Vuoden 2022 parhaat torrent-sivustot; Mitkä ovat parhaat torrent-sivustot

Tänään esittelemme sinulle luettelon kahdeksasta parhaasta Torrenting-sivustosta, jotka ovat edelleen toiminnassa vuonna 2020. Koska tiedostojenjakopalvelut ovat olleet tiukasti tarkasteltuna viime vuosina, monet torrent-sivustot ovat tulleet ja menneet, joten et ole varma, mihin voit luottaa. Kun sinulla on yksi suositelluista VPN-verkoistamme torrenteille ja tämä luettelo rinnallasi, voit ladata tiedostoja yksityisyydessä ja rauhassa.

Vertaislataustekniikka, kuten se, jota käytetääntorrentit, on edelleen yksi tehokkaimmista tavoista, joilla käyttäjät voivat ladata sisältöä rasittamatta liikaa isännöintisivustoa. Lataamalla pieniä osia tiedostoa muilta käyttäjiltä, ​​kun he myös lataavat, torrent-järjestelmä mahdollistaa erittäin nopeat tiedostosiirrot, joista käyttäjät pitävät.Turvallisimmat torrent-lataukset saat käyttämällä jotakin seuraavista VPN:istä:

 1. NordVPNParas torrent-VPN – Palvelimien runsauden, tehokkaimpien salausprotokollien ja riippumattomasti tarkastetun lokikäytännön ansiosta NordVPN tekee torrentista kategorisesti turvallisempaa.
 2. Surfhai– Surfshark poistaa arvailun oikean palvelimen löytämisestä suojattua torrentia varten tekemällä jokaisesta palvelimesta P2P-palvelimen. Rajoittamaton kaistanleveys ja yhteydet.
 3. IPVanish– IPVanish on kokeiltu ja todellinen yksityinen torrent-ratkaisu, jolla on vahvat verkkonopeudet kaikkialla.

Koska torrentteja käytetään usein sisällön jakamiseen laittomasti, torrent-linkkejä kokoavat sivustot suljetaan usein tai niiden on siirryttävä uuteen nimeen tai URL-osoitteeseen (Pirate Baytulee mieleen). Jatkuvien muutosten vuoksi voi olla vaikeaa seurata torrenttien löytämistä! Auttaaksemme sinua tässä, jaamme luettelon vuoden 2020 parhaista torrent-sivustoista, jotta voit löytää etsimäsi sisällön näillä parhailla torrentivaihtoehdoilla.

LOPPUMYYNTI: 2 vuoden sopimus 70 % alennuksella Hanki ykkösluokan VPN 30 päivän rahat takaisin -takuu

MUISTUTUS! Torrent-käyttäjillä on oltava VPN

Olet varmasti kuullut paljon piratismin vastaisista toimenpiteistä, joita käytetään sekä torrent-isännöintisivustoja että torrent-käyttäjiä vastaan. Kun torrentit yleistyivät viime vuosien aikana, Internet-palveluntarjoajat, lainvalvontaviranomaiset ja tekijänoikeuksien haltijat alkoivat seurata ja tutkia torrentin käyttöä. Sen lisäksi, että nämä organisaatiot sulkevat suosittuja torrent-indeksointisivustoja, kuten ne, joita aiomme luetella alla, ne kohdistavat myös yksityisiin käyttäjiin.

Jos lataat torrentteja suojaamattoman Internet-yhteyden kautta, on erittäin todennäköistä, että Internetin käyttöäsi tutkitaan. Jos Internet-palveluntarjoajasi voi todistaa, että olet ladannut tekijänoikeudella suojattua sisältöä laittomasti, voit joutua vakaviin ongelmiin.Syy siihen, että torrentia kohdellaan vakavammin kuin muita lataustyyppejäliittyy tekniikan toimintaan: kun lataat tiedoston torrentin avulla, isännöit samanaikaisesti tiedoston jo ladattuja osia, jotta muut käyttäjät voivat käyttää sitä. Tämä tarkoittaa, että teknisesti et vain lataa tekijänoikeudella suojattua sisältöä, vaan myös isännöit sitä, mikä on vakavampi rikos.

On jopa tapauksia, joissa tekijänoikeuksien haltijat antavat tietoisesti materiaalinsa torrentia, mutta piilottavat tiedoston sisään seurantaohjelman, jotta tekijänoikeuksien haltijat voivat nähdä kaikki tiedoston torrentin tehneet ja lyödä jokaista heistä sakkoja tai syytteen uhkaa. Ja olet luultavasti kuullut tekijänoikeuspeikoista: lakiasiaintoimistoista, jotka lähettävät torrent-käyttäjille uhkauskirjeitä, joissa vaaditaan törkeitä rahasummia sakkoina tai uhkaavat viedä käyttäjän oikeuteen.

Ilmeisesti haluat suojautua tältä saalistuskäyttäytymiseltä. Joten jos aiot käyttää torrentteja, sinun on ehdottomasti suojattava itsesi salaamalla Internet-toimintasi. VPN-palvelun käyttäminen salaa laitteeltasi Internetin kautta lähettämäsi tiedot, mikä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi tai muut tarkkailijat eivät näe, mitä sisältöä käytät tai mitä tiedostoja jaat. Tämä on elintärkeääpysyä turvassa, kun käytät torrentteja.

Kuinka valita loistava VPN-palveluntarjoaja torrent-sivustoille

Nyt tiedät, että tarvitset VPN:n ennen kuin vierailet torrent-sivustoilla. Kuinka valitset sellaisen monien VPN-palveluntarjoajien joukosta? No, suosittelemme joitain VPN-palveluntarjoajia, joiden uskomme tekevän parasta työtä torrentien suojaamisessa. Kun valitsemme sinulle suosittelemia VPN-verkkoja, otamme huomioon joitain seuraavista ongelmista:

  Turvallisuus. Onko VPN-yrityksellä aei kirjauskäytäntöä? Käyttävätkö he vahvaa salausta? Torrent-ystävällisyys. Salliiko VPN-yritys käytöntorrentitja muutP2P-latauksetheidän verkkonsa kautta? Yhteyden nopeus. Mitenyhteydet ovat nopeita? Ovatko ne riittävän nopeita suurten tiedostojen lataamiseen? Palvelimien saatavuus.Kuinka monta palvelinta yrityksellä on, ja kuinka monessa eri maassa? Ei rajoituksia. Eikö lataamisessa ole kaistanleveysrajoituksia, ei kuristusta tai muita rajoituksiatorrentit?

Parhaat VPN:t nopeille ja turvallisille torrenteille

Yllä olevat tekijät mielessämme selvitimme markkinoilta parhaanVPNtarjoajat. Suosittelemme seuraavia kahta VPN:ää parhaana turvalliseen ja yksityiseen torrentia varten:

yksi.NordVPN

NordVPN - Toimittajan valinta Käy osoitteessa nordvpn.com

Meidän suosituimmatVPNpalveluatorrentin aikanaOnNordVPN, joilla on vahva yksityisyys rikkoutumattomalla 256-bittisellä AES-salauksella OpenVPN:n kautta oletuksena. Heillä ei myöskään ole lokikäytäntöä, ei tiedostotyyppejä koskevia rajoituksia, nopeat yhteydet ja yli 5 100 palvelinta 59 eri maassa. Ei tarpeeksi? Kokeile yhtä NordVPN:n monista erikoispalvelimista, joka on optimoitu P2P-yhteyksille muiden yleisten käyttötapausten ohella.

Lue koko artikkelimmeNordVPN-arvostelu.

Plussat
 • Poistaa amerikkalaisen Netflixin eston
 • Useimmat VPN-palvelimet eri IP-osoitteilla
 • Torrentointi/P2P nimenomaisesti sallittu
 • Kaksinkertainen tietosuoja
 • Live chat -tuki on saatavilla.
Haittoja
 • Erittäin vähän
 • Sovellusten käyttö voi olla hieman hankalaa.
PARAS SUOJATUILLE TORRENTEILLE: Paras tapa ladata anonyymisti torrenttisivustoilla on NordVPN:n rikkomaton salaus. Saat valtavan 70 %:n alennuksen 3-vuotissuunnitelmasta (3,49 dollaria kuukaudessa), ja sen takana on vaivaton 30 päivän rahat takaisin -takuu.

kaksi.Surfhai

Surfshark VPN Käy osoitteessa surfshark.com

Surfhaion muutamia todella ainutlaatuisia kohtia, jotka tekevät siitä yhden parhaista VPN-verkoista turvalliseen torrentia varten. Ensinnäkin he käyttävät vain uusinta salaustekniikkaa (256-AES-GCM) ja tunnelointiprotokollia (OpenVPN, IKEv2/IPSec, WireGuard). Ne murskaavat keinotekoisten verkkorajoitusten ja sensuurin avulla samalla kun voit välttää Internet-palveluntarjoajien, hallitusten tai hakkereiden jäljittämisen.

Mutta se on vain perusta. SurfhaiVPNSe on erinomainen tuomalla edistyneimmät toiminnallisuutensa vähiten tekniikkataitoisten (ja rahapulaisten) käyttäjien saataville. He luopuvat kokonaan erikoispalvelimista ja tarjoavat yleisiä toimintoja koko yli 800 palvelinverkossaan. Tähän sisältyy CleanWeb-mainosten esto ja haittaohjelmien torjunta, hämärtäminen ja jopa NoBorders-menetelmä, joka voi murtautua Kiinan suuren palomuurin läpi. Mikä parasta, sovellus havaitsee verkkorajoitukset automaattisesti ja käynnistää oikeat asetukset torjuakseen niitä lennossa.

Lopuksi, Surfshark VPN kunnioittaa todella nimettömyyttäsi, mikä sopii erinomaisesti torrent-sivustojen käyttöön. He hyväksyvät kryptovaluuttamaksut ja takaavat, että tunnistettavia lokeja ei säilytetä.

Plussat
 • Poista VoIP-estot ahdistavissa järjestelmissä, kuten WhatsApp, Skype, Discord ja muut
 • Jokainen palvelin on erikoispalvelin
 • Hyväksyy kaikki yleisimmät luottokortit, Apple, Google ja Amazon Pay, PayPal ja jopa Bitcoin
 • Kirjauskäytäntö on riippumattomasti tarkastettu ja varmennettu
 • Hyvityspyynnöt ovat yksinkertaisia ​​ja nopeita – ei odottelua tai vaivaa.
Haittoja
 • Kasvavalla verkolla ei ole samaa kattavuutta kuin kypsemmillä VPN:illä
 • Uusi-kid-on-the-block -status ei välttämättä herätä samaa luottamusta kuin suuremmat palveluntarjoajat.

Lue koko artikkelimmeSurfshark arvostelu.

PARAS BUDJETTIVAIHTOEHTO: Surfshark tekee turvallisimman torrent-palvelimen löytämisestä helppoa. Saat 83 %:n alennuksen kahden vuoden tilauksesta + 3 kuukautta ILMAISEKSI vain 2,21 dollarilla kuukaudessa.

3.IPVanish

ipvanish Käy osoitteessa ipvanish.com

SuosittelemmeIPVanishtorrent-ystävällisenä VPN:nä. Heillä on kirjautumattomuuskäytäntö ja vahva 256-bittinen salaus, ne sallivat torrentit verkossaan, heillä on salamannopeat yhteydet ja heillä on yli 1 300 palvelinta yli 60 maassa. Ilman rajoituksia tiedostotyypeille tai liikenteelle,he ovatthetäydellinenVPNtorrenteille.

Lue koko artikkelimmeIPVanish arvostelu.

YKSINOMAINEN TARJOUS: Hostingdalen lukijat voivat säästää valtavat 60% täälläIPVanish-vuosisuunnitelmassa, jolloin kuukausihinta laskee vain 4,87 dollariin kuukaudessa.

Parhaat vaihtoehdot torrent-sivustoille

Nyt kun sinulla on VPN, joka pitää sinut turvassa, pääsemme suosituimpien julkisten torrent-sivustojen luetteloon.

Vaihtoehtoisesti voit tarkistaa luettelostamme suosituimmat yksityiset jäljittäjät .

Torrentointisivusto 1: KickassTorrents

KickassTorrents oli yksi torrentien suurimmista nimistä, mutta sivusto suljettiin viime vuonna. Sen sulkemisen jälkeen siellä oli paljon kloonisivustoja, jotka teeskentelivät olevan alkuperäisen sivuston virallisia toistoja, mutta kehitystiimi ei tukenut näitä sivustoja virallisesti.

Onneksi alkuperäinen KAT-tiimi palasi yhteen luomaan rakkaan uudelleentorrentsivuston uudessa URL-osoitteessa. Uudella sivustolla on sama sisältö ja ominaisuudet kuin alkuperäisellä, kuten yhteisölinkit, jotka rohkaisivat käyttäjiä keskustelemaan ja suosittelemaan erilaisia ​​sisältö- ja tiedostojenjakomenetelmiä.

Valtavalla valikoimallaantorrentsisältö, siististi järjestetyt kategoriat ja sitoutuneen yhteisön osio, uusi KAT on resurssi, jonka jokaisen torrenterin pitäisi tietää. Löydä se osoitteesta https://katcr.co/

Torrentointisivusto #2: isoHunt

Toinen hyvin vakiintunut nimi torrent-pelissä on isoHunt, joka on kierrellyt useilla verkkotunnuksilla muutaman viime vuoden aikana välttääkseen sulkemisen. isoHuntissa on laaja valikoimatorrentetsimääsi sisältöä, kuten TV-ohjelmien jaksoja, elokuvia ja musiikkia, ja siinä on myös harvemmin nähtyjä luokkia, kuten sähköiset kirjat ja anime.

Parasta isoHuntissa on nopeus, jolla uusitorrenttiedostot nousevat. TV-ohjelmien uudet jaksot ovat usein saatavilla heti, kun jakso esitetään, joten se on ihanteellinen, jos yrität pysyä ohjelman perässä.

Löydät isoHuntin nykyisen version osoitteesta https://isohunt2.org/

Torrentointisivusto #3: LimeTorrents

Tietävät käyttäjät rakastavatLimeTorrentitsen helppokäyttöisyyden, laajan sisällön ja hyödyllisen ulkoasun vuoksi, joka näyttää suosituimmat torrentit eri luokissa. Siinä on joitain erikoisluokkia, kuten ulkomaisia ​​elokuvia sekä tavallisia TV-ohjelmia, elokuvia ja musiikkia. Ja siinä on loistavia bonusominaisuuksia, kuten varmennusjärjestelmä, jossa turvallisiksi, tarkasti merkityt ja korkealaatuisiksi vahvistetut torrentit on merkitty tähdellä, jotta tiedät, että voit luottaa niihin. Siinä on myös RSS-syötteitä eri luokille, jotka voit kytkeä torrent-asiakasohjelmaasi ladataksesi automaattisesti luokan uusimmat lisäykset.

Hakukoneet eivät kuitenkaan indeksoi LimeTorrentsia, joten sivustoa ei voi etsiä, ellet tiedä URL-osoitetta. Onneksi voimme jakaa tämän URL-osoitteen kanssasi nyt! Löydät sivuston osoitteesta https://www.limetorrents.cc/

Torrentointisivusto #4: Torrentz2

Alkuperäinen Torrentz-sivusto suljettiin hiljattain, mutta onneksi sivusto on palannut uudella nimellä Torrentz2. Alkuperäisen sivuston tavoin Torrentz2:ssa on laaja valikoima sisältöjä tavanomaisissa luokissa, ja sivustolta näet luettelot tuoreista suosituista torrenteista ja viikon suosituimmista torrenteista, jotka ovat molemmat loistava uusien suositusten lähde.

Yksi ominaisuus, joka tekee Torrentz2:sta erottumaan muista torrent-sivustoista, on sen laatuindeksi. Siinä on järjestelmiä, joilla varmistetaan, että torrentit sisältävät väittämänsä tiedostot, ja että torrentien laadun arvioinnit. Torrentz2 on yksi tehokkaimmista torrent-hakusivustoista hakemalla tietoja lukuisista muista torrent-sivustoista.

Tutustu Torrentz2:een itse osoitteessa https://torrentz2.eu/

Torrentointisivusto #5: 1337x

Toinen sivusto, jota ei ole indeksoitu, mutta jota vakavat torrentit käyttävät usein, on 1337x. Siinä on poikkeuksellisen hyvin suunniteltu käyttöliittymä, mikä tekee siitä sujuvamman ja ammattimaisemman kuin muut torrent-sivustot. Ja tietysti se isännöi kaikkia tarvitsemiasi torrentteja TV-ohjelmista, elokuvista ja musiikista erikoiskategorioihin, kuten animeihin ja dokumentteihin.

1337x-sivusto sisältää runsaasti tietoa torrenteistaan, kuten kylvö- ja leechereiden lukumäärästä, latauspäivämäärästä, tiedoston koosta ja lataajasta, jotta voit seurata suosikkiasi ja luotettavimpia.torrentlataajat. Kommenttitoiminto on hyödyllinen yksittäisten torrent-linkkien laadun kommentoimiseen.

Kokeile 1337x-sivustoa osoitteessa https://www.1337x.to/

Torrentointisivusto #6: Pirate Bay

Torrentin suurin ja paras nimi moneen vuoteen oli The Pirate Bay. Valitettavasti TPB on tullut tunnetuksi muutaman viime vuoden aikana yhtenä lainvalvonnan eniten kritisoimista ja haitallisista sivustoista. Syy siihen, että tämä sivusto ei ole tämän luettelon kärjessä, on se, että sen on täytynyt muuttaa URL-osoitteita niin monta kertaa, että monet käyttäjät ovat vaihtaneet sen sijaan muille torrent-sivustoille.

Kuitenkin niin kauan kuin se on saatavilla, TPB:llä on edelleen hienoin torrent-valikoima useissa eri luokissa. Sivuston avulla voit etsiä ohjelmistoja, sähköisiä kirjoja, sarjakuvia ja pelejä sekä elokuvia, TV-ohjelmia ja musiikkia.

The Pirate Bayn nykyinen URL-osoite on https://knaben.tk/ThePirateBay.php

Torrentointisivusto #7: iDope.se

Uudempi torrent-sivusto, josta todella nautimme, on iDope. Tämä sivusto keskittyy enemmän turvallisuuteen kuin muut sivustot, ja sen periaatteena on olla seuraamatta vierailijoiden IP-osoitteita ja sitouduttua olemaan käyttämättä ärsyttäviä ponnahdusikkunoita. Jos olet ollut huolissasi muiden torrent-sivustojen tarjoamasta turvallisuustasosta, arvostat Idopen huolellisempaa lähestymistapaa.

iDope-verkkosivusto erottuu myös muista torrent-sivustoista puhtaalla, minimalistisella käyttöliittymällä. Eräs erottuva piirre on korostetut kokoelma torrentit, jotka ovat esillä etusivulla, joiden avulla voit ladata kokonaisia ​​tiedostoja yhdellä torrentilla. Esimerkiksi tällä hetkellä IMDB:ssä on kokoelma 250 parasta elokuvaa, ja voit ladata ne kaikki yhdestä tiedostosta. Löydät tietysti tavalliset suosituimmat luettelot ja luokat, kuten TV-ohjelmat, elokuvat ja musiikki.

Jos haluat yksityisyyttä ajattelevan torrent-käyttäjän, kokeile Idopea osoitteessa https://idope.se/

Torrentointisivusto #8: RARBG

Lopuksi yksi Internetin vanhimmista torrent-sivustoista, joka on edelleen käynnissä, on RARBG. Sivuston ulkoasu saattaa näyttää nyt melko vanhentuneelta, eivätkä sen kehittäjät päivitä ja ylläpitää sitä yhtä usein kuin muut uudemmat torrent-sivustot. On kuitenkin vielä paljon hienoatorrentsisältöä, joka on saatavilla RARBG:ssä ja sillä on edelleen joitain omistautuneita faneja.

Jos etsit yksinkertaista torrent-sivustoa, jossa on vain olennaiset asiat ilman röyhelöitä, saatat pitää RARBG:stä. Sivustolla ei ole paljon lisäominaisuuksia. Mutta yksi erottuva ominaisuus on suositeltu torrent-osio, jossa on todella mielenkiintoinen valikoima elokuvia, jotka ovat enemmän taidetta kuin hittiä. Jos olet suuri elokuvafani ja etsit suosituksia vähemmän tunnetuille elokuville, käy ehdottomasti katsomassa täältä.

Pääset RARBG-verkkosivustolle osoitteessa https://rarbg.to/index8.php

Viimeiset ajatuksemme parhaista torrenttien lataussivustoista

Kuten näet, siellä on monia upeita torrent-sivustoja, joilla on kaikenlaista sisältöä ladattavaksi. Vaikka torrent-sivustot yleensä sulkeutuvat tai muuttavat usein, nämä 8 sivustoa toimivat edelleen vuonna 2020 ja ovat eräitä parhaista paikoista Internetissä torrent-tiedostojen löytämiseen.

Mikä näistä torrent-sivustoista on mielestäsi paras? Vai onko olemassa eri torrent-lähde, jota emme maininneet, mutta jota rakastat? Mikä on myös mielestäsi paras VPN käytettäväksi torrenttien lataamiseen? Kerro meille sitten alla olevissa kommenteissa!

Kuinka saada ILMAINEN VPN 30 päiväksi

Jos tarvitset VPN:n lyhyeksi ajaksi esimerkiksi matkoilla, saat parhaan VPN:n ilmaiseksi. NordVPN sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun. Sinun on maksettava tilauksesta, se on tosiasia, mutta se sallii täysi käyttöoikeus 30 päivän ajan, minkä jälkeen peruutat täyden hyvityksen . Heidän ei-kysymyksiä peruutuskäytäntönsä on nimensä mukainen.

Kuinka katsoa Dune Edellinen Artikkeli

Kuinka katsoa Dune

Telnetin käyttöönotto ja käyttö Windows 10:ssä Lue Lisää

Telnetin käyttöönotto ja käyttö Windows 10:ssä