Katso NFL:ää Kodi: Parhaat 2021 lisäosat NFL-suoratoistoon

Kodin lisäosien ekosysteemi muuttuu jatkuvasti, joten voi olla vaikea pysyä mukana NFL-pelien suoratoistossa. Olemme tehneet kovan työn puolestasi ja testanneet jokaisen ennen suosituksemme antamista. Lue lisää päästäksesi takaisin peliin nopeasti.

Kodi, joka tunnettiin aiemmin nimellä XBMC, on ailmainen ja avoimen lähdekoodin mediakeskusjonka avulla on helppoa katsella elokuvia ja TV-ohjelmia useista verkkolähteistä. Voit ladata oman videokirjastosi suoraan Kodiin, katsoa suoraa TV-lähetystä sovelluksesta ja jopa asentaa lisäosia, jotka avaavat lukemattomia uusia tapoja viihdyttää ja häiritä itseäsi tuntikausia.Kodin todellinen voima tulee sen epävirallisista kolmannen osapuolen lisäosista, erityisesti niistä, jotka mahdollistavat suoratoiston. Oikeilla työkaluilla voit katsella televisio-ohjelmia ja urheilua ympäri maailmaa lähes millä tahansa laitteella. NFL-sisällön katseluun on jopa virallisia ja epävirallisia lisäosia!

Päästäksesi NFL-pelistriimiin Kodissa, sinun on asennettava oikeat kolmannen osapuolen lisäosat. Aivan kuten kanssaMLB sisältö, prosessi on paljon yksinkertaisempi kuin miltä se näyttää, joten jatka lukemista saadaksesi täydellisen oppaan NFL:n katsomisesta Kodilla.

LOPPUMYYNTI: 2 vuoden sopimus 70 % alennuksella Hanki ykkösluokan VPN 30 päivän rahat takaisin -takuu

Kuinka katsella NFL:ää Kodissa

Voit katsoa NFL:ää Kodissa seuraavasti:

 1. Varmista, että sinulla on uusin Kodi-versio (v18 Leia tai Kodi 19.x – esikatseluversio)
 2. Avata Lisäykset vasemman käden puolella
 3. Klikkaa Paketti symboli (vasemmalla yläkulmalla)
 4. Valitse Asenna arkistosta
 5. Etsi ja valitse sopiva lisäosien arkisto
 6. Klikkaa Videon lisäosat
 7. Etsi lisäosa luettelosta ja asenna
 8. Avaa Lisäykset etusivun valikosta ladataksesi lisäosasi.

Näin voit katsoa NFL:ää Kodissa. Huomaa, että voit myös ohittaa maantieteelliset sisältörajoitukset, jos käytät VPN:ää. Siitä lisää alla.

Hanki hyvä VPN ennen lataamista

Vaikka Kodi-ohjelmisto itsessään on avoimen lähdekoodin, ilmainen ja laillinen, jotkin lisäosat voit asentaa pääsysisältöön tavalla, joka on parhaiten kuvattu laillisesti harmaaksi. Suoratoisto-, TV- ja elokuvalaajennukset ovat erityisen alttiita paikallisen Internet-palveluntarjoajan valvontaan ja raportointiin hallitukselle ja yritysvirastoille, mikä jättää sinut haavoittuvaiseksi joka kerta, kun siirryt verkkoon.

Suojautuaksesi huijauksilta palveluntarjoajilta sinun tarvitsee vain käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa. VPN:t toimivat tunnelina sinun ja lataamasi sisällön välillä. Yleensä tiedot, kuten sijaintisi, käyttöjärjestelmäsi ja käyttämäsi Kodi-streamit, lähetetään raakamuodossa paikallisen palveluntarjoajan kautta, jossa ne voidaan jakaa tai myydä kolmansille osapuolille. Kun VPN on aktiivinen, tietokoneeltasi lähtevät tiedot lähetetään palvelimille ympäri maailmaa ja salataan, jotta ne eivät ole luettavissa.

Kaikki VPN-palvelut eivät ole samanarvoisia, kuitenkin. Jotkut rajoittavat kaistanleveyttä, rajoittavat ladattavien tiedostojen tyyppejä, vaarantavat yksityisyytesi tallentamalla toimintalokeja tai niillä on lamauttavia nopeusongelmia, jotka tekevät videoiden suoratoistosta lähes mahdotonta. Varmistaaksesi, että VPN ei vaikuta negatiivisesti Kodi-sisällön katseluun, varmista, että palvelu asettaa seuraavat ominaisuudet etusijalle:

  Nopeat latausnopeudet– Kaikki VPN:t lisäävät viivettä ylimääräisen tiedonsiirron ja salauskulujen vuoksi. Tämä voi aiheuttaa huomattavan laskun suoratoistamiesi videoiden laadussa, varsinkin jos suosit HD-lähteitä. Nopeus on kriittinen tekijä VPN:n valinnassa, joten varmista, että palveluntarjoajasi asettaa nopeille palvelinyhteyksille korkean prioriteetin. Nollakirjauskäytäntö– Tietojen salauksen ja anonymisoinnin lisäksi hyvillä VPN-palveluilla on tiukka käytäntö käyttäjien toiminnasta kirjaamista vastaan. Tämä tarjoaa erittäin korkean turvallisuustason, koska yksityisiä tietojasi ei koskaan tallenneta ulkoiseen tietokoneeseen. Jos VPN ei ilmoita kirjauskäytäntöään heti etukäteen, jatka paremman palveluntarjoajan etsimistä. Sallii kaiken liikenteen ja tiedostotyypit– Jotkut VPN:t rajoittavat, minkä tyyppisiä tiedostoja ja liikennettä käyttäjät voivat ladata,mukaan lukien torrentit ja sisältö P2P-verkoista. Tämä voi tehdä Kodista käytännössä hyödyttömän. Hyvillä VPN-palveluntarjoajilla ei ole minkäänlaisia ​​tiedostorajoituksia. Hyvä palvelimen saatavuus– Yksi VPN:n käytön tärkeimmistä eduista on mahdollisuus vaihtaa virtuaalisia paikkoja päästäksesi käsiksi maantieteellisesti estettyyn sisältöön. Mitä enemmän palvelimia VPN:llä on, sitä parempi.

yksi.NordVPN- Paras VPN Kodille

NordVPN - Toimittajan valinta Käy osoitteessa nordvpn.com

Lähes kaikki tarjoamat ominaisuudetNordVPNparantaa Kodi-kokemusta. Heidän valtava ja jatkuvasti laajeneva verkko (jossa on yli 5 800 palvelinta 59 maassa) tarjoaa kymmeniä tuhansia virtuaalisia IP-osoitteita huijattavaksi, mikä mahdollistaa pääsyn geoestettyyn sisältöön, joka ei normaalisti ole saatavilla.

Lisäksi NordVPN:n rikkoutumaton 256-bittinen AES-salaus tulee NordLynxin ansiosta. Se on huippumoderni protokolla, joka minimoi salauksen ylimääräiset kustannukset ja maksimoi suojan. Yhdellä iskulla sinun ei koskaan tarvitse huolehtia VPN-puskuroinnista tai Internet-palveluntarjoajan kuristuksesta.

NordVPN on saatavilla myös yleisimmillä Kodi-alustoilla, mukaan lukien Mac OS, Windows, Android ja mikä tärkeintä, Amazon Firestick. Ja ilmeisestikin on paljon hyödyllistä, kun et käytä Kodia, kuten estää kiellettyjä sovelluksia maassasi, piiloutua valvonnalta tai jopa päästä VPN-estäville sivustoille, kuten Netflix (sisäänrakennetun älykkään DNS-toiminnon ansiosta). Ja NordVPN:n tiukan kirjautumattomuuskäytännön ansiosta sinun ei koskaan tarvitse huolehtia siitä, että jättäisit jälkeä toiminnastasi viranomaisten varalle.

Lue koko artikkelimmeNordVPN-arvostelu.

Plussat
 • Poistaa amerikkalaisen Netflixin eston
 • Eri IP-osoitteita aervers
 • Vahvat turvaominaisuudet
 • Kaksinkertainen tietosuoja
 • Asiakaspalvelu (24/7 Chat).
Haittoja
 • Sovellusten yhdistäminen voi joskus olla hidasta.
PARAS VPN-KOODI: NordVPN on käytännössä räätälöity Kodille, mikä poistaa sisällön eston ja piilottaa liikennettäsi Internet-palveluntarjoajilta. Saat valtavan 68 %:n alennuksen 3-vuotissuunnitelmasta (3,71 dollaria kuukaudessa), jonka takana on vaivaton 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Kuinka asentaa Kodi-lisäosat

Kun asennat Kodin suosikkilaitteellesi, lisäosien maailma on yhtäkkiä käytettävissäsi. Kaikki musiikkilaajennuksista ylimääräisiin käyttöliittymäominaisuuksiin, suoriin televisiolähetyksiin ja erilaisiin videostriimiin ovat vain muutaman napsautuksen päässä. Kodi-latauksissa on yleensä sisäänrakennettu pääsy Kodi-varastoihin, mikä antaa sinulle joukon virallisia lisäosia, jotka voit asentaa ja käyttää heti. Hyödyllisimmän urheiluun liittyvän sisällön saamiseksi sinun on kuitenkin suoritettava muutama lisävaihe.

Ennen kuin voit asentaa kolmannen osapuolen lisäosia, Kodin on pystyttävä hakemaan tiedostoja ulkoisista lähteistä:

 1. Avaa Kodi ja napsauta vaihde -kuvaketta syöttääksesi Järjestelmä valikosta.
 2. Mene Järjestelmäasetukset > Lisäosat
 3. Vaihda vieressä olevaa liukusäädintä Tuntemattomat lähteet vaihtoehto.
 4. Hyväksy varoitusviestijoka ponnahtaa esiin.

Nyt kun Kodi voi asentaa ulkoisia tiedostoja, olet valmis aloittamaan. Perusprosessi uusien lisäosien asentamisen takana on yllättävän yksinkertainen. Kerro ensin Kodille, mistä paikantaa tietty arkisto, joka on joukko ulkoiselle palvelimelle tallennettuja lisäosia. Lisää seuraavaksi tämä arkisto Kodiin. Kun arkisto on paikallaan, voit selata sen sisältöä ja asentaa lisäosia rauhassa.

Yleiskatsaus Kodi-lisäosien asentamiseen:

 1. Avaa Kodi ja napsauta vaihde -kuvaketta syöttääksesi Järjestelmä valikosta.
 2. Mene Tiedostonhallinta > Lisää lähde . Saatat joutua napsauttamaan yläreunassa olevaa kaksoispistettä siirtyäksesi hakemiston yläosaan.
 3. Kirjoita URL-osoite lisäosan arkistosta avautuvaan ikkunaan.
 4. Kirjoita mukautettu nimi arkistolle, jonka aiot lisätä, ja napsauta OK .
 5. Palaa Kodi-päävalikkoon ja valitse Lisäosat .
 6. Klikkaa avaa laatikko -kuvaketta valikkorivin yläosassa.
 7. Valita Asenna Zip-tiedostosta
 8. Valitse juuri lisäämäsi arkisto.
 9. Odota arkiston asentamista. Näkyviin tulee ilmoitus, kun se on valmis.
 10. Mene takaisin kohtaan Lisäosien valikko ja napsauta Avaa laatikko -kuvaketta uudelleen.
 11. Valita Asenna arkistosta
 12. Etsi lisäosa, jonka haluat asentaa arkistosta.
 13. Asenna lisäosa ja odota vahvistusilmoitusta.
 14. Käytä lisäosaasi päävalikosta ja nauti uudesta sisällöstäsi!

NFL:n katsominen Kodissa – viralliset lisäosat

Suurin osa Kodin versioista on pakattu kymmenien virallisten lisäosien kanssa. Nämä tarjoavat kaikkea uusista käyttöliittymän ulkoasuista kielipaketteihin, ilmaisiin video- ja musiikkistriimiin ja paljon muuta. Kodissa on alusta alkaen sisäänrakennettu paljon toimintoja. Voit jopa katsella urheilua ja NFL-sisältöä!

Asenna seuraavat lisäosat avaamalla Kodi-sovellus, menemällä päävalikkoon ja valitsemalla sitten Lisäosat > ladata . Näet luettelon virallisista Kodi-arkiston tarjouksista. Selaa luetteloa ja etsi palvelu nimen mukaan ja lisää se sitten kotivalikkoon napsauttamalla.

Videoita NFL.comista

Nimi kertoo kaiken. Tämä lisäosa sisältyy viralliseen Kodi-tietovarastoon, ja sen avulla voit katsella NFL.comin videon kohokohtia millä tahansa laitteella. Se on sama kuin verkkosivustolle siirtyminen, vain käyttöliittymä on hieman helpompi käyttää.

NFL-joukkueiden videot

Toinen lisäosa, joka tekee juuri sen, mitä sen nimi lupaa. Katso videoita NFL-joukkueiden virallisilla kotisivuilla, mukaan lukien kohokohdat, haastattelut ja analyysit viimeaikaisista ja tulevista peleistä. Yllättävän kätevä lisäosa, varsinkin jos seuraat useampaa kuin yhtä joukkuetta.

NBC Sports Live Extra

Katso kaikki NBC Sports- ja NBCSports Network -lähetykset suorista tapahtumista suoraan Kodi-asennuksestasi, kaikki täysin ilmaisia ​​ja laillisia. Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinun on käytettävä VPN:ää ja vaihdettava virtuaalista sijaintiasi, muuten sisältö ei ole käytettävissä.

NFL Game Pass

Kätevä tapa katsella virallisia streameja NFL Game Passista. Huomaa, että sinulla on oltava aktiivinen tili NFL Game Passilla, jotta voit käyttää tätä lisäosaa.

NFL:n katsominen Kodissa – Kolmannen osapuolen lisäosat

Hostingdale ei suvaitse tai kannusta tekijänoikeusrajoitusten rikkomiseen. Ota huomioon laki, uhrit ja piratismin riskit ennen kuin lataat tekijänoikeudella suojattua materiaalia ilman lupaa.

Epäviralliset kolmannen osapuolen sovellukset tekevät Kodista niin hämmästyttävän ohjelmiston. Nämä lisäosat laajentavat perussovelluksen toimintoja mahdollistaen videoiden, musiikin ja elokuvien suoratoiston eri lähteistä ympäri maailmaa.

Kolmannen osapuolen lisäosien haittapuoli on, että kaikki eivät ole luotettavia. Tietovarastot ovat tunnettuja vaihtamisestaan ​​tai katoamisestaan ​​kokonaan, streameja estetään tai konfiguroidaan uudelleen säännöllisesti, ja osa sisällöstä hankitaan jopa laittomasti. Ne voivat olla vaikeita, mutta niiden tarjoaman sisällön määrä on satunnaisen vaivan arvoista.

Alla olevat Kodi-lisäosat ovat osoittautuneet luotettaviksi lähteiksi urheilun, NFL-sisällön, elokuvien ja muiden videoiden suoratoistoon.

ÄLÄ UNOHDA: Käytä VPN:ää suoratoistossa Kodin kautta. NordVPN tarjoaa valtavan 68 %:n alennuksen 3-vuotissuunnitelmasta (3,71 dollaria kuukaudessa), ja sen takana on vaivaton 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Maverick Repository – Useita NFL-lisäosia

Maverick-arkisto sisältää useita urheilukeskeisiä lisäosia, joista merkittävin on SportsDevil ja repon oma Project Maverick. Päästäksesi johonkin tai kaikkiin näistä NFL-suoratoistolähteistä sinun tarvitsee vain lisätä arkisto järjestelmääsi, asentaa lisäosat muutamalla nopealla napsautuksella, käynnistää ja nauttia. Alla esittelemme joitain parhaista NFL- ja jalkapallolisäosista sekä täydelliset ohjeet repon asentamiseen.

Maverick Repon asentaminen

Maverick on nopea asennus, aivan kuten mikä tahansa epävirallinen Kodi-sisältö. Kun olet lisännyt zip-tiedoston järjestelmääsi, voit asentaa niin monta sen lisäosia kuin haluat. Noudata ensin alla olevia ohjeita, valitse sitten tarvitsemasi lisäosat ja asenna ne yksitellen.

 1. Aloita avaamalla verkkoselain ja siirtymällä kohtaan Dejavu-arkisto
 2. ladata arkisto.DejaVu-1.0.4 .postinumero ja tallenna se sopivaan paikkaan.
 3. Suorita Kodi, siirry päävalikkoon ja valitse sitten Lisäosat.
 4. Napsauta laatikkokuvaketta ja valitse Asenna Zip-tiedostosta.
 5. Navigoi sinne, minne olet tallentanut arkisto.DejaVu-1.0.4 . postinumero
 6. Valitse avautuvasta laatikosta Asenna arkistosta.
 7. Vieritä alas ja avaa DejaVu arkisto.
 8. Syötä Videon lisäosien kansio.
 9. Valitse lisäosa, jonka haluat asentaa.Katso alta ehdotukset.

SportsDevil – NFL, MLB, NBA ja paljon muuta

SportsDevil on pitkään ollut yksi parhaista urheilun suoratoistoresursseista Kodi-ekosysteemissä. Osa syynä palvelun säilymiseen on se, että se pitää ylläpidon minimissä ja suosii kuratoimattomia sisältövirtojen luetteloita tiukasti järjestettyjen luokkien sijaan. Heti kun asennat SportsDevilin, näet kokoelman suoratoistoresursseja, joista vain harvoissa on luokkia yksittäisille urheilulajeille. Selaa kanavan mukaan ja aloita suoratoisto napsauttamalla, niin olet valmis jalkapalloon!

SportsDevilillä on kaikki. NFL:n ja muun amerikkalaisen jalkapallon sisällön osalta kannattaa pysyä Live Sports -kategoriassa ja alla lueteltujen luotettavien suoratoistojen kanssa.

  Bundesliga-Streams.net– Live-urheilu järjestetään alkamisajan mukaan. Jos NFL-pelisi on alkamassa, katso hyvä lähde täältä. dimsports.eu– Suuri resurssi, jossa on lähes 20 ainutlaatuista urheiluluokkaa, mukaan lukien jalkapallo. LiveTV.ru– Yleiskäyttöinen urheilupalvelin, jonka sisällä on NFL-, MLB- ja NBA-streamit turvallisesti.

Asenna SportsDevil järjestelmääsi noudattamalla yllä olevia Maverick-repon lisäämisohjeita ja valitse sitten lisäosien luettelosta SportsDevil.

ÄLÄ UNOHDA: Käytä VPN:ää suoratoistossa Kodin kautta. NordVPN tarjoaa valtavan 68 %:n alennuksen 3-vuotissuunnitelmasta (3,71 dollaria kuukaudessa), ja sen takana on vaivaton 30 päivän rahat takaisin -takuu.

VPN:n käyttäminen alueen lukitun sisällön käyttämiseen Kodissa

Kodi on sijaintiagnostinen ohjelmisto, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa ympäri maailmaa voi asentaa ja käyttää sitä ilman rajoituksia. Kolmannen osapuolen lisäosat ja niiden streamit eivät kuitenkaan välttämättä jaa samaa filosofiaa, varsinkaan kun on kyse live-urheilusta. Varmistaaksesi, että et koskaan törmää näihin turhauttaviin rajoituksiin, varmista, että käytät VPN:ää suoratoiston aikana Kodin kautta.

VPN:t tarjoavat useita yksityisyyden ja anonymiteettien etuja, jotka tekevät niistä erinomaisia ​​työkaluja jokapäiväiseen käyttöön. Ne antavat sinulle myös mahdollisuuden valita ja muuttaa virtuaalista sijaintiasi muutamalla napsautuksella. Sen sijaan, että liittäisit paikallisen IP-osoitteen, kun siirryt verkkoon, VPN:t antavat sinulle nimettömän IP-osoitteen, joka liittyy johonkin heidän palvelimistaan. Sinun tarvitsee vain valita palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden, ja saat IP-osoitteen, joka liittyy kyseiseen maahan.

VPN:n käyttäminen maantieteellisesti rajoitetun sisällön käyttämiseen on yksinkertainen mutta tehokas tapa katsella urheilua ympäri maailmaa. Suoratoistopalvelut ovat tunnettuja siitä, että ne estävät tiettyjen maiden käyttäjiä katsomasta pelejä, erityisesti NFL:ää. Kun VPN on aktiivinen ja Kodi-asennus muutamalla lisäosalla, voit helposti kiertää nämä rajoitukset katsoaksesi mitä haluat.

Onko NFL:n suoratoisto Kodissa laillista?

Kolmannen osapuolen lisäosat Kodissa toimivat etsimällä tietovirtoja Internetistä ja keräämällä ne keskeiseen paikkaan. Ne eivät itse asiassa luo tai tarjoa katsomaasi sisältöä, ne yksinkertaisesti osoittavat striimiin ja suppiloivat kaiken yhteen. Kun katsot NFL-peliä Kodissa, muodostat yhteyden johonkin asiaan liittymättömään streamin sivustoon. Tämä herättää yksinkertaisen kysymyksen siitä, mikä palvelu rikkoo mitäkin lakia, sisällöntuottaja vai sisällöntuottaja, ja onko katsoja syyllinen, kun hän ei tiedä tiedoston lähdettä.

Kodin ja sen eri lisäosien indeksointiluonne asettaa sen lailliselle harmaalle alueelle. Lait vaihtelevat sijainnistasi ja käyttämäsi sisällön tyypistä riippuen, joten kysymykseen ei ole selvää kyllä ​​tai ei vastausta. Tämä ei kuitenkaan ole estänyt Internet-palveluntarjoajia kohdistamasta Kodi-käyttäjiä oikeudenkäynteihin, mikä on kuitenkin toinen syy, miksi sinun tulee aina käyttää VPN:ää katsoessasi suoratoistoa.

NFL:n suoratoisto televisioosi

Kodi on saatavana useilla eri alustoilla, mukaan lukien mobiililaitteet, kannettavat tietokoneet, tabletit ja erilliset TV-laatikot. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käpertyä työpöytäsi edessä katsoaksesi laadukasta NFL-streamia. Yksi helpoimmista tavoista siirtää Kodi-sisältöä televisioosi on asentaa se Amazon Fire TV Stickiin. Kompakti ja edullinen laite liitetään televisioosi, jotta pääset helposti käsiksi kaikkiin yllä mainittuihin lisäosiin ja lisävarusteisiin.

Kodin asentaminen Amazon Fire TV:hen on helpompaa kuin saatat odottaa . Voit jopalisää VPN laitteeseenäärimmäisen kätevää, yksityistä suoratoistoa varten.

Kerro meille alla, kuinka se kaikki toimii sinulle.

4 tapaa poistaa Facebookin esto koulussa tai töissä (2019-ratkaisu) Edellinen Artikkeli

4 tapaa poistaa Facebookin esto koulussa tai töissä (2019-ratkaisu)

4 parasta ePub-lukijaa, joista sinun on tiedettävä Lue Lisää

4 parasta ePub-lukijaa, joista sinun on tiedettävä