Kuinka suoratoistaa talviolympialaisia ​​missä tahansa vuonna 2022

Yksi suurimmista urheilutapahtumista on palannut. Ja tällä kertaa talviolympialaiset järjestetään Pekingissä, Kiinassa. Panda, Kiinan kansalliseläin, on vuoden 2022 talviolympialaisten maskotti.

Enemmän kuin 2000 kansainvälistä urheilijaa odotetaan saapuvan Kiinaan talviolympialaisiin yhdessä 25 000 muun sidosryhmän kanssa. Kymmenet maailman johtajat, mukaan lukien Venäjän presidentti Vladimir Putin, ovat myös matkalla Pekingiin talviolympialaisten avajaisiin.Kotimaiset katsojat eivät kuitenkaan saa osallistua tapahtumaan, koska tiukat rajoitukset ovat voimassa Covid-19 Omicronin leviämisen estämiseksi.

Talviolympialaiset ovat suuri kansainvälinen monilajitapahtuma, joka järjestetään kerran neljässä vuodessa lumella ja jäällä pelattavalle urheilulajille.

Tapahtumassa maailman parhaat urheilijat tulevat kilpailemaan toisiaan vastaan ​​eri peleissä ja hienot nousevat voittajiksi. Alppihiihto, ampumahiihto, rattikelkka, murtomaahiihto, curling, taitoluistelu, freestyle-hiihto, jääkiekko, kelkkailu, yhdistelmä, lyhytrata, pikaluistelu, mäkihyppy ja lumilautailu ovat mukana tapahtumissa.

Yleensä ottaen, 109 mitalitapahtumaa aikovat kilpailla 15 opetuslapsen ja seitsemän lajin kesken.

Koska olympialaiset ovat niin suosittuja, on järkevää, että on olemassa satoja tapoja katsella pelejä verkossa. Olisi kuitenkin parasta, jos pysyt virallisissa olympiaviroissa, koska epäviralliset ovat yleensä huonolaatuisia ja voivat olla vaarassa tulla alas tärkeällä hetkellä, joten on parempi välttää niitä.

On olemassa monia laillisia tapoja nauttia olympialaisista verkossa, joista yksi on VPN:n käyttö. Se auttaa myös silloin, kun on alueellisia rajoituksia.

Eikö aika riitä koko lukemiseen? Tässä ovat tärkeimmät tiedot parhaista VPN: istä:

    NordVPN– Poikkeuksellisten suojausominaisuuksien ja yhteysnopeuksien ansiosta NordVPN vie kruunun, kun kyseessä on paras VPN kannettavallesi tietokoneellesi riippumatta siitä, onko käytössäsi Windows, macOS, Linux tai Android.
  1. Surfhai – Tämän luettelon edullisin VPN-ratkaisu, Surfshark pitää sinut yksityisenä ja nimettömänä, kun selaat Internetiä ylivertaisten VPN-protokollien, salauksen ja salaustekniikan ansiosta.
  2. ExpressVPN – ExpressVPN painottaa turvallisuutta ja eston poistoominaisuuksia. Se on ensiluokkainen valinta käyttäjille, jotka matkustavat usein ja joiden on vältettävä hallituksen rajoituksia päästäkseen suosikkisivustoilleen, jopa Kiinassa.
  3. CyberGhost VPN - Siinä on erittäin intuitiivinen käyttöliittymä ja luokat valmiilla VPN-palvelimilla Netflixille. Et tarvitse erityisiä taitoja käyttääksesi CyberGhost VPN:ää, joten se on paras valinta koko perheelle.
  4. PureVPN - Se tarjoaa lukuisia VPN-palvelimia, tukee torrentia, eikä aseta kaistanleveysrajoituksia tietojen lataamiseen tai lähettämiseen.
  5. Yksityinen VPN– Loistava valinta maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön, kuten suoratoistopalveluihin, sosiaalisiin verkostoihin ja pikaviestintään.

Lukuisten VPN-palveluiden kokeileminen yksin voi olla pelottava ja kallis koettelemus, koska ilmaislahjat tyypillisesti pettävät sinut tuen puutteen vuoksi. Halusimme siis ottaa tämän roolin ja testata kaikkia parhaita VPN-verkkoja nähdäksemme, mitkä ovat ne, jotka todella ansaitsevat huomiosi.

Hanki ykkösluokan VPN 60 % alennus 2 vuoden suunnitelmasta

Milloin se tapahtuu?

Jos kesäolympialaiset eivät riittäneet sinulle, valmistaudu 24. talviolympialaisiin, jotka pidetään ensi kuussa, 4. helmikuuta 2022. Olipa kesä tai talvi, olympialaisten avajaisseremonia on ekstravagantti, jota ei kannata jättää väliin.

Tämä tapahtuma on suunniteltu seuraavina aikoina: klo 12 GMT (Yhdistynyt kuningaskunta), klo 7.00 EST (USA:n itärannikko), klo 4.00 PST (USA:n länsirannikko) ja klo 20.00 CST (Kiina, paikallista aikaa).

Curling aloitetaan kuitenkin kaksi päivää ennen virallisia avajaisia. Päätöstilaisuus pidetään helmikuun 20. päivänä.

Tokion kesäolympialaiset 2020 järjestettiin 21. heinäkuuta - 8. elokuuta, ja niiden avajaiset pidettiin 23. heinäkuuta, ja aikataulu oli täynnä tapahtumia. Kun monia tapahtumia tapahtuu samanaikaisesti, fanien on valittava eri tapahtumien välillä, ja he päätyvät kaipaamaan joitain pelejä tai mielenkiintoisia hetkiä.

Kysymys kuuluu, kuinka katsella talviolympialaisia, koska vaikka monet suoratoistopalvelut lähettävät tätä kansainvälistä tapahtumaa, maantieteelliset rajoitukset ovat edelleen ongelma.

Mistä katsoa sitä?

Historiallisella ja kansainvälisellä tapahtumalla on katsojia ympäri maailmaa, Pyeongchangin talviolympialaiset 2018 olivat keskimäärin 27,8 miljoonaa katsojaa, joten kymmenet kanavat ympäri maailmaa myös lähettävät pelejä. Joillakin näistä kanavista on oikeudet olemassa olevien pitkäaikaisten sopimustensa vuoksi.

Oikeudet olympialaisiin Isossa-Britanniassa on annettu NBC Sportsille. Jos sinulla on kanava kaapelilla, voit suoratoistaa pelejä NBC-verkkosivuston kautta.

Isossa-Britanniassa BBC tarjoaa ilmaisia ​​talviolympialaisia. Suora lähetys isännöi myös BBC One ja BBC Two sekä lisäsyöte BBC iPlayerissä. Ja vaikka Eurosportilla on myös täysi kattavuus, se on saatavilla vain premium-kanavana.

Australiassa ilmaisen lähetyksen tarjoaa 7Plus, Tanskassa DR TV, Ranskassa France TV, Saksassa ARD ZDF ja Rai Play Italiassa.

Nämä kanavat toteuttavat kuitenkin maantieteellisiä estoja omiin maihinsa media-omaisuuksien välisten lisenssisopimusten, tiettyjen maiden oikeusjärjestelmien tai muiden sopimusten ja määräysten vuoksi.

Maantieteellinen esto on käytäntö, jolla rajoitetaan pääsyä Internet-sisältöön sijaintisi perusteella, ja se koskee yleensä kansainvälisiä rajoja.

Maantieteellisessä estossa IP-osoitteesi tunnistamiseen käytetään seuranta- ja geolocation-tekniikkaa, joka toimii kuten kotiosoitteesi ja ilmaisee yleisen sijaintisi. Jos IP-osoitteesi on yhdistetty alueeseen, jossa tietyn sivuston sisältö pitäisi estää, maantieteellinen esto on käytössä, etkä pääse kyseiselle sivustolle.

Tämä koskee kaikkia talviolympialaisia ​​suoratoistavia kanavia. Jotta voit kiertää maantieteellisen eston, jota sovelletaan katsomaan vuoden 2022 talviolympialaisia ​​suorana missä tahansa, sinun on käytettävä hyvää VPN:ää.

Näin voit katsoa talviolympialaisia ​​verkossa suoratoistamalla koko tapahtumaa, mukaan lukien avajaisseremonia.

Kuinka katsella sitä?

VPN tai virtuaalinen yksityinen verkko on kyberturvallisuustyökalu, joka peittää IP-osoitteesi ja salaa yhteytesi varmistaakseen, että tietosi pysyvät yksityisinä. Tämä saavutetaan reitittämällä liikenne palvelimen kautta, joka sijaitsee toisessa osassa maailmaa. Tämä puolestaan ​​​​auttaa VPN: tä ohittamaan maantieteelliset estot ja muut rajoitukset.

VPN:t ovat turvallisia, ja niiden avulla voit nauttia yksityisestä selauskokemuksesta.

VPN:n käyttämisessä on monia etuja, varsinkin kun matkustat tai käytät julkista Wi-Fi-yhteyttä. VPN:n avulla voit suoratoistaa sisältöä missä tahansa, suojata kaikki lähettämäsi ja vastaanottamasi tiedot, mukaan lukien salasanasi ja muut henkilökohtaiset tietosi Wi-Fi-yhteyden käytön aikana, lisätä verkkopankkisi turvallisuutta, poistaa verkkosivustojen eston töissä tai ulkomailla ja pysy turvassa, kun teet ostoksia verkossa.

Markkinoilla on useita vaihtoehtoja. Joitakin VPN-verkkoja, joilla saat työsi tehtyä helposti, ovat:

ExpressVPN

Tällä yksityisyyttä suojaavalla Brittiläisille Neitsytsaarille pohjautuvalla VPN:llä on yli 3 000 palvelimen verkko 94 maassa, joista vain noin 4 % on virtuaalisia. ExpressVPN maksaa sinulle 12,95 dollaria kuukaudessa, mutta voit säästää rahaa vuosi- ja kuuden kuukauden suunnitelmissa. Saatavilla on myös 30 päivän palautusoikeus, josta voit hyötyä.

Kanssa ExpressVPN , voit yhdistää jopa viisi laitettasi samanaikaisesti. Se käyttää standardia AES-256-salausta, tukee Perfect Forward Secrecy -toimintoa, eikä kirjaa mitään arkaluonteisia tietoja, vaan vain ylläpitoon liittyviä tietoja.

Se käyttää omaa yksityistä, nollatietoa, 256-bittistä salattua DNS:ään, joka estää tietojesi vuotamisen, ja tarjoaa sijainnin huijauksen, WebRTC-vuotojen eston, HTTPS Everywhere -tuen ja tappamiskytkimen.

NordVPN

Tämä Panama-pohjainen VPN tarjoaa sinulle vahvan yksityisyyden tekemällä vain minimaalisen tiedonkeruun, kun taas sen jaetut IP-osoitteet mahdollistavat entistä enemmän nimettömyyttä. NordVPN on kokoelma 5 600 palvelinta 50 maassa, ja ne kaikki sijaitsevat fyysisesti.

11,95 dollarilla kuukaudessa voit yhdistää jopa kuusi laitetta samanaikaisesti, ja lisämaksusta voit suojata salasanasi NordPass-salasanojen hallinnan avulla ja salata tiedostosi NordLockerilla.

NordVPN käyttää AES:ää 256-bittisillä avaimilla salaukseen ja käyttää IPSeciä ja IKEv2:ta suojattujen yhteyksien luomiseen. Se tarjoaa lisäksi suoran pääsyn Tor-anonymisointiverkkoon yksityisyyden lisäämiseksi. NordVPN tukee jaettua tunnelointia, multihop-yhteyksiä ja siinä on kill-kytkin.

CyberGhost VPN

Romanian pääkonttori CyberGhost VPN tarjoaa laajasti hajautetun palvelinverkoston, jossa on yli 7 000 palvelinta yli 90 maassa.

Vaikka se on hieman kalliimpi kuin muut 12,99 dollarilla, sen kahden vuoden suunnitelma maksaa sinulle vain 2,17 dollaria kuukaudessa. Se tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson sekä pöytäkoneille että mobiililaitteille rajoitetun ajan.

CyberGhost VPN käyttää sotilastason 256-bittistä salausta ja OpenVPN-, IPSec-, L2TP- ja PPTP-protokollia. Tarjottuihin ominaisuuksiin kuuluvat DNS/IP-vuotosuojaus, suojaus tietovarkauksilta ja haittaohjelmilta, IP-naamio, väärennettyjen verkkosivustojen tietojenkalastelun estäminen, Torrenting-luettelo ja toimiva tappokytkin.

Kuinka nyt määrität VPN: n? Älä huoli, sillä se on erittäin helppoa. Aloita rekisteröitymällä hyvälle VPN-palveluntarjoajalle.

Kun olet ladannut valitsemasi VPN:n, asenna sovellus laitteellesi, jolla haluat suoratoistaa talviolympialaisia.

Kirjaudu nyt VPN-sovellukseen käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi ja valitse palvelin sen kanavan mukaan, jonka eston haluat poistaa. Jos haluat käyttää kotimaasi palvelinta, valitse maasi palvelin, ja palvelut eivät voi tietää, oletko todella ulkomailla. Vaikka käyttäisit ilmaisia ​​kanavia, saatat tarvita tilin käyttääksesi.

Tämän jälkeen voit aloittaa olympialaisten katselun valitsemassasi suoratoistopalvelussa. Jos sinulla on ongelmia, voit tyhjentää evästeet ja yrittää uudelleen.

Voit myös ottaa yhteyttä VPN-palveluun saadaksesi apua. Yleensä eri VPN-palveluntarjoajilta on saatavilla useita asiakastuen yhdistelmiä, kuten 24/7 live chat, sähköpostituki, vianetsintävinkit, lippujärjestelmä, opetusvideot ja usein kysytyt kysymykset.

Nyt voit nauttia vuoden 2022 talviolympialaisista missä tahansa.

Kun talviolympialaiset päättyvät, vuoden 2022 talviparalympialaiset alkavat pian sen jälkeen. Tapahtuman on määrä alkaa 4. maaliskuuta ja kestää hieman yli viikon ja päättyy 13. maaliskuuta.

Voit sitten jatkaa VPN:n käyttöä ohittaaksesi maantieteelliset rajoitukset muilla verkkosivustoilla, kuten Netflixillä ja Hululla, ohittaaksesi Internet-sensuurin ja suoratoistaaksesi sekä ääntä että videota. VPN tarjoaa sinulle edelleen anonymiteetin verkossa piilottamalla todellisen sijaintisi, ja voit suojautua kaikilta nuuskimiselta saadaksesi turvallisen verkkokokemuksen

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU) Edellinen Artikkeli

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU)

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa Lue Lisää

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa