Kuinka luoda anonyymi sähköposti henkilöllisyytesi suojaamiseksi

Yrityksen vinkeistä vitseihin ystävillesi on useita syitä, miksi saatat haluta lähettää sähköpostin paljastamatta henkilöllisyyttäsi. Todella nimettömien sähköpostien lähettäminen voi kuitenkin olla monimutkaisempaa kuin uskotkaan. Koska tietoja kerätään kaikista Internet-toiminnastamme, on huolestuttavaa, koska yritysten tai hallitusten on helppo seurata ketään verkossa. Jos haluat lähettää anonyymin sähköpostin ja varmistaa, ettei todellista henkilöllisyyttäsi koskaan linkitetä siihen, sinun on ryhdyttävä joihinkin toimenpiteisiin.

Tässä artikkelissa opastamme sinut läpi kaikki vaiheet ja näytämme, kuinka pysyt turvassa ja suojaat yksityisyyttäsi lähettäessäsi nimettömiä viestejä. Lue lisää saadaksesi selville kuinka luodaan anonyymi sähköposti.Tästä syystä saatat tarvita anonyymin sähköpostitilin

Jos olet kuten useimmat ihmiset, eli sinulla on tavallinen sähköpostitili, jolla lähetät viestejä perheelle ja ystäville sekä pysyt ajan tasalla uutisista ja tiedoista. Ehkä sinulla on myös työsähköposti, jonka suojaustaso on hieman korkeampi, varsinkin jos työskentelet arkaluonteisten tietojen kanssa. Entä jos todella haluat lähettää sähköpostia ja tietää varmasti, ettei kukaan pysty jäljittämään henkilöllisyyttäsi tai lukemaan viestejäsi?

Voit esimerkiksi ottaa yhteyttä toimittajaan ja antaa tietoja, mutta et halua tulla nimetyksi lähteeksi. Tai sinun on ilmoitettava yrityksesi laittomasta tai moraalittomasta käytöksestä, mutta et halua vaarantaa työpaikkaasi. Tai ehkä olet vain joku, joka arvostaa yksityisyyttään paljon etkä pidä nykyisestä trendistä kerätä ja keskittää valtavia tietomääriä kenenkään ihmisistä, mieltymyksistä ja verkkotoiminnasta.

Näissä tapauksissa tarvitaan anonyymi sähköposti. Ehkä haluat jopa koko anonyymin sähköpostitilin, jota ei ole yhdistetty todelliseen henkilöllisyytesi, tai haluat lähettää kertaluonteisen nimettömän sähköpostin.

Perusratkaisu: luo sähköpostitili väärillä tiedoilla

Nopein ja helpoin tapa lähettää anonyymi sähköposti on perustaa tili palveluntarjoajalle, kuten Gmail, Hotmail tai Outlook, ja syöttää vain vääriä tietoja. Voit yleensä käyttää väärennettyä nimeä ja sijaintia, ja sinulla voi helposti olla kaksi tiliä samalta palveluntarjoajalta. Hyödyllinen vinkki toisen tilin hallintaan on käyttää selaimesi yksityistä tilaa, jonka avulla voit kirjautua toiselle tilille ilman, että sinun tarvitsee kirjautua ulos päätililtäsi. Sitten voit lähettää sähköposteja uudesta tilistäsi aivan kuten tavallisesta sähköpostista.

Tämän lähestymistavan ongelmana on, että sinua pyydetään usein vahvistamaan henkilöllisyytesi tilin luomisen yhteydessä. Joskus sinun on annettava olemassa oleva sähköpostiosoite tai matkapuhelinnumerosi, Facebook-kirjautumistunnuksesi tai muut tunnistetiedot. Jos sinun on lähetettävä vain muutama satunnainen sähköposti, tämä ei ole ongelma, koska kukaan muu kuin sähköpostipalveluntarjoaja ei voi nähdä nämä tiedot. Jos kuitenkin haluat olla todella anonyymi kolmansilta osapuolilta, jotka saattavat olla kiinnostuneita verkkotoiminnastasi eniten (ja joilla saattaa olla runsaasti resursseja löytää ne), tämä on ongelma. Jos olet vakavasti huolissasi anonymiteetistäsi, sinun tulee käyttää alla olevaa menetelmää.

Edistyksellisin ratkaisu: luo anonyymi salattu sähköpostitili

Saatavilla on useita anonyymejä sähköpostipalveluita, kuten TorGuard, Mailnesia, Mailinator, Hushmail ja monet muut, mutta erittäin suosittu ja helppokäyttöinen on ProtonMail. Tämä sähköpostipalvelu on käytettävissä Torin kautta, joka tunnetaan myös nimellä Sipuli-reititin , joka on selain, joka on suunniteltu suojaamaan Internetin yksityisyyttä. Jos olet tosissasi yksityisyyden suhteen, sinun pitäisi jo käyttää Toria, joten selaimen kanssa yhteensopiva sähköpostipalvelu on hyödyllinen.

Sinun ei tarvitse antaa mitään tietoja luodaksesi ProtonMail-tilin – tarvitset vain käyttäjätunnuksen ja salasanan. Kun lähetät sähköpostin, se käyttää päästä päähän -salausta, mikä tarkoittaa, että kukaan muu kuin todellinen vastaanottaja ei voi lukea viestejäsi. Yrityksen kotipaikka on Sveitsi, jossa on tiukat yksilölliset tietosuojalait, joten sinun ei tarvitse huolehtia yrityksen luovuttamasta tietoja viranomaisille oikeudellisista syistä. Androidille ja iOS:lle on sovelluksia ja verkkoasiakas, jonka avulla voit lähettää salattuja sähköposteja.

Kun olet hankkinut ProtonMail-tilin - ja älä huoli, c 'On vaihtoehto myös ilmaiselle tilille - voit käyttää webmailia tai muita sovelluksia sähköpostien kirjoittamiseen, lähettämiseen ja vastaanottamiseen kuten mikä tahansa sähköpostiohjelma. Toisin kuin muut asiakkaat, voit olla varma, että kukaan ei voi linkittää ProtonMailista lähettämiäsi sähköposteja todelliseen henkilöllisyytesi. Lue lisää ja rekisteröidy tilillä osoitteessa https://protonmail.com/

Lähetä kertaluonteinen anonyymi sähköposti

Toinen vaihtoehto on käytettävissä, jos haluat vain lähettää kertaluonteisen nimettömän sähköpostin ilman, että tarvitset monipuolista sähköpostiohjelmaa, jonka avulla voit vastaanottaa sähköposteja. Tässä tapauksessa voit käyttää anonyymiä sähköpostityökalua, joka on saatavilla osoitteessa https://anonymoususemail.me/

Jos haluat käyttää sivustoa, ilmoita siitä kenttään Nimi nimi, jonka haluat näkyvän sähköpostissa, kentässä Antaa ilmoita sen sijaan sähköpostiosoite, jonka haluat näkyvän sähköpostissa, ja vastaanottajan sähköpostiosoite kenttään varten . Jos haluat saada vastauksen, voit lisätä sähköpostiosoitteesi kenttään Vastata , mutta tämä ei selvästikään tee sähköpostista enää anonyymiä. Syötä sitten aihe ja tekstin runko tavalliseen tapaan ja voit myös käyttää RTF-tekstiä ja myös liittää tiedostot halutessasi. Paina sitten isoa punaista nappia Lähettää sähköpostia ja sähköpostisi lähetetään anonyymisti vastaanottajalle.

Palvelu on ilmainen, mutta lähtevät sähköpostit sisältävät allekirjoituksen sähköpostin luomiseen käytetyn verkkosivuston alaosassa. Jos haluat päästä eroon allekirjoituksesta, voit rekisteröidä maksullisen tilin, joka avaa allekirjoittamattoman version.

Käytä VPN:ää henkilöllisyytesi suojaamiseen

Aina kun on tarpeen lähettää anonyymi sähköposti, on erityisen sähköpostiohjelman käytön lisäksi ryhdyttävä suojatoimenpiteisiin. Ongelmana on, että vaikka käyttäisit nimetöntä sähköpostia, sinua voi silti olla mahdollista jäljittää. Jos sinulla on tili, joka tallentaa tietoja, kuten IP-osoitteen, jolla käytät sitä, kuten useimmat sivustot tekevät, sinua voidaan seurata tämän IP-osoitteen kautta. IP-osoitteesi määritetään sinulle aina, kun yhdistät laitteen verkkoon, joten on helppo nähdä, onko joku käyttänyt useita palveluita samasta paikasta. Tämä tarkoittaa, että anonyymi tilisi voidaan jäljittää oikeaan tiliisi ja siten todelliseen henkilöllisyytesi.

Pysyäksesi todella nimettömänä sinun täytyy piilota IP-osoitteesi kun käytät nimetöntä sähköpostia. Paras tapa piilottaa IP-osoitteesi on käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa, joka on laitteellesi asennettu ohjelmisto, joka salaa kaiken Internet-liikenteesi. Nämä salatut tiedot lähetetään sitten palvelimelle, jossa niiden salaus puretaan ja sille annetaan uusi IP-osoite. Tiedot lähetetään sitten alkuperäiseen kohteeseen.

VPN:n käyttö tarkoittaa, että kaikki liikenteesi ei ole vain salattua (mikä on hyvä yksityisyyden kannalta, koska se estää ihmisiä vakoilemasta toimintaasi), vaan myös sitä, että sinulle määrätään uusi IP-osoite (kun oma todellinen IP-osoitteesi pysyy piilossa). Tämä tarkoittaa, että sinua ei voida seurata IP-osoitteesi kautta. Siksi sinun pitäisi aina muodosta yhteys VPN-verkkoosi ennen selaimen avaamista ja nimettömän sähköpostisi käyttöä yksityisyytesi parempaa suojaa .

Suositellut VPN:t yksityisyytesi suojaamiseksi

VPN-palveluntarjoajan valinnassa on monia vaihtoehtoja, joista valita. Toisin kuin anonyymit sähköpostipalvelut, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi, sinun ei pitäisi käyttää niitä ollenkaan ilmaiset VPN-palvelut . Ongelmana on, että ilmaiset VPN-palvelut yleensä vaarantavat käyttäjien yksityisyyden myymällä käyttäjätietoja tai jopa antamalla kolmansille osapuolille pääsyn käyttäjien laitteisiin, joten ilmainen VPN tekee sinusta paljon vähemmän varma kuin mitä uskot. Sinun on tilattava hyvämaineinen maksullinen VPN suojataksesi parhaiten yksityisyyttäsi.

VPN-palveluntarjoajan valitsemiseksi sinun on otettava huomioon seuraavat toiminnalliset tekijät ja ominaisuudet:

  Erinomainen turvallisuusestääksesi ketään murtamasta salausta ja pääsemästä tietoihisi. Etsi 256-bittinen edistynyt salaus maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. A ei kirjautumiskäytäntöä joten voit olla varma, että Internetin käyttöä koskevia tietoja ei koskaan tallenneta eikä niitä voida toimittaa lainvalvontaviranomaisille tai muille kolmansille osapuolille.
 1. Nopeat yhteydet sisään joten VPN-verkkosi ei hidasta sinua selatessasi, suoratoistaessasi tai lataaessasi sisältöä.
 2. Paljon palvelimia saatavillajoten voit helposti löytää palvelimen, joka on nopea ja luotettava ja vastaa tarpeitasi. Ohjelmistotuki useille käyttöjärjestelmillejoten voit asentaa VPN:n kaikkiin laitteisiin, joita saatat käyttää sähköpostien lähettämiseen, kuten puhelimeen, tablettiin ja tietokoneeseen.

Kaikki nämä tekijät huomioon ottaen olemme koonneet seuraavan luettelon VPN-verkoista, joita voit käyttää anonyymien sähköpostien lähettämiseen ja pysyäksesi nimettömänä verkossa:

yksi.ExpressVPN

Käy osoitteessa expressvpn.com

ExpressVPN Se on VPN, jota näet usein suositeltuna useilla sivustoilla sen vahvuuksien vuoksi nopeuden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden suhteen. Turvallisuuden kannalta kaikki olennaiset ominaisuudet ovat olemassa: 256-bittinen salaus tietojen suojaamiseksi ja kirjautumattomuuskäytäntö, joka pitää liikennetiedot yksityisinä. Lisäksi ohjelmistossa on enemmän suojausominaisuuksia, kuten DNS-vuotosuojaus (joten sinua ei voida tunnistaa DNS:n käytön perusteella), kill-kytkin (joka katkaisee laitteesi yhteyden Internetiin, jos VPN katkeaa estääkseen tietojen lähettäminen vahingossa suojaamattoman yhteyden kautta) ja IP-osoitteen tarkistus (joten voit tarkistaa, että oikea IP-osoitteesi on piilotettu ennen anonyymin sähköpostin lähettämistä).

Saatavilla olevat yhteydet ovat erittäin nopeita (siis Name Express), mikä mahdollistaa kaatumisvapaan lataamisen, suoratoiston, selaamisen ja sähköpostin lähettämisen kaikenkokoisina. Saatavilla on valtava yli 2 000 palvelimen verkko 94 maassa, joten voit palauttaa tietosi valitsemiesi maiden kautta. Ohjelmisto on saatavilla useille alustoille, kuten Windowsille, Mac OS:lle, Linuxille ja Androidille, sekä joillekin pelikonsoleille ja älytelevisioille. Saatavilla on myös selainlaajennuksia Google Chromelle, Mozilla Firefoxille ja Apple Safarille!

varten

  Sblocca Netflix, iPlayer, Hulu, Amazon Prime
 • Supernopeat palvelimet
 • Sotilasluokan AES-256-salaus
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö henkilökohtaisille liikennetiedoille
 • Asiakaspalvelu 24/7 chatilla.

Vastaan

 • Hieman kalliimpi kuin kilpailija.

Lue koko ExpressVPN-arvostelumme WHO .

EKSKLUSIIVINEN TARJOUS: Rekisteröidy vuodeksi ExpressVPN:ään hintaan 6,67 dollaria kuukaudessa ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI! Tarjolla on myös poikkeuksellinen riskitön 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole täysin tyytyväinen.

kaksi.NordVPN

Käy osoitteessa nordvpn.com

NordVPN on paras valinta edistyneille VPN-käyttäjille, jotka haluavat korkeimman suojan. Perus VPN-suojaustoimenpiteiden, kuten 256-bittisen salauksen ja kirjautumattomuuskäytännön, lisäksi NordVPN tarjoaa useita erikoispalvelimia, jotka on optimoitu eri tarkoituksiin. Näitä ovat kaksois-VPN (jossa tietosi salataan kahdesti, jotta ne ovat käytännössä mahdottomia), sekä Onion over VPN (josta Tor-käyttäjät ja ne, jotka haluavat Onionin suojan VPN:ään, pitävät myös siitä). Muita saatavilla olevia palvelimia ovat Obfuscated, jotta voit käyttää VPN-verkkoa jopa VPN-estetyissä verkoissa (kuten Kiinasta löytyvissä verkoissa) ja anti-DDoS-palvelimissa, jotta voit suojautua, jos olet huolissasi DDoS-hyökkäyksistä.

Yhteydet näistä palvelimista ovat riittävän nopeita kaikkiin päivittäisiin tehtäviin sekä latauksiin ja suoratoistoon. Saatavilla olevien palvelimien kokonaisverkko on huikeat 4500 yksikköä 62 maassa. Ohjelmisto voidaan asentaa laitteisiin, joissa on Windows, Mac OS, Linux, iOS, Chrome OS, Android tai Windows Phone.

varten

  Optimoidut palvelimet Netflixin eston poistamiseksi
 • Erityyppiset VPN-palvelimet, joissa on tonnia IP-osoitteita
 • Ei vuotoja: IP / DNS / WebRTC
 • Tiukka nollalokikäytäntö sekä liikenteelle että metatiedoille
 • Asiakaspalvelu (24/7 chat).

Vastaan

 • Sovellusten yhdistäminen voi joskus olla hidasta.

Lue koko NordVPN-arvostelumme WHO .

TARJOUS, jota EI SAA MISSÄÄ: saat 70 % alennuksen 3 vuoden tilauksesta, vain 3,49 dollaria kuukaudessa ! Kaikilla suunnitelmilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

3. CyberGhost

Käy osoitteessa cyberghost.com

CyberGhost on ihanteellinen tarjoaja uusille käyttäjille, jotka eivät ole koskaan käyttäneet VPN: tä. Kun haluat käyttää VPN:ää, avaa ohjelmisto ja valitse käytettävissä olevista vaihtoehdoista, kuten surffaa Internetissä anonyymisti tai torrent anonyymisti. Kun olet valinnut haluamasi vaihtoehdon (lähettääksesi nimettömiä sähköposteja, valitse Selaa anonyymisti vaihtoehto), valitaan palvelin ja kaikki vaaditut asetukset otetaan käyttöön automaattisesti. Sinun ei tarvitse huolehtia palvelimen määrittämisestä tai manuaalisesta valinnasta, vaikka CyberGhost antaa sinulle vaihtoehtoja tehdä niin.

Mukavuustekijästä huolimatta tietoturva on vakaa 256-bittisellä salauksella ja maailmanlaajuisella kirjautumattomuudella. Lisäksi yhteydet ovat riittävän nopeita kaikkiin tarpeisiimme. Jos haluat valita palvelimen manuaalisesti, tämä vaihtoehto on käytettävissä, voit myös valita yli 2200 palvelimen valikoimasta 60 maassa yhteyden muodostamista varten. Ohjelmisto on saatavilla iOS-, Android-, Windows- ja Mac OS -käyttöjärjestelmille.

varten

  Toimii Netflixin kanssa
 • Erikoisprofiili, joka on suunniteltu nimettömään torrentointiin
 • Monipuolinen ja intuitiivinen
 • Nolla rekisteröintiä ja hyvät yksityisyysominaisuudet
 • 24h tuki.

Vastaan

 • Muiden suoratoistosivustojen estoa ei voi poistaa.

Lue koko CyberGhost-arvostelumme WHO .

Saat 77 % alennuksen CyberGhostin kolmivuotissuunnitelmassa, maksut alkaen 2,75 dollaria kuukaudessa.

Johtopäätös

Nimettömien sähköpostien lähettäminen voidaan tehdä useilla tavoilla riippuen siitä, kuinka turvallista ja anonyymiä se on. Moniin tarkoituksiin riittää uuden tilin luominen Gmailiin tai vastaavaan palveluun, jossa on vääriä tietoja. Kokeile ProtonMailin kaltaista palvelua saadaksesi täydellisen anonymiteetin – ilman vahvistusta varten vaadittavia tunnistetietoja. Vaihtoehtoisesti, jos haluat lähettää vain kertaluonteisen nimettömän sähköpostin, voit käyttää verkkopohjaista anonyymiä sähköpostiohjelmaa.

Valitsetpa minkä vaihtoehdon tahansa, sinun on piilotettava oikea IP-osoitteesi, jotta anonyymiä sähköpostisi ei voida jäljittää todelliseen henkilöllisyytesi. Paras tapa tehdä tämä on käyttää VPN:ää, ja olemme suositelleet joitain palveluntarjoajia, jotka voivat varmasti auttaa sinua suojaamaan yksityisyyttäsi ja pysymään nimettömänä.

Oletko koskaan tarvinnut lähettää nimettömiä sähköposteja? Mitä menetelmää käytit? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Näin saat ilmaisen VPN:n 30 päiväksi

Jos tarvitset VPN:n lyhyeksi ajaksi, esimerkiksi matkalla, voit hankkia huippuluokan VPN:n veloituksetta. NordVPN sisältää a 30 päivän rahat takaisin takuu . Aluksi sinun on tietysti maksettava tilaus, mutta tilaus ei ole vain sinä antaa täyden pääsyn koko palveluun, mutta ensimmäisten 30 päivän aikana voit pyytää täyden hyvityksen . Peruutusehdot ilman kysymyksiä on heidän nimensä mukainen.

Kuinka katsoa Dune Edellinen Artikkeli

Kuinka katsoa Dune

Telnetin käyttöönotto ja käyttö Windows 10:ssä Lue Lisää

Telnetin käyttöönotto ja käyttö Windows 10:ssä