Kuinka korjata tyhjä lukitusnäyttö iPhone X:ssä

IPhone X -laitteisto on kiistatta paras mitä älypuhelimesta löytyy. Se on päihittänyt kilpailijansa mailin verran, mutta valitettavasti siinä on edelleen iOS 11. iOS 11:ssä on enemmän bugeja kuin mahdollisesti kaikissa aiemmissa iOS-versioissa yhteensä. Tilanne on niin huono, että Apple saattaa keskittyä yksinkertaisesti iOS:n laadun ja vakauden parantamiseen seuraavaa iteraatiota varten. On mukavaa, että Apple aikoo lopulta käsitellä vikoja, mutta toistaiseksi kaikkien iOS 11 -laitetta käyttävien on elettävä sen vikojen kanssa, eivätkä iPhone X -käyttäjät ole immuuneja. Näyttää siltä, ​​että monet ihmiset saavat tyhjän lukitusnäytön iPhone X:ssä. Tyhjä lukitusnäyttö näyttää taustakuvan, tilapalkin kuvakkeet, lukitus-/avaamistilan ja kodin ilmaisimen. Et saa ilmoituksia. Joissakin tapauksissa myös tilapalkin kuvakkeet katoavat.

Apple näyttää olevan tietoinen iPhone X -virheen tyhjästä lukitusnäytöstä, ja se näyttää vaikuttavan myös muihin iPhone-malleihin, vaikkakaan ei niin paljon. Sen piti olla korjattu iOS 11:n eri iteraatioissa, jotka ovat tulleet ulos, mutta tähän mennessä ongelma jatkuu käyttäjille. Tässä on muutamia korjauksia, joita voit kokeilla.Käynnistä iPhone X uudelleen

Tämä on kokeiltu ja testattu menetelmä, joka toimii aina. Sinun on sammutettava iPhone X ja kytkettävä se uudelleen päälle. Lukitusnäyttö palautuu normaaliksi. Ainoa ongelma on, että vika tulee takaisin päivässä tai kahdessa. Tämä ei ole pysyvä korjaus.

Pehmeä nollaus

Yritä suorittaa pehmeä nollaus puhelimessasi. iPhone X:ssä sinun on painettava äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta, jonka jälkeen paina ja vapauta äänenvoimakkuuden vähennyspainike ja pidä sitten sivupainiketta painettuna. Tämä korjaa ongelman, jos uudelleenkäynnistys ei tapahdu, eikä se todennäköisesti tule esiin muutaman päivän kuluttua.

Palauta iPhone X

Jos mikään yllä olevista ratkaisuista ei korjaa tyhjää lukitusnäyttöä iPhone X:ssä, saatat joutua palauttamaan puhelimesi varastossa olevaan iOS-käyttöjärjestelmään ja palauttamaan sen sitten varmuuskopiosta. Tämä on tietysti äärimmäinen ratkaisu, mutta jos mikään muu ei auta, sinun on edettävä sen kanssa.

Korjaus tulee lopulta. Apple on jo yrittänyt korjata ongelman muutaman kerran. iOS 11.3:n pitäisi olla saatavilla vakaalla kanavalla pian ja se saattaa korjata tämän ongelman. On myös mahdollista, että tämä ongelma siirtyy aiemmista iPhone-varmuuskopioista, joista palautat iPhone X:n. Tämä vaatii jälleen käyttöjärjestelmän korjauksen, koska käyttäjien ei voida odottaa luopuvan iPhonen palauttamisesta. Toivotaan, että Apple työskentelee kovasti iOS 12:ssa.

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU) Edellinen Artikkeli

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU)

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa Lue Lisää

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa