Kuinka päästä eroon Omeglesta? (2022 päivitys)

Omeglesta porttikiellon saaminen on raskasta, ansaitsit sen tai et, mutta järjestelmänvalvojien odottaminen banhammerin nostamiseksi voi kestää kauan, jopa 4 kuukautta (120 päivää). Tänään analysoimme tilannetta nähdäksemme, kuinka kauan Omegle-kiellot todella kestävät, ja näytämme sinulle, kuinka voit lyhentää lauseesi tyhjäksi VPN:n avulla.

Oletko saanut pelikiellon Omeglesta?

Löysimme, että nämä ovat parhaita VPN-verkkoja Omeglen eston poistamiseen:



  NordVPN – Paras vaihtoehto Omeglen käyttöön mistä tahansa - Hyvä monitoimilaite, joka toimii hyvin Omeglen ja myös suoratoistopalvelujen, kuten Netflixin, kanssa.
 1. SurfhaiEdullinen tapa ohittaa Omegle-kiellot. Virtaviivainen käyttöliittymä ei vaadi teknistä asiantuntemusta, koska voit käyttää mitä tahansa palvelinta sivustojen ja sovellusten eston poistamiseen.
 2. ExpressVPNNopea ja luotettava VPN ohittaaksesi Omegle-kiellon kaikkialta maailmasta ilman rajoituksia. Sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.
 3. CyberGhostToimii hyvin Omeglen kanssa ja poistaa useimpien verkkosivustojen eston. Helppokäyttöinen.
Hanki ykkösluokan VPN 70 % alennus 2 vuoden suunnitelmasta

Mikä Omegle on?

Omeglen porttikiellon poistamiseksi käsittelemme neljä parasta VPN:ää yksityiskohtaisesti, mutta niille teistä, jotka etsivät nopeaa vastausta, testauksemme osoittivat, että nämä ovat parhaat vaihtoehdot.

Omegle on suosittu chat-sivusto, jonka avulla voit keskustella tuntemattomien kanssa Internetissä. Syötät tietoja kiinnostuksen kohteistasi, sitten olet yhteydessä satunnaiseen tuntemattomaan, jonka kanssa voit aloittaa keskustelun.

Omeglealoitti tekstipohjaisena chat-sivustona, mutta on kehittynyt sisältämään myös muita ominaisuuksia, kuten videopuhelut. Asiattomista voi tuntua oudolta etsiä aktiivisesti keskusteluja tuntemattomien kanssa, mutta se voi osoittautua valaisevaksi, omituiseksi, hilpeäksi tai ainakin tarpeeksi viihdyttäväksi tappaakseen aikaa. Loppujen lopuksi esteet, jotka saattaisivat muuten tukahduttaa sujuvan edestakaisen vuoropuhelun täysin tuntemattomien ihmisten välillä, poistetaan Omeglen käytännön ansiosta, joka myöntää käyttäjille täydellisen anonymiteetin. vartenyksityisyyden pähkinät, takuu siitä, ettei heidän tietojaan koskaan linkitetä heidän henkilöllisyytensä, rohkaisee kokeilemaan palvelua.

Tämä nimettömyys on kuitenkin kaksiteräinen miekka. Omegle ei halua mennä siihen suuntaanChatroulette, joten sillä on joitain tiukkoja sääntöjä alustalla sallitusta sisällöstä ja käyttäytymisestä. Se on jopa ottanut käyttöön automaattisen estoohjelmiston, joka estää sääntöjä rikkovat käyttäjät.

Joskus ohjelmisto on kuitenkin liian innostunut ja estää viattomia käyttäjiä. Tässä tapauksessa käyttäjät voivatkäytä VPN:ääkiertääksesi korttelin.

Hanki ykkösluokan VPN 70 % alennus 2 vuoden suunnitelmasta

Miksi käyttäjiä kielletään Omeglesta

Omeglen käyttöehdot ovat melko monimutkaisia, ja niiden rikkominen voi johtaa pelikieltoon. Ongelmana on, että vaikka jotkin kiellot ovat laillisia, kielto tapahtuu automaattisesti ohjelmiston avulla, joten se voi vahingossa estää myös viattomia Omegle-käyttäjiä.

Joitakin syitä, miksi käyttäjät saavat Omeglen käyttökiellon, ovat:

 1. Rikkoit käyttöehtoja . Jotkut asiat ovat odotettavissa olevien käyttöehtojen vastaisia: ei seksuaalista häirintää, ei alastomuutta, ei uhkaavia viestejä ja niin edelleen. Mutta on myös joitain erikoisia sääntöjä, joita et ehkä ole tietoinen. Et esimerkiksi voisoittaa musiikkikappaleitavideopuheluiden aikana, koska tämä on tekijänoikeuslakien vastaista. Jos sinulla oli musiikkia taustalla puhelun aikana, voit saada pelikiellon Omeglesta.
 2. Toinen käyttäjä ilmoitti sinusta. Jos sinulla oli erimielisyyttä toisen Omegle-käyttäjän kanssa, he ovat saattaneet tehdä valituksen käytöksestäsi, mikä voi johtaa sinulle banaan. Ongelma tässä on, että et voi jakaa omaa puoltasi tarinasta, jos toinen käyttäjä yrittää saada sinut porttikieltoonOmeglestaepäoikeudenmukaisesti.
 3. Sinulla on ongelmia epävakaan internetyhteyden kanssa . Jos Internet-yhteytesi on hidas tai epäluotettava, kuten a3G dataayhteys puhelimeesi, saatat huomata, että sinut jää usein pois Omeglen keskusteluista. Jos näin tapahtuu usein, Omegle-järjestelmä luulee, että olet aroskapostibottitai trolli ja voi saada sinut siitä banaan.

Suurin ongelma Omegle-kielloissa on se, että käyttäjillä ei ole helppoa tapaa valittaa ohjelmistovirheiden aiheuttamista kielloista. Nämä käyttäjät etsivät useinkuinka saada banni pois Omeglestajatkaakseen palvelun käyttöä. Loppujen lopuksi se voi aiheuttaa riippuvuutta!

Kuinka kauan Omegle-kielto kestää?

Omegle-kiellot voivat kestää yhdestä viikosta 4 kuukauteen. Kiellon kesto riippuu sen syyn vakavuudesta, miksi sinut kiellettiin alun perin. Kiellot alkavat viikosta ja voivat kestää jopa 120 päivää vakavissa rikkomuksissa. Normaalisti sinun on vain odotettava kiellosi kumoamista, mutta on olemassa tapa kiertää se, jonka näytämme sinulle tässä artikkelissa.

Jos olet toistuva rikoksentekijä tai jos teet erittäin vakavan rikoksen, voit saada pysyvän pelikiellon Omeglesta. Tämä tapahtuu siten, että sivusto rekisteröi IP-osoitteesi ja estää kaikki yhteysyritykset kyseiseltä IP-osoitteelta. Jos näin tapahtuu, et voi käyttää Omegle-palvelua enää ollenkaan – ellet noudata alla olevia ohjeita, eli!

Miksi minut bannattiin Omeglessa? Me

Kuinka päästä eroon Omeglesta

Jos olet saanut pelikiellon Omeglesta, mutta olet päättänyt palata sivuston käyttöön, on olemassa menetelmiä, jotka voivat auttaa sinua tekemään sen. Koska kielto perustuu IP-osoitteeseesi, sinun tarvitsee vain tehdä sehanki uusi. Kun sinulla on eri IP-osoite, Omegle-järjestelmä ei tunnista sinua samaksi käyttäjäksi, joka on kielletty, joten voit käyttää sivustoa ja käyttää sitä normaalisti.

IP-osoitekiellot Omeglessa

Paras tapa saada auusi IP-osoiteon käyttää VPN:ää. Näytämme sinulle pian täydelliset yksityiskohdat VPN:n käytöstä. Omeglen porttikiellon poistamiseen on muitakin vaihtoehtoja, kuten verkkovälityspalvelimen käyttäminen uuden IP-osoitteen antamiseen, mutta tämä ei aina toimiweb-välityspalvelimetjotkin palvelut voivat havaita. Toinen tapa, jota voit kokeilla, on nollata kotiverkkosi uuden IP-osoitteen saamiseksi sammuttamalla modeemi useaksi minuutiksi ennen kuin kytket sen takaisin päälle. Se, toimiiko tämä vai ei, riippuu Internet-palveluntarjoajasi käyttämistä asetuksista, joten kilometrimääräsi voi vaihdella.

Lyhyesti: helpoin ja luotettavin tapa saada uusi IP-osoite aina kun haluat, on käyttää VPN:ää.

Kuinka VPN voi auttaa sinua saamaan Omeglen porttikiellon

VPN:n avulla on helppo hankkia uusi IP-osoite ja kiertää Omeglen käyttö. Ensin sinun on kirjauduttava VPN-palveluun ja ladattava VPN-yrityksesi tarjoama ohjelmisto. Asennat tämän ohjelmiston laitteeseen, jota haluat käyttää Omeglessa – joko tietokoneellesi tai tietokoneellesipuhelin. Kun avaat ohjelmiston, voit käyttää sitä valitaksesi minkä tahansa VPN-palveluntarjoajasi ylläpitämän palvelimen ympäri maailmaa. Valitse palvelin ja muodosta yhteys siihen ohjelmiston avulla.

Kun olet yhteydessä VPN-palvelimeen, kaikki tiedot, jotka laitteesi lähettää Internetin kautta, ovatsalattuja reititetään kyseisen palvelimen kautta. Tämä tarkoittaa, että sinulle määrätään IP-osoite palvelimella kotiverkon todellisen IP-osoitteesi sijaan.

Kun vierailet Omeglessä ollessasi yhteydessä VPN-verkkoon, voit käyttää Omegle-palvelua, vaikka sinut olisi estetty, sillä sinulla on nyt uusi IP-osoite.

Oikean palveluntarjoajan valitseminen Omeglen kiellon välttämiseksi

Nyt kun tiedät, että tarvitset VPN:n kiellon kiertämiseentekijältä Omegle, sinun tarvitsee vain valita VPN-palveluntarjoaja. Vaikka saatat harkita ailmaiset VPN:tRahan säästämiseksi emme suosittele tätä, koska ilmaiset VPN:t voivat varastaa tietosi ja saada sinutvähemmän turvallista. Haluat VPN:n, joka on turvallinen ja helppokäyttöinen.

Tässä ovat kriteerit, joita käytämme VPN:n valitsemiseen Omeglen käyttäjille:

 1. Paljon palvelimia niin että sinulla onuseita vaihtoehtojavalita, milloin sinun on hankittava uusi IP-osoite.
 2. Hyvä turvallisuuspolitiikka pitääksesi sinut turvassa, kuten käyttämällä vahvaa 256-bittistä salausta ja akirjautumattomuuskäytäntösuojellaksesi yksityisyyttäsi.
 3. Nopeat yhteysnopeudet jotta VPN-yhteyden muodostaminen ei hidasta sinua ollessasisuoratoistotailataaminen
 4. Helppokäyttöinen ohjelmisto ettätukee käyttöjärjestelmiäjoita haluat käyttää Omegleen.

Paras VPN-palvelu Omegle-kieltojen päihittämiseen

Selvitimme monia VPN-verkkoja löytääksemme ne, jotka täyttivät nämä kriteerit, ja suosituksemme ovat alla.

yksi.NordVPN

Käy osoitteessa nordvpn.com

NordVPNon ihanteellinen VPN kokeneille käyttäjille, jotka haluavat monia vaihtoehtoja mukauttaa ja säätää VPN-yhteyttä. Alan standardinmukaisen 256-bittisen salauksen ja nollalokien avulla yksityisyytesi on taattu aina, kun muodostat yhteyden Omegleen. Kun ohitat kiellot, voit jopa käyttää NordVPN:n kätevää opetusohjelmaa heidän verkkosivustollaan opastamassa sinua.

NordVPN:n tärkein mainevaatimus on sen laaja valikoima tarkoitukseen rakennettuja palvelimia, mukaan lukien P2P-lataukset (sopii torrenteille), kaksois-VPN (joka lisää VPN-yhteytesi toisen salauskerroksen uskomattoman suojan saavuttamiseksi), DDoS:n esto ja jopa sipuli VPN:n kautta.

Yhteensä käytettävissä olevien palvelimien määrätämän VPN:n kanssaon valtava 5 800 palvelinta 59 maassa. Ohjelmisto voidaan asentaa laitteisiin, joissa on Windows, Mac OS, Linux, iOS, Chrome OS, Android tai Windows Phone.

Lue koko artikkelimmeNordVPN-arvostelu.

Plussat
 • ERIKOISTARJOUS: 2 vuoden suunnitelma (70% alennus - linkki alla)
 • Nopeat ja vakaat liitännät
 • Torrentaaminen on nimenomaisesti sallittua
 • Perustuu Panamaan
 • 24/7 asiakaspalvelu.
Haittoja
 • Automaattinen palvelimen valinta voi olla epäluotettava
 • Sovellusten yhdistäminen voi joskus olla hidasta.
PARAS OMEGLE:lle: Saat valtavan 70 %:n alennuksen 3 vuoden suunnitelman rekisteröitymisestä, jolloin kuukausihinta laskee vain 3,49 dollariin . Huomaa myös, että kaikissa suunnitelmissa on vaivaton 30 päivän rahat takaisin -takuu.

kaksi.Surfhai

Käy osoitteessa surfshark.com

Surfhaion suhteellisen uusi tulokas VPN-skenessä, mutta niillä on jo valtava vaikutus monien muiden palveluntarjoajien tarjoamien ominaisuuksien ansiosta. Ensinnäkin ei ole olemassa sellaista asiaa kuin Surfshark-erikoispalvelin, koska ne ovat kaikki erikoispalvelimia. Älä näpertele etsimässä oikeaa yhteyttä, joka kumoaa Omegle-kiellosi. Yhdistä vain lähimpään, nopeimpaan palvelimeen, ja voit taas keskustella sydämesi kyllyydestä.

Tämä toimii, vaikka olisit jumissa erityisen ahdistavassa maassa; Ota vain käyttöön Surfsharkin NoBorders-toiminto päästäksesi läpi sensuurin ja verkkolohkot. Täysin suojatun RAM-palvelinten verkon ansiosta (jossa on reilusti yli 800 solmua 50 maassa), sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että VPN-verkkosi pitää hallussaan arkaluontoisia tietoja, joita voitaisiin käyttää toimintasi paljastamiseen.

Parasta on, että Surfshark ei koskaan rajoita sinua… mihinkään. Tämä tarkoittaa rajoittamattomia samanaikaisia ​​yhteyksiä, palvelinkytkimiä, kaistanleveyttä – kaikki täysin yksityistä. Surfsharkin avulla Omegle-lohkot ja muut esteet vapaalle ja avoimelle Internetille ovat menneisyyttä.

Lue koko artikkelimmeSurfshark arvostelu.

Plussat
 • Poista VoIP-estot ahdistavissa järjestelmissä, kuten WhatsApp, Skype, Discord ja muut
 • Rajoittamaton palvelinvaihto
 • VPN-hämärtäminen millä tahansa palvelimella, jossa on erityinen naamiointitoiminto
 • Sijaitsee Brittiläisillä Neitsytsaarilla, joilla ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja
 • Saat apua mihin aikaan päivästä tahansa sähköpostitse, puhelimitse tai live-chatin kautta.
Haittoja
 • Palvelinverkko ei ole läheskään yhtä laaja kuin suuret kilpailijat
 • Suhteellisen nuoren VPN:n on vielä todistettava olevansa luotettava pitkällä aikavälillä.

Lue koko artikkelimmeSurfshark arvostelu.

PARAS BUDJETTIVAIHTOEHTO: Surfsharkin avulla kenen tahansa on helppo poistaa Omeglen esto yhdellä napin painalluksella. Saat 83 %:n alennuksen kahden vuoden tilauksesta + 3 kuukautta ILMAISEKSI vain 2,21 dollarilla kuukaudessa.

3.ExpressVPN

Käy osoitteessa expressvpn.com

ExpressVPNon erittäin suosittu VPN sekä uusien että kokeneiden käyttäjien keskuudessa nopeuden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden yhdistelmän ansiosta. Saatavilla olevien palvelimien määrä on erittäin suuri, sillä yli 3 000 VPN-palvelinta 160 VPN-palvelinpaikassa 94 maassa, joten sinulla ei ole ongelmia löytää vahva yhteys.

ExpressVPN käyttää vahvaa 256-bittistä salausta pitääkseen tietosi turvassa ja sillä on kirjautumattomuuskäytäntö, joten voit olla varma, ettei tietojasi koskaan tallenneta tai anneta toiselle osapuolelle. Ohjelmistossa on muita suojausvaihtoehtoja, kuten DNS-vuodonsuojaus, jotta kukaan ei voi seurata sinua DNS-käyttösi kautta, tappamiskytkin, joka estää sinua lähettämästä vahingossa tietoja suojaamattoman yhteyden kautta, ja IP-osoitteen tarkistus.

Yhteysnopeudet ovat eräitä parhaista, joita olemme nähneet missä tahansa VPN:ssä, joten et hidastu, kun keskustelet Omeglen kautta. VPN-ohjelmisto tarjoaa yksinkertaisen käyttöliittymän Windowsille, Mac OS:lle, Linuxille ja Androidille sekä joillekin pelikonsoleille ja älytelevisioille. Saatavilla on myös käteviä selainlaajennuksia Google Chrome-, Mozilla Firefox- ja Apple Safari -selaimille.

Huomautus: Jos sinulla on ongelmia Omeglen poistamisessa ExpressVPN:n avulla, huomaa, että sinun tulee kokeilla useitaeri palvelimia tai otat yhteyttä ExpressVPN:n 24/7 live-chat-tukeenantaa sinulle palveluun optimoituja IP-osoitteita.

Lue koko artikkelimmeExpressVPN-arvostelu.

Plussat
 • ERIKOISTARJOUS: 3 kuukautta ilmaiseksi (49% alennus - linkki alla)
 • Supernopeat palvelimet
 • Hallintotason AES-256-salaus
 • Ei lokeja henkilötiedoille
 • Asiakaspalvelu (24/7 Chat).
Haittoja
 • Kallis kuukausittainen suunnitelma.
POISTA OMEGLEN ESTO MISSÄÄN: ExpressVPN:n laaja salattu verkko tekee Omeglen IP-kielloista lyhyen työn, jolloin voit palata chattailuun välittömästi.Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästä 49 % vuositilauksesta. Mukana 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Neljä.CyberGhost

Käy osoitteessa cyberghost.com

CyberGhoston VPN, jota suosittelemme Omeglen käyttäjille, jotka haluavat yksinkertaisen käyttöliittymän, joka ei vaadi laajaa teknistä osaamista toimiakseen. Avaa vain ohjelmisto ja napsauta Surf Anonymous -vaihtoehtoa, joka yhdistää sinut palvelimeen, joka antaa sinulle uuden IP-osoitteen ja joka määrittää kaikki asetukset ja asetukset puolestasi automaattisesti. Yhdellä napsautuksella olet valmis palaamaan Omeglen käyttöön. On myös muita vaihtoehtoja muihin käyttötarkoituksiin, kuten torrentit anonyymisti, Netflixin kaltaisten suoratoistosivustojen eston poistaminen ja verkkosi suojaaminen. Voit myös halutessasi muodostaa yhteyden palvelimeen manuaalisesti, ja sinulla on valittavana yli 6 300 palvelimen verkko 89 maassa.

CyberGhost VPN:n nopeudet ovat riittävän nopeita useimpiin tarpeisiin, ja myös tietoturva on hyvä 256-bittisen salauksen ja kirjautumattomuuden käytön ansiosta. Ohjelmisto on saatavilla iOS-, Android-, Windows- ja Mac OS -käyttöjärjestelmille.

Lue koko artikkelimmeCyberGhost arvostelu.

Plussat
 • Poistaa Yhdysvaltain Netflixin + BBC iPlayerin eston
 • Erinomainen käyttökokemus ja helppo asennus
 • 2 048-bittiset RSA-avaimet ja SHA256-todennus
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö
 • 24h tuki.
Haittoja
 • Joidenkin muiden suoratoistosivustojen estoa ei voi kumota.
LUKIJATARJOUS: Saat 79 % alennuksen 18 kuukauden tilauksesta. Vain 2,75 dollaria kuukaudessa.

Omegle-kiellon keston UKK

  Olenko kielletty Omeglesta?
  Jos saat Omeglen verkkosivustoa käyttäessäsi virheilmoituksen, jossa sanotaan, että sinut on estetty Omeglesta mahdollisten palveluehtorikkomusten vuoksi, sinun tai jonkun muun tietokonettasi tai verkkoasi käyttävä henkilö saattaa olla estetty. Kuinka kauan Omegle-kielto kestää?
  Omegle-kiellot voivat olla välillä 1 viikko tai enintään 4 kuukautta. Kielto voi olla viikon mittainen ja jopa 120 päivää riippuen tehdyistä rikkomuksista. Vakavat rikolliset (jotka jatkavat samojen sääntöjen rikkomista) voidaan estää pysyvästi Omeglesta. Miksi Omegle kielsi minut?
  Helppo vastaus on, koska sinä tai joku muu tietokonettasi tai verkkoasi käyttävä rikkoi Omeglen käyttöehtoja, jotka ovat melko monimutkaisia. Mitä tehdä, jos Omegle kieltää sinut?
  omegle banning perustuu IP-osoitteisiin, joten sinun tarvitsee vain varmistaa, että muutat käyttämääsi IP-osoitetta – VPN on täydellinen työkalu siihen. Kuinka päästä yli Omegle-kiellosta?
  Käyttämällä VPN:ää saat uuden IP-osoitteen (millä tahansa päin maailmaa), mikä auttaa sinua pääsemään Omegle-palveluun.

Viimeiset ajatukset Omeglesta ja VPN:n käyttämisestä porttikiellon poistamiseen

Omegle on hauska chat-palvelu, mutta sen automaattisen estoohjelmiston kanssa on ongelmia, jotka voivat joskus estää käyttäjiä vahingossa, vaikka he eivät rikkoisi sääntöjä. Lohkot päälleOmeglevoi kestää viikosta 120 päivään, ja on vaikea löytää tapaa kiistää kielto. Suosittelemme useita VPN-verkkoja, joiden avulla voit kiertää Omeglen lohkoja ja jatkaa palvelun käyttöä.

Oletko koskaan saanut vahingossa pelikieltoa Omeglesta? Käytitkö VPN:ää lohkon kiertämiseen? Kerro meille siitä alla olevissa kommenteissa.

Kuinka saada ILMAINEN VPN 30 päiväksi

Jos tarvitset VPN:n lyhyeksi ajaksi esimerkiksi matkoilla, saat parhaan VPN:n ilmaiseksi. NordVPN sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun. Sinun on maksettava tilauksesta, se on tosiasia, mutta se sallii täysi käyttöoikeus 30 päivän ajan, minkä jälkeen peruutat täyden hyvityksen . Heidän ei-kysymyksiä peruutuskäytäntönsä on nimensä mukainen.

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU) Edellinen Artikkeli

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU)

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa Lue Lisää

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa