Kuinka katsella nopeita ja vihaisia ​​elokuvia Netflixissä mistä tahansa?

Fast & Furious -elokuvat ovat olleet vahvoja viimeisten parin vuosikymmenen ajan, mikä on tehnyt vaikuttavan sarjan. Onneksi voimme mennä katsomaan vanhempia ja uudempia elokuvia Netflixissä.

Ensimmäinen elokuva, The Fast and the Furious, julkaistiin vuonna 2001 ja viimeisin vuonna 2017. Suunnitteilla on toinen elokuva, joka julkaistaan ​​vuonna 2021 ja kaksi myöhemmin. He ovat myös tuottaneet spin-offin, joka julkaistiin vuonna 2019, nimittäin Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.Vaikka kriitikoiden reaktio elokuviin on ollut vaihtelevaa, fanit rakastavat elokuvia ja jatkavat katsomista elokuvateattereissa. Itse asiassa vuosien varrella ne kaikki ovat tuottaneet yhteensä 5,8 miljardia dollaria. Jokaisella elokuvalla on oma tarinansa, mutta niissä kaikissa on autokilpailun ydin, adrenaliinia aiheuttavat takaa-ajokohtaukset, runsaasti taisteluita ja toimintakohtauksia sekä taustalla oleva tarina rakkaudesta ja ystävyydestä.

Mitkä elokuvat kuuluvat Fast & Furious -sarjaan?

The Fast Saga alkoi vuonna 2001, ja siitä tuli vielä kahdeksan elokuvaa ja jatko-osa.

 • Nopeat ja vihaiset (2001)
 • 2 Fast 2 Furious (2003)
 • Nopeat ja vihaiset: Tokyo Drift (2006)
 • Fast & Furious (2009)
 • Fast Five (2011)
 • Fast & Furious 6 (2013)
 • Furious 7 (2015)
 • The Fate of the Furious (2017)
 • Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)

Voinko katsoa Fast & Furious -elokuvia Netflixistä?

Suurin osa The Fast & Furious -elokuvat ovat katsottavissa Netflixissä, mutta se riippuu siitä, missä maassa olet. Esimerkiksi Yhdysvalloissa et löydä Fast and the Furious, 2 Fast 2 Furious, The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious, Fast Five, Fast & Furious 6 ja Furious 7. The Fate of the Furious ei ole saatavilla missään tarkistamassamme kirjastossa, eikä myöskään Hobbs ja Shaw. Onnistuimme löytämään ensimmäiset seitsemän elokuvaa Netflixistä Isossa-Britanniassa, Australiassa, Kanadassa ja monissa muissa maissa.

Kuinka voin katsoa Fast & Furious -elokuvia Netflixistä?

Jos asut esimerkiksi Yhdysvalloissa ja haluat katsoa Fast & Furious -elokuvia Netflixistä, sinun on otettava muutama lisävaihe, mutta se on mahdollista. Sinun on tiedettävä, että Netflix on saatavilla noin 190 maassa, ja koska sillä on geoesto jokaisessa näistä kirjastoista, sinulla on oltava VPN.

VPN:t voivat reitittää Internet-yhteytesi valitsemasi palvelimen kautta ja määrittää laitteellesi uuden IP-osoitteen, joka vastaa valitsemasi palvelimen sijaintia. Periaatteessa, jos olet Yhdysvalloissa ja muodostat yhteyden Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevaan palvelimeen, Netflix uskoo, että olet tässä uudessa paikassa ja antaa sinulle pääsyn koko paikalliseen kirjastoon.

Suosittelemme käyttämään NordVPN:ää, joka on todella siisti työkalu, joka onnistui saamaan todella korkeat arvosanat arvosteluissamme ja jota käytämme jatkuvasti. Sillä on paljon palvelimia ympäri maailmaa, ja se käyttää huippuluokan salausprotokollia.

 • Sinun tarvitsee vain tilata NordVPN ja napata heidän uusin tarjous! Lukijamme saavat 70 % alennuksen 2 vuoden suunnitelmasta hintaan 3,49 $/kk!
 • Sitten sinun on hankittava sovellukset laitteellesi ja löydettävä palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden esimerkiksi Isossa-Britanniassa, Kanadassa tai Australiassa.
 • Heti kun yhteys on muodostettu, voit ladata Netflixin selaimeesi tai käynnistää sovelluksen uudelleen laitteessasi.
 • Etsi Fast & Furious -elokuva, jonka haluat katsoa, ​​ja pidä hauskaa.

Siinä se on! Se on todella suoraviivaista, ja voit varmasti nauttia paljon sisällöstä tällä tavalla.

Eikö Netflix tiedä, että käytän VPN:ää?

Yksi asioista, jotka sinun on tiedettävä Netflixistä ja VPN:istä, on se, että teknisesti sinun ei pitäisi käyttää näitä. Alusta on asentanut tekniikoita, joiden avulla se voi estää VPN-käyttäjät. Tämä tekniikka toimii kuitenkin yleensä ilmaisten VPN-verkkojen havaitsemiseen, ei niin paljoa premium-työkalujen, kuten NordVPN:n, havaitsemiseen.

Oletetaan, että sinulla on jotenkin ongelma NordVPN:n kanssa, kun käytät Netflixiä. Siinä tapauksessa voit ehdottomasti ottaa heihin yhteyttä ja pyytää heidän apuaan auttaakseen sinua löytämään palvelimen, joka toimii tietyn Netflix-kirjaston kanssa, jota yrität käyttää. Asiakastukitiimi on käytettävissä 24/7, joten olemme varmoja, että pystyt puhumaan jonkun kanssa ja ratkaisemaan ongelman.

Mikset käytä ilmaista VPN:ää?

Olemme kaikki jo useiden vuosien ajan tottuneet käyttämään ilmaisia ​​verkkotyökaluja, koska ne eivät maksa meille mitään ja antavat meille paljon vastineeksi. Mitä tulee ilmaisiin VPN-verkkoihin, emme todellakaan suosittele sinua valitsemaan tätä reittiä, koska tämäntyyppisissä työkaluissa on niin monia ongelmia.

Ensinnäkin ilmaiset työkalut eivät todennäköisesti pysty ohittamaan Netflixin asettamaa geoestoa. Heillä on myös vain muutama palvelin ja paljon, paljon käyttöä, mikä luonnollisesti tarkoittaa, että ihmiset kohtaavat todella alhaisia ​​​​internetnopeuksia, koska palvelimet ovat kaikki täynnä.

Sitten suurempi ongelma on se, että kyberrikolliset käyttävät usein ilmaisia ​​VPN-verkkoja haittaohjelmien kuorena. Houkutellakseen ihmisiä asentamaan työkalujaan he väittävät olevansa ilmaisia ​​VPN-verkkoja. Kun se tartuttaa laitteet, se alkaa kerätä tietoja käyttäjistä, mukaan lukien sähköpostitilien ja sosiaalisen median profiilien tunnistetiedot ja jopa tietoja pankkitililtäsi – mikä voi johtaa siihen, että he siivoavat säästöjä. Jos käytät samaa laitetta työssäsi, saatat jopa vahingossa aiheuttaa tietomurron työnantajallesi, kun kyberrikollisilla on tarpeeksi tietoa johtaakseen muita kampanjoita yritystäsi vastaan.

On myös muita VPN-verkkoja, joita emme suosittele, koska ne toimivat vertaisreitityksellä. Periaatteessa annat muiden ihmisten käyttää tietokonettasi tai laitettasi eräänlaisena palvelimena, joten he eivät käytä mitään yrityksen laitteita. Tällä voi olla suuri vaikutus laitteeseesi, koska VPN kuluttaa sen resursseja. Vielä pahempaa on, että näiden työkalujen tiedetään pitävän kirjaa siitä, mitä ihmiset tekevät verkossa käyttäessään sovelluksia, eivätkä he edes käytä salausta yhteyksien suojaamiseen. Koska yksityisyys on jotain, jonka yhdistämme vahingossa VPN-verkkoihin, näitä tiettyjä sovelluksia on parasta välttää.

Kuten näet, ilmaisen VPN:n valitseminen on täysin ymmärrettävää, mutta se on liian riskialtista, jotta voimme edes suositella sitä. Maksa muutama taala kuukaudessa, ja olet turvallisempi verkossa.

Lopulliset ajatukset

Toivomme todella, että suunnittelet todella siistiä Fast & Furious -maratonia tulevina viikkoina, ja mielestämme sinun pitäisi ehdottomasti aloittaa alusta ja nähdä hahmojen kasvavan.

Kuinka saada ILMAINEN VPN 30 päiväksi

Jos tarvitset VPN:n lyhyeksi ajaksi esimerkiksi matkoilla, saat parhaan VPN:n ilmaiseksi.NordVPN sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.Sinun on maksettava tilauksesta, se on tosiasia, mutta se salliitäysi käyttöoikeus 30 päivän ajan, minkä jälkeen peruutat täyden hyvityksen. Heidän ei-kysymyksiä peruutuskäytäntönsä on nimensä mukainen.

Kuinka katsoa Dune Edellinen Artikkeli

Kuinka katsoa Dune

Telnetin käyttöönotto ja käyttö Windows 10:ssä Lue Lisää

Telnetin käyttöönotto ja käyttö Windows 10:ssä