Suoratoisto Chromecastiin macOS:ssä ilman Chromea

macOS ja Macit on suunniteltu toimimaan muiden Apple-laitteiden, kuten Apple TV:n, kanssa. Niitä ei ole suunniteltu toimimaan sellaisten laitteiden kanssa, kuten Roku, Amazon Fire Stick tai Chromecast. Tämä ei tarkoita, että et voi käyttää näitä laitteita Macin kanssa, voit. Sinulla on vain rajalliset vaihtoehdot verrattuna muihin työpöytäkäyttöjärjestelmiin. Chromecastin kanssa sinulla on Chrome-selain, jonka avulla voit muodostaa yhteyden Chromecastiin ja suoratoistaa siihen. Jos haluat jotain, joka toimii työpöydälläsi etkä Chromella, voit kokeilla JustStreamia.

JustStream on sovellus, jonka avulla voit suoratoistaa Chromecastiin. Se voi suoratoistaa videoita ja peilata työpöytääsi. Se tukee myös muita Chromecastin kaltaisia ​​laitteita, kuten Roku ja Fire Stick. Se ei kuitenkaan ole ilmainen. Kokeiluversio antaa sinulle 40 minuuttia toistoa, jonka jälkeen sinun on ostettava lisenssi käyttääksesi sitä edelleen. Lisenssi maksaa 39,99 dollaria, jos ostat verkkosivustolta, mutta jos päivität sovelluksen sisällä, pro-version hintalappu on 19,95 dollaria.Striimaa Chromecastiin ilman Chromea

Ennen kuin aloitat, varmista, että olet asentanut Chromecastisi oikein. Macisi on oltava samassa verkossa Chromecastin kanssa, ja Chromecastin on oltava valmis suoratoistoonkeskellä päivitystä.

Asenna JustStream ja suorita sovellus. Se toimii valikkopalkissa. Klikkaa sitä. Voit suoratoistaa työpöydältäsi Chromecastin. Se luettelee Chromecast TV:n/näytön näyttönä, johon suoratoistaa. Napsauta alareunassa olevaa AirDrop-tykkäyspainiketta varmistaaksesi, että se on yhdistetty Chromecastiin. Jos haluat peilata työpöytäsi, napsauta 'Aloita suoratoisto' ja se peilataan.

Jos haluat toistaa mediatiedostoja, napsauta pluspainiketta oikeassa alakulmassa ja lisää tiedostot, jotka haluat toistaa. Voit asettaa useita tiedostoja jonoon, ja ne toistetaan vuorotellen.

JustStream toimii hyvin, ja jos etsit syytä ostaa se, tutustu sovelluksen asetuksiin. JustStream antaa sinun valita videon toiston laadun, sen avulla voit lähettää järjestelmän äänen Chromecastiin, kun suoratoistat siihen työpöydän, voit poimia videon siitä, mihin jäit, tunnistaa automaattisesti jalataa ulkoiset tekstitykset, ja voit muokata tekstitysten ulkoasua ja saada ne näyttämään millä tahansa värillä millä tahansa taustalla.

Mitä tulee haitoihin, sen yksi suuri puute on subjektiivinen laitteistolle, joten suosittelen kokeilemaan sovellusta ennen sen ostamista. Se ei näytä skaalaavan videota automaattisesti television/näytön resoluution mukaan. Striimaasin 1440×900 resoluutiolla varustetusta Macista 1920×1080 resoluution näyttöön yhdistettyyn Chromecastiin ja näytön yläreuna leikattiin pois. Suoratoistettavan videon resoluution muuttamiseen ei ole vaihtoehtoja, eikä Macini antanut minun muuttaa alkuperäistä resoluutiota mihinkään, mikä toimisi. Tämä on kokeile ennen ostamista -sovellus, mutta jos se toimii, se voi olla jotain todella hintalappunsa arvoista.

Saat päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Kuinka jakaa MP3-tiedostoja Windows 10:ssä Edellinen Artikkeli

Kuinka jakaa MP3-tiedostoja Windows 10:ssä

Facebook-videot eivät toistu Chromessa, Firefoxissa, Safarissa (RATKAISTU) Lue Lisää

Facebook-videot eivät toistu Chromessa, Firefoxissa, Safarissa (RATKAISTU)