Kuinka tehdä kivitiiliä Minecraftissa

Minecraft on avoin maailma, jossa voit rakentaa mitä haluat. Suuri osa siitä on mielikuvitusta, mutta käytettävissäsi on paljon erilaisia ​​lohkotyyppejä linnan, tuulimyllyn, linnoituksen, kotien, kaupunkien jne. rakentamiseen. Lohkot ja niiden valikoima lisää yksityiskohtia ja saa rakentamaan näyttää realistisemmalta.

Kivitiilet Minecraftissa

Kivi on yksi Minecraftin yleisimmin löydetyistä lohkoista. Kun louhitaan hakilla, saat mukulakiven. Voit sulattaa mukulakiveä saadaksesi kiven, tai voit antaa laavan virrata veden päälle ja muodostaa siitä lohkoja, vaikka niiden sijoittaminen on uskomattoman vaikeaa. Jos sinulla on hakku, jossa on Silk Touch -lumous, voit käyttää sitä louhimaan kiven suoraan. On toinen lohko, joka on luotu kivistä nimeltä kivitiilet.Minecraftin kivitiilet esiintyvät pelin sisäisissä rakenteissa ja niitä voidaan muotoilla. Jos haluat louhia kivitiilen, voit käyttää hakkua. On sanomattakin selvää, että kivitiilien valmistaminen itse on paljon helpompaa.

Tee kivitiiliä Minecraftissa

Tarvitset kivitiilien valmistukseen;

 • Askartelupöytä
 • Kivi (4 kivilohkoa tuottaa 4 kivitiiliä)

saada kivi;

 1. Kerää mukulakiviä murtamalla kivi, jonka löydät maan alta.
 2. Kerää hiiltä samalla kun kaivaat mukulakiveä.
 3. Avaa uuni.
 4. Aseta mukulakivi sulatuskennoon.
 5. Aseta hiili polttokennoon (voit käyttää mitä tahansa valitsemaasi polttoainetta).
 6. Kerää kivi.

Kivitiilien valmistus;

 1. Avaa askartelupöytä.
 2. Aseta 4 kivipalaa 4 × 4 -ruudukkoon.
 3. Kerää kivitiilet.

Käyttö

Voit käyttää kivitiiliä pohjan rakentamiseen. Ne ovat vahvoja, mutta niillä on yksi erittäin valitettava haittapuoli; ne voivat saada tartunnan hopeakalasta. Kivitiilellä ja kivellä on sama puhalluskestävyys, joten kivitiiliä käytetään pääasiassa estetiikkaan. Jos rakennat linnaa, se on loistava lohko käytettäväksi, mutta varmista, että lohkot eivät ole saastuneita. Luo aina omasi sen sijaan, että louhit niitä linnoituksista, joissa hopeakalat yleensä piiloutuvat ja saastuttavat lohkoja.

Johtopäätös

Kivitiiliä on muutama eri muunnelma; lohkeileva/halkeileva ja sammaleen peittämä tai sammaloitunut. Ne ovat jälleen kivitiilen esteettisiä muuttujia. Säröilleet tiilet ovat siellä, missä hopeakalat piiloutuvat useimmiten, eikä niitä ole helppo taistella. Ellet valmista sitä itse, vältä myös halkeilevia tiiliä. Kivitiilien valmistukseen käytettyjen kivipalojen määrä on yhtä suuri kuin saamiesi kivitiilien lukumäärä, mutta kiven hankkiminen mukulakiveä sulattamalla on se tapa, jolla päädyt käyttämään ylimääräisiä resursseja pelissä.

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
VLC-muunnos ilman ääntä: VLC-muuntimen korjaaminen ilman äänivirhettä Edellinen Artikkeli

VLC-muunnos ilman ääntä: VLC-muuntimen korjaaminen ilman äänivirhettä

Kuinka korjata iPhone, jossa näkyy 'ei palvelua' iOS 15:n kanssa Lue Lisää

Kuinka korjata iPhone, jossa näkyy 'ei palvelua' iOS 15:n kanssa