Jumissa olevien latausten korjaaminen Mac App Storessa macOS:ssä

Applen ohjelmisto ei ole immuuni ongelmille. Ne eivät ehkä ole yhtä suuria tai yhtä yleisiä kuin muiden alustojen käyttäjien kokemat, mutta niitä on kuitenkin olemassa. Jos yrität päivittää tai asentaa sovelluksia, mutta päivitys ei käynnisty tai olet jumissa latauksia Mac App Storessa, kokeile seuraavia korjauksia.

Peruuta ja käynnistä uudelleen

Jos olet jumissa latauksia Mac App Storessa tai päivityksiä, jotka eivät käynnisty, peruuta ne ja yritä käynnistää ne uudelleen. Usein tämä riittää korjaamaan ongelman. Jostain syystä päivityksen tai sovelluksen pyyntö päätyy silmukkapyyntöön, joka aikakatkaisee. Kauppasovellus näyttää, että se latautuu, vaikka mitään ei tapahdu.Kirjaudu ulos ja allekirjoita uudelleen

Mac App Store toimii Apple ID:si kanssa. Sinun on oltava kirjautuneena sovellukseen, jotta voit ladata muita sovelluksia. Jos lataus tai päivitys jumissa, yritä kirjautua ulos ja takaisin sisään.

Voit kirjautua ulos Mac App Storesta avaamalla sovelluksen ja siirtymällä valikkorivillä kohtaan Store. Valitse uloskirjautumisvaihtoehto. Kun olet kirjautunut ulos, on hyvä idea käynnistää Mac uudelleen ja kirjautua sitten takaisin Mac App Storeen.

Tarkista maakauppa

Normaalisti, jos yrität ladata sovelluksen, jota ei ole saatavilla maasi kaupasta, Mac App Store -sovellus ilmoittaa, että et voi ladata sitä. Jos kehote ei tule näkyviin, tarkista, oletko Apple ID:llesi oikean maan kaupassa. Sinun on tarkasteltava tilitietojasi ja yhdistettävä sen maa siihen maahan, jossa Mac App Store tällä hetkellä on.

Voit tarkistaa tilitietosi kohdasta Store>Näytä tilitiedot.

Tarkista Internet-yhteys

Tarkista, toimiiko internettisi ja onko se vakaa. On mahdollista, että nopeus vaihtelee tai yhteys katkeaa jatkuvasti, kun Mac App Store yrittää ladata sovellusta. Tässä tapauksessa lataus tai päivitys on hidasta ja antaa vaikutelman, että se on jumissa.

Yritä muodostaa yhteys toiseen Internet-yhteyteen nähdäksesi, alkaako lataus tai päivitys. Jos kotisi internetyhteys on vakaa, mutta lataus ei silti käynnisty,tyhjennä DNS-välimuistisuorittamalla seuraavan komennon Terminalissa.

|_+_|

Lisäksi kun olet siinä,käynnistä reititin uudelleen.

Tyhjennä Mac App Storen välimuisti

Avaa Terminal ja suorita seuraava komento;

|_+_|

Se avaa Finder-ikkunan. Kopioi tämän kansion sisältö johonkin turvalliseen paikkaan ja poista ne sitten alkuperäisestä sijainnistaan. Sulje Mac App Store ja avaa se uudelleen. Yritä ladata sovelluksia uudelleen ja niiden pitäisi toimia. Mitä tulee kopioituihin tiedostoihin, voit poistaa ne, jos haluat. Teimme varmuuskopion siltä varalta, että jokin menisi pieleen. Et todellakaan tarvitse niitä mihinkään.

Saat päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
4 tapaa poistaa Facebookin esto koulussa tai töissä (2019-ratkaisu) Edellinen Artikkeli

4 tapaa poistaa Facebookin esto koulussa tai töissä (2019-ratkaisu)

4 parasta ePub-lukijaa, joista sinun on tiedettävä Lue Lisää

4 parasta ePub-lukijaa, joista sinun on tiedettävä