Kuinka suoratoistaa työpöytäsi televisioon Chromecastin avulla

Chromecast on hämmästyttävä laite, ja mitä se maksaa, et voi mennä pieleen. Laitteen käytössä on rajattomat mahdollisuudet, mutta on myös muutamia hyvin perustehtäviä, kuten työpöydän suoratoisto televisioon (tai näyttöön), joihin saatat haluta käyttää sitä. Laitteen tuki on kasvanut, mutta sovellukset, kuten VLC, eivät edelleenkään tue sitä, ja Windows 10:n alkuperäinen tuki sovellukselle on paljon kuin Windows 10; buginen. Saattaa tuntua, että voit tehdä työpöydän suoratoistamisen televisioon jatkossakin, mutta Google auttaa sinua siinä, joten voit tehdä sen nyt. Chrome-selaimen virallisessa Chromecast-laajennuksessa on kokeellinen ominaisuus koko näytön jakamiseen, ja tulet yllättymään, kuinka hyvin se toimii. Näin voit käyttää sitä suoratoistamaan työpöytäsi televisioon Chromecastin avulla.

1. Asenna Google Cast -laajennus Chromeen (linkki lopussa). Oletamme, että sinulla on jo Chrome-selain asennettuna järjestelmääsi, mutta jos et ole, sinun on myös asennettava se.2. Varmista, että Chromecast on yhdistetty televisioosi ja että sekä televisio että laite ovat päällä

3. Napsauta Google Cast -laajennuksen kuvaketta ja napsauta avattavaa pienen kolmion painiketta. Valitse avattavasta valikosta Suoratoista näyttö/ikkuna (kokeellinen) -vaihtoehto.

4. Google Cast kysyy, haluatko suoratoistaa koko näytön vai tietyn ikkunan. Valitse näytön/ikkunan valintaruudusta 'Koko näyttö' ja napsauta sitten 'Jaa' -painiketta alareunassa.

5. Työpöydän alareunaan ilmestyy pieni palkki, joka osoittaa, että näyttö on nyt jaettu. Voit piilottaa sen, jos haluat.

Se siitä. Näyttösi peilataan televisioosi. Suurimmaksi osaksi ei ole mitään viivettä, ja kokeellisen ominaisuuden kannalta se on huomattavan vakaa.

Asenna Google Cast Chrome Web Storesta

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU) Edellinen Artikkeli

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU)

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa Lue Lisää

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa