Kuinka poistaa mainoksia ja bloatware Amazon Fire 7 -tabletista [No Root]

Tabletit ovat suosittu lukulaite. Erillinen eReader-konsepti ei ehkä ole niin suosittu kuin vaikkapa iPadin omistaminen, mutta ihmiset ostavat ja lukevat silti niillä. Amazonin Fire-tabletit ovat edelleen vahvoja tällä markkinaraolla; ne ovat edullisia, niissä on Android ja ne tukevat Amazonin e-kirjamuotoa. Innokas kirjanlukija ei voi toivoa muuta kuin ehkä yksinkertaista tapaa poistaa mainoksia ja bloatware Amazon Fire 7:stä.

Asenna ADB Tools

Jotta voit poistaa mainoksia ja poistaa bloatware Amazon Fire 7:stä, sinun on asennettava ADB-työkalut. Viime vuodesta lähtien voit ladata ADB-työkalut lataamatta koko Android SDK:ta.

Lataa ADB- ja Fastboot-työkalut Googlelta varten Linux , Darwin , ja Windows . Pura kansion sisältö sinne, missä se on kätevää. Suoritat komentoja tämän kansion sisältä, joten älä hautaa sitä liian syvälle.

Ota ADB-virheenkorjaus käyttöön

Sinun on otettava ADB-virheenkorjaus käyttöön Android Fire 7 -tabletissasi, ennen kuin voit suorittaa ADB-komennon.

Avaa Asetukset-sovellus, napauta Laite-osiota ja napauta laitteen näytöllä koontinumeroa tai tässä tapauksessa sarjanumeroa 7 kertaa. Tämä avaa kehittäjävaihtoehdot sen alla. Ota tässä käyttöön Ota ADB-virheenkorjaus käyttöön.

Näet myös vaihtoehdon USB-virheenkorjauksen sallimiseksi. Ota se käyttöön.

Poista Bloatware

Liitä tabletti tietokoneeseen. Avaa Laitehallinta ja tarkista USB-laitteet -kohdasta, että se tunnistetaan oikein. Avaa seuraavaksi kansio, johon purit ADB-työkalut.

Pidä Vaihto-näppäintä painettuna ja valitse pikavalikosta vaihtoehto 'Avaa komentokehoteikkuna tästä'. Jos käytät Windows 10:tä, saatat joutua lisäämään Open Command Prompt -ikkunan tästä -vaihtoehdon takaisin File Exploreriin.

Komentokehote-ikkuna avautuu. Suorita seuraava komento varmistaaksesi, että laitteesi toimii oikein.

|_+_|

Tämä palauttaa luettelon kaikista yhdistetyistä laitteista. Jos se ei näy tai laite näkyy offline-tilassa, tarkista, saatko tablet-laitteeseesi jonkinlaisen kehotteen ottaa USB-virheenkorjaus käyttöön.

Kun laite on havaittu, voit aloittaa bloatwaren poistamisen. Jokainen seuraavista komennoista tulee suorittaa yksi kerrallaan. Jokainen komento poistaa eri kohteen Amazon Fire 7:stä. Poistettavan kohteen nimi on komennossa, esim. adb shell pm uninstall –user 0 com.amazon.parentalcontrols poistaa lapsilukon. Katso com.amazonin jälkeistä osaa. osa komennosta löytääkseen poistettavan kohteen.

|_+_|

Kaikki yllä olevat kohteet eivät ole bloatware-ohjelmia. Jotkut sovellukset voivat olla hyödyllisiä, joten ennen kuin suoritat nämä komennot, päätä, mitä haluat säilyttää ja mistä haluat päästä eroon. Tämän komentoluettelon on koonnut Reddit-käyttäjä dingers13.

Poista mainokset Amazon Fire 7 -lukitusnäytöstä

Jos olet kiinnostunut vain mainosten poistamisesta Amazon Fire 7:stä, sinun on suoritettava seuraava komento, eikä mitään muuta. Se on lueteltu edellisen osan komentoissa, mutta sen nimestä ei käy ilmi, mitä se tekee.

|_+_| Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU) Edellinen Artikkeli

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU)

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa Lue Lisää

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa