USB 2.0 -tulostimen liittäminen USB 3.0 -porttiin Windows 10:ssä

Jos olet ostanut kannettavan tietokoneen viimeisten viiden vuoden aikana, järjestelmässäsi on vähintään yksi USB 3.0 -portti. Jos laitteesi on uudempi, kaikki USB-portit ovat todennäköisesti 3.0, tai suurin osa niistä on. Tämä johtuu siitä, että USB 3.0 on nopeampi ja se on uusi standarditekniikka, johon ollaan siirtymässä. Haluat, että kannettavassa tietokoneessa on USB 3.0 -portit, jotta se voi toimia tulevien laitteiden kanssa. Ainoa ongelma on, että et aio heittää pois laitteita, jotka käyttävät edelleen USB 2.0 -yhteyttä. Esimerkki: tulostimesi. Jos sinulla on vanha tulostin, se todennäköisesti käyttää edelleen USB 2.0:aa eikä USB 2.0 -tulostimen liittäminen Windowsin USB 3.0 -porttiin aina toimi. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse heittää pois vanhaa tulostintasi. Voit silti käyttää sitä.

Voit liittää USB 2.0 -tulostimen Windowsin USB 3.0 -porttiin kahdella tavalla. Tämä oletetaan, että järjestelmässä ei ole USB 2.0 -portteja, joihin voit muodostaa yhteyden. Tarkista laitteesi USB-portit varmistaaksesi, ettei sinulla ole vaihtoehtoja. Jos ne ovat kaikki USB 3.0, lue eteenpäin.Komposiittiportti

Sinulla saattaa olla vain USB 3.0 -portteja kannettavassa tietokoneessa, mutta yksi niistä tulee varmasti olemaan komposiittiportti. Komposiitti-USB-portti on portti, joka tukee useita laitteita. Tämä on yleensä järjestelmän latausportti. Jos et ole varma, onko sinulla komposiittilaiteportti, yritä kytkeä tulostin latausporttiin. Sen pitäisi toimia. Windows tunnistaa sen ja asentaa sille oikeat ohjaimet.

Vaihtoehtoisesti voit avata Laitehallinta ja laajentaa Universal Serial Bus Controllers -laitteen. Sen alla on luettelossa vähintään yksi USB-komposiittilaite. Sinun tarvitsee vain selvittää, mitä porttejasi tämä tarkoittaa. Aloita latausportista.

Asenna tulostinohjain

Jos sinulla ei ihmeen takia ole komposiittilaiteporttia, joka tukee tulostintasi, tai tulostimesi havaitaan, mutta et voi tulostaa sille, sinun on asennettava ajurit. Tähän saattaa liittyä omat ongelmansa. Vanhan tulostimen mukana toimitettiin todennäköisesti asennuslevy, eikä uudemmissa kannettavissa ja PC:issä ole niille enää asemia. Lisäksi on myös se tosiasia, että olet saattanut kadottaa asennuslevyn.

Sinun on löydettävä levy tai ladattava ohjain verkosta. Tämä tulee olemaan hankalaa. Ohjaimet eivät ehkä ole saatavilla valmistajalta, ja sinun on ehkä ladattava ne arkistosta. Varmista, että arkisto on luotettava. Asenna tulostinohjain ja yritä tulostaa uudelleen.

Tämä on tietysti anekdoottia, mutta vanhan Samsung ML-2571N Series -tulostimeni yhdistäminen komposiittiporttiin teki työn puolestani. Ajurin asentaminen ei tehnyt mitään, mutta se on kokeilemisen arvoinen. Lisäksi, jos olet hankkimassa uutta kannettavaa tietokonetta, tarkista ostettavan mallin USB-portit. Haluaisimme kaikki siirtyä USB 3.0:aan, mutta emme voi vain ostaa kaikkea uutta laitteistoa sen mukana.

Useimmat USB 3.0 -portit ovat taaksepäin yhteensopivia, joten USB 2.0 -tulostimen liittäminen USB 3.0 -porttiin ei pitäisi olla vaikeaa. Näkemäsi virheilmoitukset, kuten viallinen laite tai tunnistamaton laite, ovat todellakin vain ohjainongelma.

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU) Edellinen Artikkeli

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU)

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa Lue Lisää

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa