Firestickin jailbreak anonyymeille videovirroille

On olemassa rajallisia tapoja asentaa mukautettuja ohjelmistoja Fire TV:hen, mutta voit laajentaa vaihtoehtojasi rikkomalla Firestickiä. Tämän päivän opas opastaa sinut prosessin läpi vaihe vaiheelta. Näytämme myös tapoja asentaa VPN Firestickiin yksityisyyden parantamiseksi ja toisin kuin ulkomaisissa sisältöluetteloissa.

Voit käyttää Amazon Fire TV -laitteesi kanssa monia hakkereita. Haluatko nopeuttaa Fire Stickiä? Ei hätää, siihen on mukautuksia! Entäpä uusien ohjelmistojen käyttäminen ilman Appstoren kautta? Lyön vetoa! Asenna Kodi Fire TV Stickiin tai VPN:ää Fire TV:hen helpolla tavalla?Päästä Firestickin suoratoistopotentiaali valloilleen näillä VPN:illä:

  1. NordVPNParas Firestickille – NordVPN tarjoaa natiivisovelluksen Fire TV -laitteille, jonka avulla voit käyttää alan tehokkainta verkkoa huijausta ja turvallisuutta varten.
  2. Surfshark – Toinen palveluntarjoaja, jolla on natiivi Firestick-sovellus, jossa on NSA-luokan salaus ja automaattinen hämärtäminen.
  3. ExpressVPN – Tarvitsetko nopeutta? Tämä palveluntarjoaja tarjoaa joitain nopeimmista VPN-yhteyksistä – täydellinen puskurivapaaseen suoratoistoon.
  4. IPVanish – Kokeiltu ja toimiva tapa poistaa ulkomaisten sisältökirjastojen esto Firestickissä.

Kaikkien näiden lisäominaisuuksien ansiosta saatat miettiä Amazon Fire TV:n karkottamista. Hyvä uutinen on, että pääkäyttäjän oikeuksia ei vaadita laitteen hakkeroimiseen, koska voit ladata sisältöä sivulle heti laatikosta. Heti kun saat uuden Fire TV Stickin, voit asentaa mitä haluat, jailbreakia ei tarvita. Käsittelemme alla muutamia yleisiä juurtumis-/jailbreak-menetelmiä, jotka kaikki auttavat sinua asentamaan kolmannen osapuolen ohjelmiston Fire TV:hen.

Hanki ykkösluokan VPN 60 % alennus 2 vuoden suunnitelmasta

Hanki nimettömiä ja yksityisiä videostreameja VPN:n avulla

Turvassa pysyminen verkossa on asia, jota kaikki ajattelevat nykyään. Kun hallitus vakoilee käyttäjiä ja Internet-palveluntarjoajia, jotka tallentavat ja myyvät henkilökohtaisia ​​tietojamme, näyttää siltä, ​​​​että koko Internet on tavoitettavissa. Hyvä uutinen on, että VPN:t ovat helppo ja tehokas tapa lukita tietosi, jotta pysyt turvassa ja nimettömänä verkossa riippumatta siitä, mitä.

VPN:t luovat yksityisen salaustunnelin laitteesi ja Internetin välille, jopa Amazon Fire TV -laitteissa. Salattujen tietojen avulla kukaan ei voi kertoa, kuka olet tai mitä videoita suoratoistat, pitäen kaiken piilossa uteliailta katseilta. VPN-verkoissa on myös useita muita etuja, mukaan lukien seuraavat:

 • Katso videoita muista maista Netflixissä, YouTubessa, Hulussa, BBC iPlayerissä ja muissa palveluissa.
 • Pysy nimettömänä, kun katsot elokuvia Kodin kautta tai lataat torrentteja.
 • Suojaa älypuhelintasi matkustaessasi ja käyttämällä julkisia hotspotteja.
 • Estä Internet-palveluntarjoajia rajoittamasta Internet-nopeuksiasi.

Amazon Fire TV:n parhaan VPN:n arvioiminen

Oikean VPN:n valitseminen tuntuu joskus mahdottomalta tehtävältä. Lajiteltavaa on paljon dataa, kaikkea salausprotokollista monimutkaisiin tietosuojakäytäntöihin. Tarvitset nopean ja turvallisen VPN:n Fire Stick -striimillesi, minkä vuoksi olemme sisällyttäneet alle muutamia suosituksia. Teimme valintamme seuraavien luokituskriteerien perusteella, joten sinun tarvitsee vain ladata ja nauttia yksityisestä Internet-kokemuksesta.

  Kevyt ohjelmisto- Fire TV Sticks eivät ole tehokkaita laitteita. Varmistaaksemme, että voit käyttää VPN-verkkoasi käsittelyn nopeudesta tinkimättä, valituissa VPN-verkoissamme on kevyitä ja helppokäyttöisiä sovelluksia, jotka toimivat suoraan Fire TV -laitteessasi. Hyvät latausnopeudet– VPN-verkot tunnetaan hitaampina kuin suojaamattomat verkot. Jos haluat korkealaatuisia videostreameja, sinun on valittava VPN-palvelu, joka asettaa nopeuden etusijalle. Nolla kirjauskäytäntö– Toimintalokien pitäminen on tärkein asia, jonka VPN voi tehdä tuhotakseen online-yksityisyytesi. Jos et halua, että sinua seurataan suoratoiston ja surffauksen aikana, valitse aina VPN, jolla on nollakirjauskäytäntö kaikessa liikenteessä. Rajoittamaton kaistanleveys -Jotkut VPN:t rajoittavat, kuinka paljon kaistanleveyttä voit käyttää tietyn ajanjakson aikana. Se ei sovi yhteen videon suoratoiston kanssa, minkä vuoksi valikoimamme tarjoavat rajoittamattoman määrän latauksia.

Parhaat VPN-verkot Jailbroken Firestickin suojaamiseen

Jos olet valmis hankkimaan VPN:n, sinun ei tarvitse viettää koko viikkoa vertailuostoksille. Sen sijaan tutustu suositeltuihin VPN-palveluntarjoajiimme alla, joista jokainen on optimoitu parantamaan Amazon Fire TV -tikkusi turvallisuutta ja sijainnin vaihtelua:

1. NordVPN

Käy osoitteessa nordvpn.com

NordVPN:llä on todella vaikuttavia ominaisuuksia, mutta yksi ainutlaatuisimmista on sen verkon koko. Lista kasvaa jatkuvasti, mutta tätä kirjoitettaessa sillä on yli 5 500 palvelinta 59 maassa, jotka kattavat kaikki mantereet Etelämannerta lukuun ottamatta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että löydät taatusti salamannopean palvelimen miltä tahansa alueelta. Se antaa myös NordVPN:lle mahdollisuuden mukauttaa osaa verkkostaan ​​vastaamaan erityistarpeita. Haluatko nopeampia P2P-latauksia tai kaksoissalausta? Sitä varten on palvelimia!

Nollakirjauskäytännöt ovat minkä tahansa VPN:n tietosuojatakuun ydin. NordVPN menee yli ja pidemmälle alan laajimmalla lokikäytännöllä, joka kattaa kaiken kaistanleveydestä aikaleimoihin, liikenteestä IP-osoitteisiin. Mitään online-toimintaasi ei tallenneta tai jaeta kolmansille osapuolille. Vaikka valtion virastot koputtivat, NordVPN:n lainkäyttövalta Panamassa antaa sille koskemattomuuden useimpia pyyntöjä vastaan. Kaiken tämän lisäksi tietosi on lukittu 256-bittisellä AES-salauksella, automaattisella pysäytyskytkimellä, DNS-vuodosuojauksella ja joukolla muokattavissa olevia salausominaisuuksia anonymiteetin ja turvallisuuden lisäämiseksi.

NordVPN on saatavilla FireTV:si Appstoresta, jailbreakia ei tarvita.

Lue koko artikkelimme NordVPN-arvostelu .

Plussat
 • Erittäin edullisia suunnitelmia
 • Useimmat VPN-palvelimet eri IP-osoitteilla
 • Torrentointi/P2P nimenomaisesti sallittu
 • Kaksinkertainen tietosuoja
 • 24/7 Live Chat.
Haittoja
 • Heillä voi kestää 30 päivää hyvitysten käsittelyssä.
PARAS FIRESTICKIN:NordVPN tekee tehokkaan VPN-salauksen saamisen helpoksi jailbroken Fire TV -tikullesi.Saat valtavan 70 %:n alennuksen 3-vuotissuunnitelmasta (3,49 dollaria kuukaudessa), ja sen takana on vaivaton 30 päivän rahat takaisin -takuu.

2. Surfhai

Käy osoitteessa surfshark.com

Surfshark on ihanteellinen valinta Amazonin Fire TV -tikulle muutamista syistä. Ensinnäkin sinun ei tarvitse sivulataa mitään – sinun ei tarvitse edes jailbreakiä. Surfshark on yhteensopiva Firestickin kanssa heti valmiina ja saatavana Appstoresta. Lisäksi prosessorin teho on aina huolenaihe pienille suoratoistotikuille. Surfsharkin sovellukset ovat yleensä uskomattoman kevyitä, ja niiden käyttöliittymä on virtaviivaistettu maksimaalisen suorituskyvyn ja luettavuuden takaamiseksi.

Elämänlaadun lisäksi Surfshark loistaa ulkomaisten sisältökirjastojen estämisessä vahvasti salatun (256-AES-GCM:n kautta) maailmanlaajuisen verkostonsa ansiosta, joka kattaa 50 maata. Valittavana on yli 800 palvelinta, mutta huomaat, että ne kaikki toimivat yhtä hyvin Netflixin kaltaisten palveluiden eston poistamisessa. Tämä johtuu automaattisesta hämärtymisestä, joka päihittää välityspalvelinkiellot.

Surfshark ei myöskään pidä lokeja, joten voit peittää jälkesi kokonaan, kun huijaat Firestickin geoblokkeja.

Plussat
 • Poista VoIP-estot ahdistavissa järjestelmissä, kuten WhatsApp, Skype, Discord ja muut
 • Palvelimen valinta on yksinkertaista ja nopeaa
 • DNS-vuodon ja tappokytkimen suojaus pitää suojautumisen pystyssä, vaikka yhteys katkeaa
 • Nollakirjauskäytäntö varmistaa, että toimintaasi ei voida käyttää sinua vastaan
 • Hyvityspyynnöt ovat yksinkertaisia ​​ja nopeita – ei odottelua tai vaivaa.
Haittoja
 • Palvelinverkko ei ole läheskään yhtä laaja kuin suuret kilpailijat
 • Suhteellisen nuoren VPN:n on vielä todistettava olevansa luotettava pitkällä aikavälillä.

Lue koko Surfshark-arvostelumme.

PARAS BUDJETTIVAIHTOEHTO:Surfsharkin kevyen Firestick-sovelluksen avulla voit turvallisesti huijata tiesi ulkomaisiin sisältökirjastoihin – jailbreakia ei tarvita. Saat 83 %:n alennuksen kahden vuoden tilauksesta + 3 kuukautta ILMAISEKSI vain 2,21 dollarilla kuukaudessa.

3. ExpressVPN

Käy osoitteessa expressvpn.com

Kaksi asiaa tekevät ExpressVPN:stä erottuvan muista VPN-palveluntarjoajista: nopeus ja helppokäyttöisyys. Palvelulla on vankka 3000+ palvelimen verkko 94 eri maassa, riittävän suuri tarjoamaan erinomaisen sijainnin vaihtelun. Riippumatta siitä, mistä muodostat yhteyden, ExpressVPN:llä on nopea, matalan viiveen palvelin, jota voit käyttää. Tämän yhteyden löytäminen on yhtä helppoa kuin ohjelmiston käynnistäminen ja päälle-painikkeen napsauttaminen, mikä tekee siitä upean VPN-vaihtoehdon Fire TV Stick -laitteiden käyttämiseen. Mukana on jopa sisäänrakennettu nopeustesti äärimmäisen nopeaa elokuvavirtaa varten.

ExpressVPN ei ole laiska yksityisyyden suhteen. Kaikki lähettämäsi tiedot kääritään vahvaan 256-bittiseen AES-salaukseen, ja ne on suojattu vahingossa tapahtuvilta vuodoilta automaattisella tappikytkimellä ja DNS-vuotojen estoominaisuuksilla. Yrityksen lokipolitiikka on myös yksi kattavimmista alalla, joka kattaa kaiken liikenteestä DNS-pyyntöihin ja jopa IP-osoitteisiin. ExpressVPN tekee nopeasta ja yksityisestä verkosta helppoa nauttia jopa Amazon Fire TV:stäsi.

Lue koko ExpressVPN-arvostelumme.

Plussat
 • Poistaa Yhdysvaltain Netflixin, BBC iPlayerin, Hulun ja Amazon Primen eston
 • Yli 3000 supernopeaa palvelinta
 • DNS/IP-vuotoja ei löytynyt
 • Ei lokeja henkilötiedoille
 • Live Chat -tuki.
Haittoja
 • Kallis kuukausittainen suunnitelma.
HYVÄ MONIPUOLI:Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästä 49 % vuositilauksesta. Mukana 30 päivän rahat takaisin -takuu.

4. IPVanish

Käy osoitteessa ipvanish.com

Vaikka parhaan VPN:n valitseminen Fire Stickille on hämmentävä prosessi, IPVanish tekee asioista paljon yksinkertaisempaa. Ensimmäinen ominaisuus, josta Fire TV:n omistajien tulisi tietää, on, että IPVanish-sovellus voidaan asentaa suoraan laitteellesi ilman sivulatausta. Useimmat muut VPN-verkot saavat sinut käyttämään Android-varastoohjelmistoa ja hyppäämään kierrosten läpi saadaksesi sen käyntiin, mutta IPVanishilla pääset alkuun alle minuutissa. Sovellus on myös uskomattoman helppokäyttöinen ja erittäin kevyt. Tuskin edes huomaat sen olevan käynnissä, kun suoratoistat elokuvia ja TV-ohjelmia koko päivän ja yön.

Saat myös erinomaisen suorituskyvyn IPVanish-verkosta. Yrityksellä on yli 1 300+ palvelinta yli 60 maassa, jotka kaikki tarjoavat nopeita nopeuksia ympäri maailmaa. Tiedot on suojattu 256-bittisellä salauksella ja suojattu nollalokikäytännöllä kaikessa liikenteessä. Henkilöllisyytesi on jopa lukittu DNS-vuotosuojauksella ja automaattisella tappikytkimellä vain siltä varalta, että yhteys katkeaa vahingossa. Surffailetpa kannettavalla tietokoneella tai katsot Game of Thronesia Fire TV:stä, IPVanish pitää sinut turvassa verkossa ja tarjoaa erinomaiset latausnopeudet.

Lue koko IPVanish-arvostelumme.

YKSINOMAINEN TARJOUS:AddictiveTips-lukijat voivat säästää valtavat 60% IPVanish-vuosisuunnitelmasta, jolloin kuukausihinta laskee vain 4,87 dollariin kuukaudessa.

Jailbreaking, Sideloading ja Firestickin juurruttaminen

Tee-se-itse-laitteistoyhteisöllä on monia nimiä laitteiden lukituksen avaamiseen. Jailbreaking on yleensä varattu iOS-laitteille (iPhone, iPad), kun taas juurruttaminen viittaa Android-pohjaisiin laitteistoihin, mukaan lukien Amazon Fire TV ja Fire TV Stick. Molemmat prosessit suorittavat saman asian eri tavoin. Useiden automaattisten laitteistohakkerointien avulla he tekevät sen niin, että voit asentaa minkä tahansa haluamasi ohjelman laitteellesi ja vapauttaa sinut sovelluskauppojen ja verkkokauppapaikkojen rajoituksista.

Kun asennat sovelluksen laitteistolle ilman pääkanavien (iTunes App Store, Google Play jne.) läpi, sitä kutsutaan sivulataukseksi. Usein et pysty lataamaan sovellusta sivulta ilman, että olet ensin murtanut laitteen tai juurruttanut sen. Onneksi tämä ei koske Amazon Fire TV -omistajia. Omistatko Fire TV:n tai Fire Stickin, voit ladata sovelluksia nopeasti ja helposti sivulta ilman, että sinun tarvitsee huolehtia laitteen juurruttamisesta.

On tärkeää huomata, että Amazon Fire TV Stick -muistin murtamiseen ei ole ohjelmistomenetelmää. Fire TV -tabletit ja Fire TV -digisovittimet ovat eri tarina, mutta jos yrität saada pääkäyttäjän oikeudet Fire Stickiin, sinun on käytävä läpi monimutkainen prosessi murtaaksesi kotelon ja juotoskohdat varsinaisessa laitteistossa. . Se on sotkuinen prosessi, jota koko Fire TV -yhteisö suosittelee olemaan tekemättä, koska se voi vahingoittaa laitettasi vakavasti. Hyvä uutinen on, että voit ladata Fire Sticks -sovelluksia sivulta heti, etkä tarvitse pääkäyttäjän oikeuksia.

Sovellusten sivulataus Fire TV Stickiin

Amazon Fire TV -koodausyhteisö on asettanut saataville useita menetelmiä sisällön sivulataamiseksi Fire Stick -laitteeseen. Jotkut vaativat tietokoneen samassa Wi-Fi-verkossa, kun taas toiset ovat yksinkertaisia ​​sovelluslatauksia, jotka avaavat kanavan apk:n lisäämiseksi laitteellesi. Jotkut menetelmät ovat yksinkertaisempia kuin toiset, joten käsittelemme niitä alla olevissa oppaissa. Valitse vain se, joka kuulostaa helpoimmalta kotiasi varten, ja aloita sivulataus!

Fire TV Stickin valmistelu sivulataukseen

Fire Stickit ovat melkein valmiita sivulataukseen heti, kun otat ne pois pakkauksesta. Kun laitteesi on liitetty televisioosi, sinun on vaihdettava jokin oletusasetuksista salliaksesi asennuksen ulkoisista lähteistä. Tämä on turvallinen toimenpide, joka kestää vain sekunnin. Se on myös välttämätön vaihe ennen sivulatausta.

 1. Siirry Fire TV Stickin asetussivulle, joka sijaitsee kotivalikon yläosassa.
 2. Vieritä oikealle ja valitse Laite
 3. Siirry alas Kehittäjäasetukset-kohtaan
 4. Aseta Sovellukset tuntemattomista lähteistä -tilaan PÄÄLLÄ.
 5. Hyväksy varoitusviesti ulkoisten sovellusten asentamisesta.

Sivulataus Fire TV:ssä – Downloader-sovellus

Todennäköisesti yksinkertaisin tapa ladata ohjelmisto sivulta Fire Stickiin on käyttää Downloader-sovellusta. Menetelmä on täysin ilmainen eikä vaadi komentorivin konfigurointia tai PC-ohjelmistoa. Sinun on kirjoitettava manuaalisesti URL-osoitteet käyttöliittymään Fire TV -kaukosäätimellä, mutta sen lisäksi koko prosessi ei voisi olla yksinkertaisempi.

 1. Avaa Amazon Appstore Fire TV:ssäsi.
 2. Etsiä Downloader ja asenna ohjelma.
 3. Kun se asentuu, etsi Fire Stickiin lisättävän tiedoston suora URL-osoite.
 4. Suorita Downloader ja kirjoita URL-osoite suoraan ruutuun. Voit myös käyttää sisäänrakennettua selainta verkossa liikkumiseen, mutta linkin saaminen on paljon helpompaa tietokoneellasi.
 5. Lataa tiedosto Downloaderin kautta. Kun olet valmis, voit asentaa sen valitsemalla käyttöliittymästä Tiedostot.
 6. Sivulle ladatut sovellukset näkyvät Fire Stickin pääsivulla yhdessä muun ohjelmiston kanssa.

Sivulataus Fire TV:ssä – adbLink

adbLink on kolmannen osapuolen ohjelma Windowsille, Macille ja Linuxille, joka muodostaa yhteyden suoraan Fire TV:hen Wi-Fin kautta. Se on edelleen erittäin helppokäyttöinen, varsinkin kun sinulla on täysi PC-käyttöliittymä, mutta se voi olla hieman hämmentävämpi kuin yllä oleva Downloader-menetelmä. adbLink helpottaa ohjelmistojen varmuuskopiointia ja jopa Kodin sivulatausta muutamalla napsautuksella, jotka ovat fantastisia ominaisuuksia sinänsä.

 1. Siirry Fire TV Stickissä kohtaan Asetukset> Tietoja - Verkko ja kirjoita laitteesi IP-osoite.
 2. Vieraile tietokoneellasi adbLink verkkosivustolta ja lataa ohjelma käyttöjärjestelmääsi varten.
 3. Suorita ja asenna adbLink.
 4. Napsauta adbLinkissä uusi laiteruudun vieressä ja lisää Fire TV Stick.
 5. Kirjoita seuraavassa ikkunassa yksilöllinen kuvaus ja Fire TV Stickin IP-osoite.
 6. Lataa tietokoneellesi apk-tiedostot, jotka haluat lisätä Fire Stickiin.
 7. Napsauta adbLinkissä Asenna APK -painiketta.
 8. Siirry lataamaasi tiedostoon ja napsauta ok
 9. adbLink asentaa sovelluksen automaattisesti Fire TV -laitteeseesi.

Jaa Amazon Fire TV:n jailbreaking- ja sivulatausmenetelmäsi

Näyttää siltä, ​​​​että joka toinen viikko uusi tapa juurtaa Amazon Fire -televisiot ilmestyy Internetiin. Käsittelimme yllä muutamia suosikkimenetelmiämme, mutta on olemassa monia muita tapoja vankilarikkoon Fire Stick. Onko jokin tietty sivulatausohjelmisto, jota haluat käyttää? Kerro maailmalle lisäämällä kommenttisi alle!

Kuinka saada ILMAINEN VPN 30 päiväksi

Jos tarvitset VPN:n lyhyeksi ajaksi esimerkiksi matkoilla, saat parhaan VPN:n ilmaiseksi.NordVPN sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.Sinun on maksettava tilauksesta, se on tosiasia, mutta se salliitäysi käyttöoikeus 30 päivän ajan, minkä jälkeen peruutat täyden hyvityksen. Heidän ei-kysymyksiä peruutuskäytäntönsä on nimensä mukainen.

Minecraft Java Editionin ilmainen lataus (kokeilu) Edellinen Artikkeli

Minecraft Java Editionin ilmainen lataus (kokeilu)

Epic Games Vaihda nimi: Kuinka muuttaa Fortnite-nimesi Lue Lisää

Epic Games Vaihda nimi: Kuinka muuttaa Fortnite-nimesi