Kuinka ottaa LED-salamahälytykset käyttöön vain, kun iPhone on äänetön

iPhonessa ei ole erillistä LED-ilmoitusvaloa. iOS toisaalta on pitkään tukenut LED-hälytyksiä uusista ilmoituksista. Kun tämä on käytössä, iPhonesi käyttää kameran salamaa LED-hälytysten lähettämiseen. Se vilkkuu aina, kun tulee uusi ilmoitus. On sanomattakin selvää, että kameran salama kuluttaa paljon enemmän virtaa kuin mikään Android-puhelimen LED-valo koskaan. Akun käyttöiän kannalta ei ole koskaan hyvä idea ottaa käyttöön LED-varoitukset. IOS 10:stä lähtien on kuitenkin uusi vaihtoehto LED-hälytysten käyttöönottoon. Voit ottaa ne käyttöön kaikille uusille ilmoituksille tai ottaa ne käyttöön vain, kun iPhone on äänettömässä tilassa. Näin

Avaa Asetukset-sovellus ja siirry kohtaan Yleiset> Esteettömyys. Vieritä alas 'Kuulo'-osioon ja napauta 'LED-salama hälytyksiä varten'. Tämä asetus oli aiemmin vain kytkin LED-hälytysten käyttöön tai poistamiseksi. Sillä on nyt oma asetusnäyttö.LED Flash for Alerts -näytössä on kaksi kytkintä; LED-salama hälytyksiä varten ja vilkku äänettömästi. Jos laitat 'LED-salama hälytyksiin' -kytkimen päälle, saat LED-salamahälytyksen kaikista uusista ilmoituksista. Se toimii kuten se toimi vanhemmissa iOS-versioissa.

Jos jätät 'LED-salama hälytyksiä varten' -kytkimen pois päältä, mutta käännät 'Salama äänetön' -kytkimen päälle, saat LED-hälytyksiä vain, kun puhelimesi on äänettömässä tilassa.

led-alerts-ios-10 led-hälytykset-hiljainen

Uusi asetus on hyödyllinen silloin, kun iPhone täytyy laittaa äänettömälle, esim. kokouksen aikana, mutta haluaisin tietää, onko sinulla uusi hälytys. Voit jättää puhelimesi makuulle kuvapuoli alaspäin hyödyntääksesi Nosta herätä -ominaisuutta ja pystyä silti huomaamaan, kun sinulla on uusi ilmoitus.

Tämä ominaisuus on mahdollisesti käytettävissä vain iOS 10.2:ssa. Jos et näe sitä iOS 10.1:n vakaassa versiossa, sinun on odotettava seuraavan pääversion julkaisua vakaalle kanavalle ennen kuin voit käyttää sitä.

Saat päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
4 tapaa poistaa Facebookin esto koulussa tai töissä (2019-ratkaisu) Edellinen Artikkeli

4 tapaa poistaa Facebookin esto koulussa tai töissä (2019-ratkaisu)

4 parasta ePub-lukijaa, joista sinun on tiedettävä Lue Lisää

4 parasta ePub-lukijaa, joista sinun on tiedettävä