Kuinka lisätä viivaimen näyttöön Windows 10:ssä

Kohteiden mittaaminen näytöllä ei ole helppoa, ainakaan laatikosta käsin. Sillä ei ole väliä, käytätkö Windows 10:tä vai macOS:ää, kummassakaan käyttöjärjestelmässä ei ole näytön mittaustyökalua. Yksi tapa mitata kohteita näytöllä on ottaa kuvakaappaus ja liittää se kuvankäsittelyohjelmaan, joka tukee GIMPin kaltaisia ​​viivoja. Tämä on työlästä, ja jos sinun on mitattava kohteita näytöllä usein, tämä ei riitä. ScreenRuler on ilmainen sovellus, joka lisää viivaimen näytölle. Sen avulla voit lisätä useita viivoimia, asettaa viivaimen koon, merkitä keskipisteen, merkitä hiiren paikat, kiinnittää viivaimet yläosaan, mitata ikkunan ja paljon muuta. Se tukee myös senttimetrejä (cm), tuumaa (tuumaa), pisteitä (pt) ja prosentteja mittayksiköt .

Lisää viivain näytölle

ladata ScreenRuler ja suorita se. Se on kannettava sovellus, eikä sitä tarvitse asentaa. Sovellus voi myös suorittaa useita esiintymiä, jolloin lisäät useita viivoja näytölle. Suorita se kerran, jos tarvitset vain yhden viivaimen, suorita se toisen kerran saadaksesi toisen viivaimen.Voit lisätä merkkejä, muuttaa viivaimen peittävyyttä tai suuntaa, mitata ikkunaa tai merkitä viivaimen keskikohdan napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella. Näet valikon, jossa on vaihtoehtoja viivaimen mukauttamiseen. Viivaimen kokoa voidaan muuttaa vapaalla kädellä; vedä vain yksi reunoista sisään tai ulos.

Jos haluat viivaimen olevan tietynpituinen, valitse Aseta pituus ja anna viivaimelle tarkka pituus. Jos haluat muuttaa sen mittayksikköä, voit joko napsauttaa Pixel sen kontekstivalikosta tai valita Asetukset viivaimen kontekstivalikosta.

Jokaisella viivaimella on omat asetukset, joten lisäämäsi uudet viivaimet eivät siirrä asetuksia jo auki olevasta viivaimesta. Viivaimia ei voi tallentaa, mikä tarkoittaa, että kun suljet viivaimen (klikkaa hiiren oikealla painikkeella ja valitset Lopeta), se katoaa ja sinun on luotava se uudelleen. Voit mukauttaa merkkien väriä ja muuttaa viivaimen askelkokoa siirtymällä sovelluksen asetuksiin.

ScreenRuler on hieno, mutta sillä on kaksi rajoitusta; sitä ei voi lukita näyttöön. Jos vedät viivaimen reunaa, se vetäytyy muihin järjestelmään kytkettyihin näyttöihin. Viivaimet eivät myöskään ole 'tietoisia' toisistaan, joten et voi kohdistaa niitä automaattisesti keskelle. Se on kuitenkin edelleen yksi parhaista näytöllä näkyvistä viivasovelluksista, joita löydät Windows 10:lle.

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU) Edellinen Artikkeli

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU)

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa Lue Lisää

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa