niin monenlaisia ​​VPN-verkkoja, varmista, että käytät parhaita päästäksesi Omegleen. Parhaat VPN:t auttavat sinua salaamaan keskustelutiedot alustalla, jotta Internet-palveluntarjoajasi ja muut ulkopuoliset osapuolet eivät näe niitä. Ne salaavat verkkosi liikennetiedot, jolloin kolmannen osapuolen on vaikea nähdä online-toimintaasi.

4. Korjaa vioittuneet järjestelmätiedostot

Toinen vaihe, jonka voit ottaa, jos et pääse Omegleen, on korjata vioittuneet järjestelmätiedostot. Haittaohjelmien skannerit, kuten Malwarebytes, voivat auttaa sinua etsimään vioittuneita tiedostoja ja korjaamaan ne. Jos tämä ei ratkaise ongelmaasi, muita ratkaisuja on saatavilla.

Jotkut ihmiset ovat myös pystyneet voittamaan ongelman suorittamalla muutamia komentoja Windowsin komentokehotteen kautta. Ensimmäinen askel, jonka voit ottaa, on etsiä komentokehote ja suorittaa se järjestelmänvalvojana.

Varmista, että painat enteriä ja odota viestiä, joka kertoo, että komento on onnistunut jokaisen suorittamisen jälkeen:

  • ipconfig/flushdns
  • ipconfig/release
  • ipconfig/release6
  • ipconfig/renew

Kun olet suorittanut kaikki neljä yllä olevaa komentoa, sulje ja avaa selain uudelleen ja yritä sitten muodostaa yhteys Omegleen uudelleen.

5. Onko ongelmasi aiheuttama Flash?

Flash-selaustiedot voivat myös vaikeuttaa Omeglen käyttöä. Palvelu riippuu Flashin toiminnasta, joten on helppo nähdä, miksi se voi aiheuttaa hidastuksia ja estää pääsyn. Yritä poistaa kaikki evästeet selaimestasi. Jos tämä ei auta, saatat joutua sammuttamaan laitteesi ja käynnistämään sen uudelleen evästeiden poistamisen jälkeen, jotta muutokset toteutetaan oikein.

Miksi Omegle on niin suosittu ja liittyykö sen käyttöön riskejä?

Omegle on ilmainen chat-palvelu. Koska ihmisiä ei veloiteta tämän palvelun käytöstä, siitä on tullut yksi suosituimmista palveluista laatuaan. Sen avulla ihmiset voivat keskustella vieraiden kanssa, jotka on satunnaisesti valittu keskustelemaan kanssasi tekstin, äänen ja/tai videon välityksellä. Omeglea voivat käyttää vain 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat, mutta kaikkien alle 18-vuotiaiden on pyydettävä lupa vanhemmalta tai huoltajalta ennen kuin he voivat käyttää sitä. Ihmiset voivat myös toimia vakoojina käyttäessään Omeglea ja antaa kahdelle chatterille aiheita keskustella heidän vastauksiaan lukiessaan.

Käytä Omeglea turvallisesti

Omeglen käyttäjiä neuvotaan, että muut käyttäjät voivat halutessaan ottaa kuvakaappauksia ja tallentaa mitä näytöllä tapahtuu. Tästä syystä heitä kehotetaan välttämään tekemästä tai sanomasta mitään, mitä he eivät halua tulla julkisiksi. Sinun tulee myös välttää henkilökohtaisten tietojen jakamista Omegleä käyttäessäsi. Jos tunnet olosi epämukavaksi Omegle-chatin aikana, sinun tulee kirjautua ulos ja raportoida tarvittaessa sopimattomasta toiminnasta.

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Kuinka katsoa Dune Edellinen Artikkeli

Kuinka katsoa Dune

Telnetin käyttöönotto ja käyttö Windows 10:ssä Lue Lisää

Telnetin käyttöönotto ja käyttö Windows 10:ssä