Xbox-ohjaimen liittäminen Maciin

Macit eivät ole suosittuja pelaamiseen. Apple on julkaissut työpöytäjärjestelmästään malleja, joiden oletetaan pystyvän käsittelemään nykyaikaisia ​​pelejä, mutta ne eivät ole olleet hittiä. Jotkut pelit voivat kuitenkin toimia Macissa. Et tuhlaa yhteen, jos haluat nauttia moderneista peleistä, mutta jos sinulla on Mac, jolla haluaisit joskus pelata, jotkin pelit voivat olla pelattavissa.

Xbox-ohjain Macissa

macOS ei asenna oheislaitteiden ohjaimia automaattisesti, eikä se todellakaan tue ohjaimia valmiina. Jos haluat liittää Xbox Onen, Xbox 360:n tai minkä tahansa muun yleisen Xbox-ohjaimen Maciin, sinun on asennettava ohjaimet manuaalisesti.Haluatko yhdistää Xbox-ohjaimet Windows 10 -järjestelmään? Katso tämä viesti.

1. Xbox-ohjainohjaimet macOS:lle

MacOS:lle ei ole virallisia Xbox-ohjainajureita. Vain kolmannen osapuolen ajurit ovat saatavilla.

  Lataa 360Controllers-sovellus Githubista . Huomaa, mikä julkaisu on yhteensopiva macOS-versiosi kanssa. Asenna pakettija Käynnistä Mac uudelleen.

2. Liitä Xbox-ohjain

Kun ohjain on asennettu, liitä se seuraavien ohjeiden mukaan.

 1. Avata Järjestelmäasetukset.
 2. Siirry kohtaan Xbox 360 -ohjaimet.
 3. Liitä ohjainjoko liitetyn johdon, Microsoft-sovittimen (fyysisen laitteen) kautta tai yhdistä se Bluetoothin kautta.
 4. The yläreunassa oleva pudotusvalikko näyttää havaitun laitteen. Vastaanottaja testaa sitä, paina painiketta tai liikuta jotakin ohjaussauvista.
 5. Vastaanottaja yhdistä painikkeet, siirry Sidonta-välilehteen.

3. Poista Xbox-ohjaimen ohjaimet

Jos päätät myöhemmin, että et halua käyttää ohjainta Macin kanssa tai sinun on poistettava ja asennettava eri versio näistä ohjaimista, voit poistaa ne helposti.

 1. Avaa Järjestelmäasetukset-sovellus.
 2. Siirry kohtaan Xbox 360 -ohjaimet.
 3. Siirry kohtaan Lisäasetukset-välilehti.
 4. Klikkaa Poistopainike alareunassa.

Johtopäätös

Applella on Maceja, joissa on joitain parhaista, huippuluokan laitteistoista, mutta nämä koneet eivät silti pelaa hyvin. Niiden hintalappu on täysin eri asia, mutta tavallisesti voit saada kaksi tehokasta pelikonetta yhden pelivalmiin Macin hinnalla, mikä ei ole niin suositus. Vaikka Apple on ajanut itseään pelialustana, se on menestynyt vain iOS- ja iPadOS-laitteillaan. MacOS:ssa siitä puuttuu edelleen jotain niin perustavaa kuin ohjaimen tuki, eikä myöskään näytä olevan mitään ponnisteluja tämän korjaamiseksi.

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Kuinka jakaa MP3-tiedostoja Windows 10:ssä Edellinen Artikkeli

Kuinka jakaa MP3-tiedostoja Windows 10:ssä

Facebook-videot eivät toistu Chromessa, Firefoxissa, Safarissa (RATKAISTU) Lue Lisää

Facebook-videot eivät toistu Chromessa, Firefoxissa, Safarissa (RATKAISTU)