Pokèmon Go -sijainnin huijaus: Käytä kuntosaleja ja Pokèstops-paikkoja lukituksen aikana

Pokèmon Goa ei voi pelata, ellet mene ulos. Niantic on tehnyt peliin joitain muutoksia helpottaakseen pelaamista kotonasi. Pokèmonilla on taipumus syntyä ympärillesi, jos jätät pelin auki hetkeksi, ja pääset kuntosalille paljon kauempaakin, mutta tavoittavuuden kasvu ei ole paljon. Itse asiassa, vaikka näet Pokèstopin tai kuntosalin kartalla, vaikka se olisi seuraavalla kadulla, et voi käyttää sitä. Siksi ei voi olla haitaksi huijata sijaintiasi vain vähän ja mennä tarpeeksi lähelle päästäkseen pysäkeille ja kuntosalille. Näin

Pokèmon Go -paikan huijaus

Ennen kuin jatkamme, sinun pitäisi tietää, että Niantic kieltää pelaajia sijainnin huijauksesta. Yleisesti ottaen se on huijausta, joten kokeile tätä omalla vastuullasi. Suosittelemme, että et mene liian pitkälle, kun huijaat sijaintiasi. Kokeile ja vieraile pysäkeillä ja kuntosaleilla, jotka näkyvät kartalla, kun avaat pelin, ja sinun tulee olla turvassa.

Pokèmon Go -sijainnin huijaus – iOS

Jotta voit huijata sijaintisi Pokèmon Gossa iOS-laitteella, puhelimesi on oltava yhdistetty Windows-tietokoneeseen. Aiomme käyttää sovellusta nimeltä iSpoofer. Se ei ole ilmaista. Voit kokeilla sitä ilmaiseksi kolme päivää, mutta sitten sinun on ostettava palveluun tilaus.

Sinulla on oltava iTunes asennettuna Windows 10 -tietokoneellesi. Sen on oltava sovelluksen työpöytäversio, ei Microsoft Storen versio.

ladata ja asenna iSpoofer. Liitä iPhone tietokoneeseen. Kun suoritat sovelluksen, se pyytää lataamaan ja asentamaan Applen kehittäjäkuvan. Anna sen tehdä niin.

Kun kaikki on tehty, napsauta 'Spoof'-painiketta.

Kun napsautat Spoof-painiketta, uusi ikkuna avautuu, jossa on kartta. Käytä karttaa navigoidaksesi paikkaan, johon haluat siirtyä, eli lähemmäksi Pokèstopia tai kuntosalia, johon haluat päästä, ja napsauta Siirrä-painiketta.

Avaa Pokèmon Go iPhonellasi ja sinut pitäisi siirtää uuteen paikkaan. Pääset käyttämään kuntosaleja ja pyörimään Pokèstopeja.

Pokèmon Go -paikannushuijaus – Android

Androidilla käyttäjillä on enemmän vapautta. Ratkaisu sijainnin huijaamiseen on sekä ilmainen (mainoksilla), että se ei sido käyttäjiä tietokoneeseen. Tarvitset vain sovelluksen nimeltä Fake GPS GO Location Spoofer Ilmainen . Asenna se Android-laitteellasi.

Androidilla voit huijata sijaintisi, jos sinulla on siihen sovellus. Siellä on sisäänrakennettu asetus, jonka avulla voit valita sovelluksen, joka hallitsee sijaintiasi. Näin määrität sen.

  1. Avaa Asetukset-sovellus ja siirry Järjestelmä-asetusryhmään.
  2. Siirry Tietoja puhelimesta kohtaan ja napauta koontiversion numeroa 7 kertaa ottaaksesi kehittäjäasetukset käyttöön.
  3. Kun kehittäjäasetukset on otettu käyttöön, palaa Asetukset-sovelluksen päänäyttöön.
  4. Valitse Kehittäjäasetukset ja vieritä alas Debugging-osioon.
  5. Napauta 'Valitse valesijaintisovellus' ja valitse Fake GPS GO Location Spoofer Free.
  6. Voit nyt palata sovellukseen ja huijata sijaintiasi.

Avaa Fake GPS GO Location Spoofer Free ja valitse kartan avulla, missä kuntosali tai Pokèstop on. Kun olet valmis vaihtamaan paikkaa, napauta toistopainiketta.

Vaihda Pokèmon Go -palveluun, niin sijaintisi päivitetään.

iOS-ratkaisu sijainnin huijaamiseen Pokèmon Gossa on maksullinen, mutta jos sinulla on Android-laite, voit asentaa siihen Pokèmon Go:n, yhdistää tilisi, käydä Pokèstopsissa ja palata iOS-laitteellesi pelaamaan. Edistyminen synkronoituu, koska se on tallennettu pelin omille palvelimille.

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU) Edellinen Artikkeli

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU)

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa Lue Lisää

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa