Kuinka luoda ja tallentaa mukautettuja kansilehtiä MS Wordissa

MS Officen mukana tulee erittäin mukavia kansilehtiä, joita voit käyttää virallisiin raportteihin, väitöstöihin, tehtäviin jne. Kannet sisältävät paikkamerkkielementtejä, jotka muodostavat kansilehden eri asetteluissa. Jotkut ovat kuvan raskaita, kun taas toiset ovat suunnittelultaan minimaalisia, joten voit valita kohtuullisen valikoiman. Kannet vastaavat kuitenkin yleisiä tarpeita, ja se on hyvin ilmeistä, kun olet käyttänyt sellaista. Jos haluat luoda mukautetun kansilehden ja käyttää sitä MS Officessa, toimi näin.

Ennen kuin aloitat kannen luomisen, varmista, että teet sen uudessa asiakirjassa. Älä missään tapauksessa yritä luoda kantta lopulliselle, täysin muotoillulle asiakirjallesi.Design

Voi olla houkuttelevaa leikkiä eri muodoilla kansilehden luomiseksi, mutta on parasta, että sinulla on yleinen käsitys siitä, miltä haluat sivun näyttävän. Tulet huomaamaan, että käytettävissäsi olevat muodot ovat rajalliset. Lisää haluamasi muodot ja kuvat Lisää-välilehdeltä. Jos haluat lisätä asiakirjakenttiä, kuten otsikon, tekijän nimen jne., siirry Lisää-välilehteen ja lisää kenttä valitsemalla Teksti-työkalulaatikosta Pikaosat. Voit lisätä otsikon ja tekijäkentän monien muiden joukossa.

Tallennetaan kansina

Kun olet saanut asiakirjan näyttämään haluamaltasi, valitse kaikki. Mikään ei saa olla sen yhden sivun ulkopuolella, josta kansi muodostuu. Siirry Lisää-välilehteen ja vedä Kansisivugalleria alas. Vieritä alareunaan ja napsauta 'Tallenna valinta kansisivugalleriaan…' -vaihtoehtoa.

Anna kannelle nimi, niin olet valmis.

Kansi näkyy nyt kansisivun galleriassa kategoriassa, johon sen tallensit.

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Kuinka jakaa MP3-tiedostoja Windows 10:ssä Edellinen Artikkeli

Kuinka jakaa MP3-tiedostoja Windows 10:ssä

Facebook-videot eivät toistu Chromessa, Firefoxissa, Safarissa (RATKAISTU) Lue Lisää

Facebook-videot eivät toistu Chromessa, Firefoxissa, Safarissa (RATKAISTU)