Kuinka vaihtaa Steam-profiilikuvasi

Steam-profiilisi voi olla joko julkinen tai yksityinen. On täysin sinun päätettävissäsi, minkä tyyppistä tietoa näytät julkisesti. Kuten useimmat online-tunnukset ja profiilit, Steam-tilisi mahdollistaa myös profiilikuvan asettamisen. Voit aina ohittaa tämän vaiheen, jos haluat. Jos sinun on vaihdettava Steam-profiilikuvasi, se on melko helppoa. Voit muuttaa sen Steam-verkkoportaalista ja myös Steam-asiakasohjelmasta.

Steam profiilikuva

Siirry Steamiin selaimessasi ja kirjaudu sisään Steam ID:lläsi . Napsauta oikeassa yläkulmassa käyttäjänimeäsi ja valitse avattavasta valikosta Näytä profiili. Napsauta profiilisivullasi Muokkaa profiilia -painiketta.Vieritä alas Avatar-osioon ja valitse kuva, jota haluat käyttää, tai voit valita jonkin pelin avatareista, jotka ovat käytettävissä. Lataa kuva ja se synkronoidaan työpöytäsovellukseesi muutamassa sekunnissa. Kiinnitä erityistä huomiota kuvan kokovaatimuksiin, koska käytettävissä ei ole rajaus- tai paikannustyökaluja kuvan keskittämiseksi.

Jos haluat vaihtaa Steam-profiilikuvasi Steam-asiakassovelluksesta, avaa se. Valitse oikeasta yläkulmasta näyttönimesi ja valitse avattavasta valikosta Näytä profiilini. Napsauta profiilinäytössäsi Muokkaa profiilia -painiketta.

Tämä vie sinut samaan profiilin muokkausnäyttöön kuin Steam-verkkoportaalissa. Vieritä alas Avatar-osioon ja lataa kuva, jota haluat käyttää. Steam-asiakasohjelmassa ei myöskään ole kuvan rajaus- tai paikannustyökaluja. Tämä Steam-asiakkaan osa on pohjimmiltaan verkkoportaalin verkkokääre. Varmista, että kuva on oikean kokoinen ja napsauta sitten Lataa.

Voit ladata vain yhden kuvan, ja se skaalataan kahteen pienempään kokoon, jotta se näkyy muun muassa ystäväluettelossa. Koska sama lataamasi kuva pienennetään, on hyvä idea löytää sellainen, joka näyttää kohtuullisen hyvältä, vaikka se olisi pieni.

Jos sinulla on kuva, joka ei ole oikean kokoinen, voit aina rajata sen ja muuttaa sen kokoa. Rajaa kuva neliöiksi ja muuta sen kokoa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Pelin avatarit eivät myöskään ole huono valinta, vaikka ne eivät tietenkään ole ainutlaatuisia, koska monet ihmiset käyttävät niitä.

Voit vaihtaa Steam-profiilikuvasi milloin tahansa ja joko verkkoportaalista tai työpöytäohjelmasta.

Saat päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Minecraft Java Editionin ilmainen lataus (kokeilu) Edellinen Artikkeli

Minecraft Java Editionin ilmainen lataus (kokeilu)

Epic Games Vaihda nimi: Kuinka muuttaa Fortnite-nimesi Lue Lisää

Epic Games Vaihda nimi: Kuinka muuttaa Fortnite-nimesi