YouTube-suoratoistoilmoituksen määrittäminen kanavalle

YouTube lisäsi live-suoratoistoominaisuuden jokin aika sitten. Se lisättiin kilpailemaan Twitchin kanssa, vaikka se ei aivan toiminut. Silti suoratoistoominaisuus on olemassa, ja tänä vuonna Apple aikoo käyttää sitä suoratoistaakseen iPhone-tapahtumansa. Jos seuraat jo Applea tai mitä tahansa muuta kanavaa ja olet ottanut sen ilmoitukset käyttöön, saat ilmoituksen, kun kanava julkaistaan. Jos olet kuitenkin kiinnostunut vain tietystä tapahtumasta, joka lähetetään, voit määrittää kanavalle YouTube-suoratoistohälytyksen. Näin

YouTube-suoratoistoilmoitus

Jotta tämä toimisi, kanavalla on oltava valmiiksi määritetty suoratoisto toistettavaksi. Jos kanavalla ei vielä ole suoratoistolinkkiä, sinun on tilattava kanava ja otettava sen sijaan käyttöön sen hälytykset. Kerromme myös yksityiskohtaisesti, kuinka se tehdään.

Etsi suoratoisto. Sen pitäisi olla kanavan sivulla. Linkistä näkyy ajastin, jolloin tapahtuma/stream alkaa. Napsauta Aseta muistutus -painiketta. Jos et ole vielä kirjautunut YouTubeen, sinun on kirjauduttava sisään ensin.Muistutus asetetaan heti, kun napsautat painiketta. Se toimitetaan sähköpostitse, mutta myös YouTuben kautta sekä mobiilisovelluksessa että verkkosivustolla. Voit kumota sen napsauttamalla Muistutus päällä -painiketta, jolloin se kytkeytyy pois päältä.

Striimaus voi alkaa aikaisemmin kuin kanava on asettanut, ja jos alkaa, et saa siitä hälytystä. Suoratoistotoiminto ja sen muistutukset vaativat työtä. Ilmoitusasetukset eivät salli sinun määrittää, milloin sinun tulee saada muistutus suoratoistosta, eli kuinka paljon etukäteen. Saat hälytyksen määrättynä alkamisaikana, ei sitä ennen.

Live-ilmoitukset tilauksista

Jos olet jo tilannut kanavan, sinun on otettava sen hälytykset käyttöön. Tämä saattaa tuntua joltain, jonka pitäisi tapahtua automaattisesti, mutta mikä tahansa YouTube-kanava kertoo sinulle toisin. Voit tilata ilmoitukset käymällä kanavan sivulla. Näet tilauspainikkeen vieressä kellokuvakkeen. Napsauta sitä saadaksesi hälytykset toimintaa kanavalta .

Löydät saman kellokuvakkeen myös kanavan lataaman videon alta . Napsauta sitä ja tilaat kanavan hälytykset. Nämä hälytykset sisältävät sekä uusia videopäivityksiä, suoratoistopäivityksiä että tilapäivityksiä.

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
VLC-muunnos ilman ääntä: VLC-muuntimen korjaaminen ilman äänivirhettä Edellinen Artikkeli

VLC-muunnos ilman ääntä: VLC-muuntimen korjaaminen ilman äänivirhettä

Kuinka korjata iPhone, jossa näkyy 'ei palvelua' iOS 15:n kanssa Lue Lisää

Kuinka korjata iPhone, jossa näkyy 'ei palvelua' iOS 15:n kanssa