Kuinka voit katsoa Fantastic Beasts The Crimes of Grindelwaldin Netflixistä?

Kaksi vuotta sen jälkeen, kun Fantastic Beasts and Where to Find Them heitti ihmiset takaisin Harry Potter -universumiin, Grindelwaldin rikokset veivät meidät askeleen pidemmälle tarinan purkamisessa. Jos haluat katsoa The Crimes of Grindelwaldin Netflixistä, tiedämme, kuinka voit tehdä sen.

Ensimmäisen Fantastic Beasts -elokuvan ja neljän Harry Potter -elokuvan allekirjoittaneen David Yatesin ohjaama elokuva saa synkemmän käänteen J.K. Rowling esittelee meille kuuluisan Gellert Grindelwaldin, hahmon, josta saamme paljon tietoa alkuperäisistä Potter-romaaneista.Mitä tulee näyttelijöihin, saamme takaisin Eddie Redmaynen, Katherine Waterstonin, Dan Foglerin, Alison Sudolin ja Ezra Millerin sekä Johnny Deppin Grindelwaldina ja Jude Lawn hyvin nuorena Dumbledorena.

Hanki ykkösluokan VPN 60 % alennus 2 vuoden suunnitelmasta

Voitko katsoa Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Netflixistä?

Fantastic Beasts -sarjan toisen elokuvan katsominen verkossa on täysin mahdollista, jos asut oikeassa maassa. Olemme kaivanneet Netflix-kirjastoja ympäri maailmaa ja löytäneet elokuvan olevan saatavilla Netflix Australiassa. Yhden tai toisen nimikkeen esiintyminen Netflixissä tietyssä maassa riippuu monista asioista, kuten siitä, mitä muita suoratoistoalustoja on saatavilla kyseisessä maassa ja mitä lisenssisopimuksia on voimassa. Esimerkiksi Yhdysvalloissa The Crimes of Grindelwald on saatavilla Hulun ja HBO Now:n kautta, joten Netflix ei aio suoratoistaa sitä lähiaikoina.

Entä Fantastic Beasts ja mistä niitä löytää?

Jos haluat katsoa Fantastic Beasts and Where to Find Them -elokuvaa, sinun on tiedettävä, että elokuva on saatavilla myös Netflixissä. Tämäkin on saatavilla vain muutamassa maassa, joten sinun on tehtävä vähän puuhailua päästäksesi siihen. Voit lukea tämän artikkelin saadaksesi kaikki yksityiskohdat!

Voinko katsoa Fantastic Beasts 2:ta Netflixissä USA:ssa?

Valitettavasti, kuten jo keskustelimme, se ei ole osa paikallista kirjastoa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että et voi katsoa sitä Netflixistä Yhdysvalloista. Sinun tarvitsee vain tietää, miten se tehdään.

Toimittajan huomautus: NordVPN on ykkösvaihtoehtomme Netflixin eston poistamiseen. Rekisteröidy 2 vuoden suunnitelmaan NordVPN:llä hintaan 3,49 dollaria kuukaudessa sekä 3 kuukaudeksi ILMAISEKSI. 30 päivän rahat takaisin -takuu sisältyy kaikkiin suunnitelmiin, joten voit peruuttaa milloin tahansa ja saada rahasi takaisin.

Kuinka voin katsoa The Crimes of Grindelwald Netflixistä mistä tahansa maailman kolkasta?

Olemme varmoja, että The Crimes of Grindelwald on esillä muutamissa Netflix-kirjastoissa. Voimme jo vahvistaa, että elokuva on esillä Australiassa ja Japanissa. Ongelma, joka tulee esiin, kun sinulla ei ole tiettyä elokuvaa paikallisessa kirjastossasi, on, kuinka voit edes katsoa sen? Vastaus on melko yksinkertainen, koska tarvitset vain VPN:n matkustaaksesi minne tahansa.

Netflix näyttää kirjaston, joka vastaa IP-osoitteesi sijaintia. Joten jos IP-osoitteesi osoittaa, että olet Yhdysvalloissa, et saa The Crimes of Grindelwald. Mutta jos käyttäisit VPN:ää yhteyden muodostamiseen Australiassa sijaitsevaan palvelimeen, asiat muuttuvat yhtäkkiä.

Käytämme NordVPN:ää aina, kun tarvitsemme VPN:n, koska se on luotettava työkalu, jolla on palvelimia kaikkialla maailmassa ja hienoja tietosuojaominaisuuksia. Se voi auttaa sinua muodostamaan yhteyden palvelimiin Australiassa tai Japanissa sekunneissa sekä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja kymmenissä muissa maissa.

Kuinka katsella Fantastic Beasts 2:ta VPN:n avulla

  • Ensin sinun on tilattava NordVPN, jos et ole jo tehnyt sitä. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja 68 % alennuksen 2 vuoden tilauksesta hintaan 3,49 $/kk, jos tilaat palvelun!
  • Sitten sinun on löydettävä palvelin, joka sijaitsee Australiassa tai Japanissa, ja muodostettava yhteys siihen.
  • Kun yhteys on muodostettu – kestää muutaman sekunnin – voit ladata Netflixin uudelle välilehdelle ja selaamalla löytääksesi Crimes of Grindelwald.

Ole hyvä! Siinä kaikki!

Onko tämä menetelmä idioottivarma?

Valitettavasti tämä ei ole idioottivarma menetelmä. Netflixin alustassa on anti-VPN-ohjelmisto, ja se voi havaita, kun ihmiset käyttävät näitä työkaluja. Valoisa puoli tässä koko asiassa on, että niin usein kuin käytämme NordVPN:ää, emme ole koskaan kohdanneet ongelmia. Emme väitä, etteikö se voisi tapahtua, mutta se ei ole tapahtunut meille.

Jos Netflix saa jotenkin selville, että käytät VPN:ää, sinun täytyy vain mennä NordVPN:ään ja ottaa yhteyttä asiakastukeen. Ne ovat saatavilla 24/7, ja ne opastavat mielellään oikealle palvelimelle, jotta voit käyttää Netflixiä rajoittamattomasti valitsemastasi kirjastosta riippumatta.

Siinä se on! Se ei ole niin vaikeaa, ja voit katsella The Crimes of Grindelwald -elokuvaa mistä tahansa maailman kolkasta, kunhan sinulla on Netflix-tili.

Kuinka saada ILMAINEN VPN 30 päiväksi

Jos tarvitset VPN:n lyhyeksi ajaksi esimerkiksi matkoilla, saat parhaan VPN:n ilmaiseksi.NordVPN sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.Sinun on maksettava tilauksesta, se on tosiasia, mutta se salliitäysi käyttöoikeus 30 päivän ajan, minkä jälkeen peruutat täyden hyvityksen. Heidän ei-kysymyksiä peruutuskäytäntönsä on nimensä mukainen.

VLC-muunnos ilman ääntä: VLC-muuntimen korjaaminen ilman äänivirhettä Edellinen Artikkeli

VLC-muunnos ilman ääntä: VLC-muuntimen korjaaminen ilman äänivirhettä

Kuinka korjata iPhone, jossa näkyy 'ei palvelua' iOS 15:n kanssa Lue Lisää

Kuinka korjata iPhone, jossa näkyy 'ei palvelua' iOS 15:n kanssa