Kuinka peruuttaa Netflix-tilaus helposti

Onko sinusta tullut kiireinen eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa katsoa Netflixiä? Vietätkö mieluummin aikaa ystäviesi ja perheesi kanssa Netflixin katselun sijaan? Jos kyllä, on korkea aika peruuttaa Netflix-tilauksesi.

Valitettavasti monet käyttäjät eivät tiedä kuinka peruuttaa Netflix. Jos olet yksi heistä, varaudu. Täällä keskustelemme nopeimmista ja yksinkertaisimmista tavoista peruuttaa Netflix-tilaus.Kuinka peruuttaa Netflix-tilaus

Saatat käyttää Netflixiä tietokoneeltasi tai puhelimeltasi. Tutustu tapoihin peruuttaa jäsenyys molemmilla laitteilla.

1. Kuinka peruuttaa Netflix tietokoneelta

Kun kyse on tilauksen peruuttamisesta tietokoneellasi tai kannettavalla tietokoneellasi, prosessi on melko yksinkertainen.

  • Avaa mikä tahansa selain päästäksesi Netflix.comiin.
  • Kirjaudu sisään tililläsi ja valitse mikä tahansa käyttäjä paitsi Kids-tili. Netflixin käyttäminen Kids-tilillä johtaa siihen, että tilisi asetuksia ei voi käyttää.
  • Vie hiiri ruudun oikeassa yläkulmassa olevan käyttäjäkuvakkeen päälle. Klikkaa Tili kun valikko tulee näkyviin.
  • Siirry kohtaan Jäsenyys ja laskutus -osio ja napsauta Peruuta jäsenyys -painiketta.
  • Kun sinua kehotetaan vahvistamaan päätöksesi, napsauta Viimeistele peruutus -painiketta.

2. Netflixin peruuttaminen tabletista tai puhelimesta

Vaikka Netflixin peruuttaminen älypuhelimesta tai tabletista voi olla hieman hankalaa, se on ehdottomasti mahdollista, jos noudatat näitä ohjeita:

  • Käytä mobiiliverkkoselainta siirtyäksesi Netflix.comiin ja kirjautuaksesi sisään. Jos se yrittää uudelleenohjata sinut sovellukseen, yritä käyttää yksityistä tai incognito-tilaa, mikä estää uudelleenohjauksen.
  • Avaa sivuvalikko napauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa hampurilaiskuvaketta.
  • Napauta nyt Tili ja vieritä alas löytääksesi Peruuta jäsenyys vaihtoehto alla Jäsenyys ja laskutus osio. Napauta sitä.
  • Tässä vaiheessa saat ilmoituksen peruutuksen voimaantuloajasta. Napauta sillä sivulla Viimeistele peruutus -painiketta peruuttaaksesi Netflix-tilauksen.

3. Kuinka peruuttaa Netflix, jos vaihtoehto ei ole käytettävissä

Nykyään ihmiset tilaavat usein Netflix-paketteja kolmannen osapuolen palveluntarjoajilta, kuten Amazonilta, iTunesilta tai jopa Internet-palveluntarjoajilta. Jos olet yksi niistä, jotka tilasivat jonkin näistä palveluista, yllä mainitut menetelmät eivät toimi sinulle, koska Netflix-tilisi on linkitetty kolmannen osapuolen palveluun.

Jos Netflix-tililläsi ei ole peruutusvaihtoehtoa, sinun on tehtävä se laskutusyhtiön kautta. Vieraile tilisivullasi löytääksesi linkin, joka opastaa sinua peruutusprosessin läpi. Tai sivu voi sisältää ohjeet yhteydenottoa laskutusyhtiöön.

Johtopäätös

Kun peruutat Netflix-tilauksesi, saat vahvistussähköpostin sähköpostiosoitteeseen, jota käytit tällä tilillä. Muista tarkistaa sähköpostisi varmistaaksesi, että sinua ei laskuteta uudelleen Netflix-tilistä.

Nyt kun tiedät kuinka peruuttaa Netflix-tilauksesi, voit lopettaa sen palvelun maksamisen. Voit kuitenkin käyttää ilmaisia ​​viihdekeskuksia, kuten Kodi, suoratoistaaksesi elokuvia ja TV-sarjoja. Älä myöskään unohda käyttää VPN:ää maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi.

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU) Edellinen Artikkeli

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU)

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa Lue Lisää

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa