Kuinka palauttaa arkistoitu Whatsapp-chat-säie

Voit arkistoida keskustelut Whatsappissa. Kun arkistoit keskustelun, säilytät kaikki sen kautta lähetetyt viestit, tekstit tai muut. Keskustelussa olleet ihmiset eivät tiedä, että viestiketju on arkistoitu. Se on vain vähän siivousta, jonka olet tehnyt. Kun arkistoit viestiketjun, se ei enää näy Whatsappin Chat-välilehdessä. Pinnalla näyttää siltä, ​​että kun arkistoit keskustelun, se on poissa. Se on itse asiassa edelleen olemassa, ja voit lukea sen, tarkastella sen kautta jaettuja tiedostoja ja palauttaa arkistoidun Whatsapp-chat-ketjun milloin tahansa.

Arkistoi Whatsapp-chat-ketju

Arkistoi viestiketju pyyhkäisemällä sen päällä vasemmalle. Näkyviin tulee lisävaihtoehtoja, joista yksi on 'Arkisto'. Napauta sitä arkistoidaksesi ketjun.

Näytä arkistoitu keskusteluketju

Arkistoitu keskusteluketju poistetaan Chat-päävälilehdeltä. Jos sinun on luettava keskustelu uudelleen, näyttää siltä, ​​​​että se ei ole mahdollista. Näin ei ole. Avaa Whatsapp ja siirry Chat-ketjuun. Vieritä ylös. Pyyhkäise alas sovelluksen yläpalkissa. Arkistoidut keskustelut -vaihtoehto tulee näkyviin hakupalkin yläpuolelle.Palauta arkistoitu Whatsapp-säie

On kaksi tapaa palauttaa arkistoitu Whatsapp-ketju. Ensimmäinen on käydä arkistoidussa chatissasi (katso edellinen osio). Pyyhkäise vasemmalle ketjussa, jonka haluat palauttaa, ja napauta 'Poista arkistosta' -vaihtoehtoa. Keskusteluketju palaa Keskustelut-välilehteen.

Vaihtoehtoinen tapa palauttaa arkistoitu Whatsapp-ketju on yksinkertaisesti lähettää samalle kontaktille/ryhmälle uusi viesti. Tämä palauttaa heidän koko keskusteluketjunsa Chat-välilehdelle. Se palautetaan langan alkuun.

Arkistoidut keskustelut ovat tavallaan piilossa, jos tarkastellaan sovelluksen yleistä suunnittelua. Käyttäjät saattavat luulla pääsevänsä arkistoituihin keskusteluihin asetuksista. Tietenkään arkistoidut keskustelut eivät ole siellä. On todennäköistä, että käyttäjä luulee, ettei hän voi koskaan saada arkistoitua keskustelua takaisin, vaikka arkistointitoiminto ei toimi näin.

On syytä mainita, että hakupalkki etsii sekä aktiivisia että arkistoituja keskusteluketjuja. Jos olet arkistoinut keskusteluketjun pitääksesi sen poissa näkyvistä tai poissa uteliailta katseilta, jotka saattavat päästä puhelimeesi, ratkaisusi ei ole hyvä. On luultavasti parempi varmuuskopioida keskusteluketju ja poistaa se sitten Whatsappista, jos yrität piilottaa sen. Jos et halua tehdä niin, harkitse kaksivaiheisen vahvistuksen ottamista käyttöön Whatsappissa.

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU) Edellinen Artikkeli

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU)

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa Lue Lisää

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa