Kello-widgetin tyylittäminen ja koon muuttaminen aloitusnäytöllä

Räätälöinti on yksi Androidin vahvimmista puolista. Sinun ei välttämättä tarvitse root Android-puhelimesi tai -tablettisi jotta se näyttää paremmalta tai ainutlaatuiselta. Monet Androidin sisäänrakennetuista vaihtoehdoista voidaan säätää oletusarvoisesti tai oikealla sovelluksella. Esimerkki; kello-widget. Androidin widgetejä voidaan käyttää aloitusnäytön mukauttamiseen, mutta myös hyödyllisten tietojen lisäämiseen siihen. Kello-widget on yksi poikkeuksellisen hyödyllinen widget, mutta se on hyvin yksinkertainen. Se ei anna paljon räätälöintiin. Seitsemän aikaa on ilmainen Android-widget-sovellus, jonka avulla voit tyylitellä ja muuttaa kello-widgetin kokoa.

Seven Time -sovelluksella voit muuttaa widgetin väriä ja kokoa. Sen mukana tulee seitsemän erilaista taidetyyliä kellolle. Voit vaihtaa sen mihin tahansa väriin, joka näyttää hyvältä taustakuvassasi, ja voit tehdä siitä niin suuren tai pienen kuin haluat.

Valitse Tyyli

Asenna seitsemän kertaa ja avaa sovellus. Tyylit-välilehdellä voit esikatsella kaikkia tyylejä, joissa kello voi näyttää ajan. Muista haluamasi tyylin nimi ja napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa hampurilaiskuvaketta. Siirry sovelluksen asetuksiin navigointipaneelista. Napauta Asetukset-näytössä 'Tyyli' ja valitse tyyli, josta pidit.

Mukauta väriä ja kokoa

Palaa navigointilaatikkoon ja valitse 'Värieditori'. Värieditorissa on kaksi välilehteä; Väri ja varjo. Varjo-välilehti ei vaikuta kaikkiin kellotyyliin, vain niihin, joilla on kolmiulotteinen ilme. Väri-välilehdellä voit valita minkä tahansa värin kellolle. Voit leikkiä liukusäätimillä tai, jos sinulla on RGB-koodi haluamallesi värille, voit asettaa sen liukusäätimillä.

Voit muuttaa kello-widgetin kokoa palaamalla navigointipaneeliin ja valitsemalla Kokoeditori. Valitse, kuinka suuri ja kuinka leveä haluat ajan olevan. Voit muuttaa widgetin kokonaiskokoa ja lisätä tai pienentää numeroiden välistä tilaa.

Lisää Kello-widget

Kun olet mukauttanut kellon ulkoasua, palaa aloitusnäyttöön. Napauta ja pidä sitä painettuna siirtyäksesi muokkaustilaan. Napauta Widgetit alareunassa ja etsi Seven Time -widget. Vedä ja pudota se aloitusnäyttöön. Jos aika ei ole täysin näkyvissä, napauta ja pidä widgetiä painettuna ja muuta sen kokoa.

Androidin uusimman version lukitusnäyttö ei tue widgetejä. Jos olet juurruttanut laitteellesi tai käytät vanhempaa Android-versiota, jossa oli tuki lukitusnäytön widgeteille, voit lisätä siihen myös mukautetun kellosi.

Saat päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
VLC-muunnos ilman ääntä: VLC-muuntimen korjaaminen ilman äänivirhettä Edellinen Artikkeli

VLC-muunnos ilman ääntä: VLC-muuntimen korjaaminen ilman äänivirhettä

Kuinka korjata iPhone, jossa näkyy 'ei palvelua' iOS 15:n kanssa Lue Lisää

Kuinka korjata iPhone, jossa näkyy 'ei palvelua' iOS 15:n kanssa