Kuinka avata MS Office -tiedostoja Google Suitessa Windows 10: ssä

MS Office voi kilpailla avoimen lähdekoodin tuottavuuspukulla, kuten LibreOffice, tai Applen iWork-sovellussarjasta, mutta se on silti voittaja. Se on edelleen suosituin tuottavuussovelluspaketti, joten se ei pääse mihinkään. Et ehkä käytä sitä, mutta monet muut ihmiset käyttävät sitä. Mitä ilmaisiin ratkaisuihin tulee, Google Suite on melko hyvä, mutta se on täysin selainpohjainen ratkaisu. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on DOCX-tiedosto työpöydälläsi, sinun on ensin ladattava se Google Driveen ja avattava se. Jos haluat nopeamman tavan avata MS Office -tiedostoja Google Suitessa, sinun on asennettava Chrome-laajennus nimeltä Office-muokkaus Docsille, Sheetsille ja Slidesille .

Avaa MS Office -tiedostot Google Suitessa

Asenna Office Editing for Docs, Sheets ja Slides -laajennus Chrome-verkkokaupasta. Tämä on Googlen virallinen laajennus Office-tiedostojen avaamiseen Google Suite -sovelluksissa. Varmista, että olet asentanut myös Chromen Google Docs-, Sheets- ja Slides-sovellukset. Kun olet asentanut laajennuksen ja sovellukset, muuta MS Office -tiedostojen avaamisen oletusohjelma Chromeksi.

Voit muuttaa oletusohjelmaa napsauttamalla DOCX-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Avaa kontekstivalikosta. Tämä avaa luettelon sovelluksista, jotka voivat avata tiedoston. Valitse Chrome, jos se on luettelossa. Jos sitä ei ole luettelossa, vieritä loppuun ja valitse vaihtoehto, jonka avulla voit valita muita tietokoneellesi asennettuja sovelluksia. Etsi ja valitse Chrome.exe-tiedosto.Kun olet valinnut sovelluksen, ota käyttöön 'Käytä tätä sovellusta aina tämän tyyppisen tiedoston avaamiseen' -vaihtoehto.

Kaksoisnapsauta DOCX-tiedostoa ja se avautuu Chromessa. Laajennus tietää, että DOCX-tiedoston on tarkoitus avautua Google-dokumenteissa ja että Excel-tiedoston on tarkoitus avautua Google Sheetsissä.

Sinun on vaihdettava oletussovellus jokaiselle MS Office -sovellustiedostotyypille. Jos joudut käsittelemään sekä DOC- että DOCX-tiedostoja sekä XLS- ja XLSX-sovelluksia jne., sinun on vaihdettava kunkin tiedostotyypin oletussovellus.

Jos oletussovelluksen muuttaminen tällä tavalla tuntuu liian työlältä, voit siirtyä Asetukset-sovelluksen kautta. Siirry Sovellukset-asetusryhmään. Siirry Oletussovellukset-välilehteen. Vieritä alas ja napsauta Valitse oletussovellukset tiedostotyypin mukaan. Saat pitkän luettelon tiedostopäätyksistä, joiden oletussovellusta voit muuttaa.

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU) Edellinen Artikkeli

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU)

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa Lue Lisää

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa