Kuinka saada ilmoituksia, kun Facebook Messenger -ystävä on verkossa

Facebook Messengeriä voi käyttää työpöydältä selaimen kautta tai äskettäin julkaistujen Windows 10- ja macOS-sovellusten kautta. Sovellukset ja verkkokäyttöliittymä kertovat sinulle, milloin ystäväsi on verkossa ja kuinka kauan sitten hän oli viimeksi verkossa. Palvelu kertoo myös, kun lähettämäsi viesti on luettu. Se ei kerro sinulle, kun joku on juuri tullut verkkoon. Sinun on seurattava Messengeriä jatkuvasti saadaksesi selville. Jos sinulla ei ole aikaa siihen, voit saada hälytyksiä, kun Facebook Messenger -ystävä on verkossa, mutta sinun on käytettävä työpöydän chat-sovellusta.

Suosittelemme käyttämääsi työpöytächat-sovellusta kutsutaan Pidginiksi. Se on ollut olemassa vuosia, vaikka Facebook-tilin luominen siihen vaatii laajennuksen käyttöä. Voit oppia yhdistämään Facebook Messengerin Pidginiin Windows 10:ssä ja Linuxissa täältä.

Facebook Messenger online -hälytys

Kun olet yhdistänyt Facebook Messengerin Pidginiin, olet puolivälissä. Pidgin näyttää hetken aikaa kaikille ystävillesi Messengerissä, joten yritä vaihtaa muutaman viestin heidän kanssaan auttaaksesi sovellusta.Voit määrittää hälytyksen avaamalla keskusteluikkunan henkilölle, jolle haluat saada online-ilmoituksia. Siirry kohtaan Keskustelu> Lisää Buddy Pounce.

Valitse avautuvasta ikkunasta 'Signs on' -vaihtoehto ja tallenna se. Saat ponnahdusikkunan, kun yhteystieto on online-tilassa, ja voit halutessasi kirjoittaa viestin 'Ponna ilmoitus' -kenttään.

Kun yhteystieto on online-tilassa, Pidgin-hälytysikkuna tulee näkyviin näytöllesi, joka kertoo, että hän on online-tilassa. Hälytyksen ilmestyminen saattaa kestää hetken tai kaksi, mutta saat sen.

Hälytykset asetetaan kaverikohtaisesti. Voit määrittää sen toistuvia yhteystietoja varten ja jättää loput ennalleen. Vaikka tämä on suunnattu Facebook Messenger -ystäville, on täysin mahdollista, että voit määrittää syöksyhälytyksen käyttäjille, joiden kanssa puhut Messengerissä, mutta jotka eivät välttämättä ole Facebook-kavereita.

Pidginiä voidaan käyttää useiden muiden chat-palveluiden kanssa, ja samalla voit luoda syöksyhälytyksen kyseisessä palvelussa luoduille kontakteille. On sanomattakin selvää, että Pidginin on oltava käynnissä työpöydälläsi, jotta voit vastaanottaa online-hälytyksiä. Muista myös, että käyttäjät voivat tulla online-tilaan ja siirtyä offline-tilaan muutamassa sekunnissa, esimerkiksi avaamalla ja sulkemalla välilehden tai sovelluksen, joten jos näin tapahtuu, saat hälytyksen, mutta käyttäjä on ehkä jo mennyt offline-tilaan.

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU) Edellinen Artikkeli

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU)

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa Lue Lisää

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa