Kuinka korjata Minecraft-kirjautuminen ei toimi

Minecraft vaatii Microsoft-tilin kirjautumiseen ja pelaamiseen. Voit ohittaa peliin kirjautumisen, jos sinulla on Bedrock-versio, mutta sinun on oltava kirjautuneena Xbox-sovellukseen Windows 10/11:ssä. Kallioversiossa kirjautuminen tapahtuu automaattisesti, mutta Java-versiossa sinun on kirjauduttava sisään manuaalisesti.

Korjaa Minecraft-kirjautuminen ei toimi

Minecraftiin kirjautuminen ei ole monimutkainen tehtävä; napsautat kirjautumispainiketta, annat Microsoft-tilisi tiedot ja olet valmis. Jos näet kirjautumistietojen syöttämisen jälkeen palvelinvirheen ja kirjautuminen epäonnistuu, kokeile alla olevia korjauksia.1. Tarkista sovellukset

Jos käytät sovelluksia, jotka mahdollistavat huijaukset, erikoisjoukot tai jotain erityistä, se saattaa häiritä kirjautumisprosessia. Jos sovelluksen ei ole tarkoitus muokata Minecraftia, mutta se toimii huijaustyökaluna tai muuntajana muille järjestelmäsi peleille, se voi aiheuttaa myös kirjautumisongelmia. Valitettavasti tällaisen sovelluksen lopettaminen ei riitä. Sinun on poistettava se, jos haluat kirjautua Minecraftiin uudelleen.

2. Tarkista Hosts-tiedosto

Tarkista, onko hosts-tiedostoasi muokattu merkinnöillä, jotka estävät Minecraft.net- tai Mojang-verkkotunnuksen. Jos näin on, sinun on poistettava merkinnät. Tämä tapahtuu, jos olet asentanut sovelluksia Minecraftin muokkaamiseen. Isäntätiedostoon tehdyt muutokset pysyvät voimassa, vaikka olisit poistanut sovelluksen.

  1. Avaa File Explorer.
  2. Liitä tämä C:WindowsSystem32driversetc sijaintipalkkiin ja napauta Enter.
  3. Avaa hosts-tiedosto tekstieditorilla, kuten Notepadilla.
  4. Etsi Minecraft-merkintöjä ja poista ne.
  5. Tallenna muutos Ctrl+S-pikanäppäimellä.
  6. Lopeta ja avaa Minecraft uudelleen ja kirjaudu sisään.

3. Käytä virallista kantorakettia

Jos käytät Minecraftin kolmannen osapuolen kantorakettia, se saattaa aiheuttaa ongelmia kirjautumisessa. Yritä käyttää virallista kantorakettia Minecraftin avaamiseen ja sitten sisäänkirjautumiseen. Varmista lisäksi, että Minecraft on ajan tasalla. Myös käynnistysohjelman vanhentunut versio voi aiheuttaa ongelmia. Päivitetty versio mahdollistaa edelleen Minecraftin vanhemman version käyttämisen. Voit valita version ennen kuin avaat pelin/lataat maailman.

4. Tarkista Minecraftin tila

Minecraftilla ei ole virallista statussivua, mutta sillä on Twitter-tukitili . Tarkista tililtä, ​​onko olemassa jatkuva ongelma. Jos ongelma ilmenee, mutta se ei liity suoraan sisäänkirjautumiseen, se voi silti vaikuttaa sisäänkirjautumiseen. Voit myös ilmoittaa tilille kirjautumisongelmista. Sen jälkeen sinun on odotettava, kunnes he selvittävät sen.

Johtopäätös

Minecraftiin kirjautuminen on yksinkertaistunut vuodesta 2021 lähtien; kaikki käyttävät Microsoft-tiliä. Jos et ole siirtänyt Mojang-tiliäsi Microsoft-tiliin, tee niin. Se saattaa aiheuttaa ongelmia kirjautumisessa.

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Kuinka jakaa MP3-tiedostoja Windows 10:ssä Edellinen Artikkeli

Kuinka jakaa MP3-tiedostoja Windows 10:ssä

Facebook-videot eivät toistu Chromessa, Firefoxissa, Safarissa (RATKAISTU) Lue Lisää

Facebook-videot eivät toistu Chromessa, Firefoxissa, Safarissa (RATKAISTU)