Kuinka lisätä elokuvia ja TV-ohjelmia lisäosista Kodi-kirjastoosi

Kodi tarjoaa rajattomat mahdollisuudet nauttia suoratoistosisällöstä lisäosien kautta, mutta tämä voi nopeasti muuttua siunauksesta taakaksi. Mutta älä huoli, autamme sinua hallitsemaan mediakirjastoasi MetalliQ:n avulla, joka on pakollinen apuohjelma jokaiselle Kodi-fanaatikolle.

Kodi on hämmästyttävä ohjelmisto mediatiedostojesi järjestämiseen ja katseluun. Ja se voi tehdä vielä enemmän, jos käytät lisäosia – pieniä lisäohjelmia, jotka lisäävät lisätoimintoja Kodi-järjestelmääsi. Monet ihmiset käyttävät Kodi-lisäosia katsoakseen TV-ohjelmia ja elokuvia suoratoistamalla niitä Internetin kautta.Lisäosien käyttämisessä tällä tavalla on kuitenkin yksi harmi, ja se on, että voi olla vaikeaa pitää kaikkea järjestyksessä. Jos käytät useita eri lisäosia katsoaksesi erilaista sisältöä, on helppo menettää käsitys siitä, mitä olet katsonut ja mitä et. Yksi tapa käsitellä tätä ongelmaa on käyttää MetalliQ-lisäosaa. Tässä meta-lisäosassa on joukko hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka käymme läpi, mukaan lukien mahdollisuus lisää TV-ohjelmia tai elokuvia lisäosista Kodi-kirjastoosi . Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

Toimittajan huomautus: MetalliQ on kuollut. Katso uusimmat lisäratkaisut Kodi-sivultamme.

Hanki ykkösluokan VPN 60 % alennus 2 vuoden suunnitelmasta

Lisäosia käytettäessä Kodi-käyttäjien tulisi saada VPN

Tutustumme suoraan MetalliQ-lisäosan käytön yksityiskohtiin alla, mutta ensin meidän on keskusteltava turvallisuuskysymyksistä. Vaikka MetalliQ-lisäosa itsessään on täysin laillinen, kuten myös Kodi-ohjelmisto, monet lisäosat, joihin MetalliQ integroi, kuten BoB Unleashed ja Covenant, ovat laillisella harmaalla alueella. Jotkut näistä lisäosista antavat sinun suoratoistaa tekijänoikeudella suojattua sisältöä ilmaiseksi, ja jos jäät kiinni niiden käytöstä, saatat joutua maksamaan sakkoja.

Suojataksesi itsesi oikeudellisilta ongelmilta, kun käytät Kodi-lisäosia sisällön suoratoistoon, suosittelemme VPN:n hankkimista. VPN salaa kaikki tiedot, jotka Kodi-laitteesi lähettää Internetin kautta, ja tämä salaus tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi tai lainvalvontaviranomaiset eivät voi seurata Internetin käyttöäsi. Kukaan ei voi nähdä, millä sivustoilla vierailet tai suoratoistatko sisältöä vai et. VPN:n käyttö on yksinkertainen ja turvallinen tapa pitää itsesi suojattuna, kun käytät Kodi-lisäosia.

Piilota Kodi-liikenne NordVPN:llä

Käy osoitteessa nordvpn.com

Se ei ole reilua, mutta Kodi saa huonon rapin. Internet-palveluntarjoajat ovat äärimmäisen aggressiivisia rajoittaessaan liikennettä ja voivat jopa turvautua palvelun keskeyttämiseen niin sanotuille toistuville rikkojille. Ja kuristaminen johtaa puskurointiin, ja puskurointi johtaa pilattuihin suoratoisto-iloihin. Mutta kun NordVPN on puolellasi, sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia tästä.

Itse asiassa NordVPN:ää pidetään laajalti markkinoiden kehittyneimpänä tietosuojaratkaisuna, jossa on rikkomaton 256-bittinen AES-salaus, valtava verkko, vuotamattomat palvelimet ja vankka kirjautumattomuuskäytäntö. Lisäksi he ovat jopa ottaneet käyttöön oman NordLynx-salausprotokollansa, joka maksimoi suojauksen ja minimoi viiveen. Tällä on kaksinkertainen vaikutus: se estää Internet-palveluntarjoajan kylmyyttä ja estää VPN-verkkojen aikoinaan surullisen kuuluisan hidastumisen.

Valittavana on yli 5 800 palvelinta 59 maassa, joten voit huijata virtuaalisen IP-osoitteen mistä tahansa maailman kolkasta. Tämä kirjaimellisesti avaa aiemmin geobloketun sisällön maailman – joka on käytettävissä kätevästi Kodi-mediakeskuksesta. NordVPN ei itse koskaan rajoita kaistanleveyttäsi tai nopeuttasi, eikä se koskaan pidä toiminnastasi lokia, jonka avulla sinut voitaisiin tunnistaa.

Lue koko artikkelimme NordVPN-arvostelu .

Plussat
 • Erittäin nopeat nopeudet tekevät tästä vahvan valinnan 4K-suoratoistoon
 • Useimmat VPN-palvelimet eri IP-osoitteilla
 • Vahvat turvaominaisuudet
 • Ei lokeja ja salattuja yhteyksiä täydellisen yksityisyyden takaamiseksi
 • Live chat -tuki on saatavilla.
Haittoja
 • Erittäin vähän
 • Heillä voi kestää 30 päivää hyvitysten käsittelyssä.
PARAS KODI VPN:NordVPN vapauttaa Kodin täyden suoratoistopotentiaalin, piilottaa liikennettäsi ja nopeuttaa yhteyttäsi yhdellä napsautuksella.Saat valtavan 68 %:n alennuksen 3-vuotissuunnitelmasta (3,71 dollaria kuukaudessa), jonka takana on vaivaton 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Mikä on MetalliQ?

MetalliQ tunnetaan meta-lisäosana. Tämä tarkoittaa, että se on hyödyllistä muiden Kodi-lisäosien hallinnassa ja työskentelyssä. Jos sinulla on vain pari lisäosaa ja käytät niitä vain satunnaisesti, et todennäköisesti löydä MetalliQ:lle paljoa käyttöä. Mutta jos sinulla on paljon lisäosia ja käytät niitä pääasiallisena tapana kuluttaa sisältöä Kodissa, MetalliQ on erittäin hyödyllinen.

Ensimmäinen asia, jonka MetalliQ tekee, on toimia metahakuna, jonka avulla voit hakea useista eri lisäosista löytääksesi sen, jota haluat katsoa. Oletetaan esimerkiksi, että haluat katsoa uuden Ghostbusters-elokuvan, mutta sinulla ei ole sitä kiintolevylläsi etkä tiedä, onko se saatavilla lisäosissasi. Sinun tarvitsee vain avata MetalliQ (menemällä osoitteeseen Lisäosat , sitten kohteeseen Videon lisäosat , sitten kohteeseen MetalliQ ) ja valitse Elokuvat vaihtoehto valikosta. Valitse sitten Haku: Elokuva .

Kirjoita hakukyselysi ja napsauta sitten vaihtoehtoa, jossa lukee Haku: 'Ghostbusters' - Elokuvat (TMDb) . Tämä avaa luettelon elokuvista, jotka vastaavat hakutermiäsi, ja napsautat haluamaasi elokuvaa. Nyt näet kaikki vaihtoehdot, jotka ovat käytettävissä elokuvan katsomiseen järjestelmässäsi. Näet esimerkiksi linkkejä elokuvan katseluun BoB Unleashedissa, Covenantissa tai Elysiumissa, jos olet asentanut kyseiset lisäosat. Klikkaa linkkiä ja pääset suoraan elokuvaan.

Voit käyttää samaa menetelmää etsiäksesi TV-ohjelmia, musiikkia ja kanavia. Tämä nopeuttaa etsimistä useista eri lisäosista löytääksesi haluamasi sisällön. Tämä toimii kaikkien Exodus fork -lisäosien kanssa, kuten BoB Unleashed, Covenant, Specto, Elysium, Velocity ja monet muut.

Mutta MetalliQ:ssa on vielä hyödyllisempi ominaisuus, josta monet eivät tiedä:

MetalliQ:n käyttäminen sisällön lisäämiseen lisäosistasi kirjastoosi

Jos käytät lisäosia paljon, saatat huomata, että on melko ärsyttävää yrittää seurata kaikkea, mitä katsot. Ehkä olet juuri katsonut loistavan elokuvan Spectossa ja nyt haluat katsoa TV-ohjelmaa Covenantissa. Mutta näiden eri lisäosien välillä selaaminen on ärsyttävää. Ja mikä vielä pahempaa, jos katsot TV-sarjan kauden puolivälissä, sinun on navigoitava aina lisäosiisi, ohjelmasi lisäosien ja jaksojen kautta ennen kuin voit aloittaa seuraavan jakson toiston. Varmasti on parempi tapa?

On, ja MetalliQ voi auttaa. Kun olet asentanut MetalliQ-lisäosan, se antaa sinulle mahdollisuuden lisätä sisältöä muista lisäosista Kodi-kirjastoosi. Se voi olla elokuva tai TV-ohjelma mistä tahansa tuetuista lisäosista. Sinun tarvitsee vain löytää etsimäsi sisältö lisäosasta kerran, sitten voit lisätä sen kirjastoosi ja löytää sen helposti Kodin TV-ohjelmien tai Elokuvat-osion kautta.

Toimintatapa on yksinkertainen. Käytä valitsemaasi lisäosaa etsiäksesi haluamaasi sisältöä. Otetaan esimerkki The Punisherin etsimisestä Elysium-lisäosan avulla. Haet esitystä tavalliseen tapaan käyttämällä Elysiumin hakuvaihtoehtoa. Kun näet haluamasi ohjelman nimen – tässä tapauksessa se on Marvel’s The Punisher – napsauta hiiren oikealla painikkeella otsikkoa.

Oikeanpuoleisessa valikossa näet vaihtoehdon, jossa lukee Lisää kirjastoon . Napsauta sitä, näet huomautuksen, että MetalliQ hakee tietoja ohjelmasta tai elokuvasta TMDb:stä. Se kestää vain sekunnin, ja sitten sivu latautuu uudelleen ja näyttää siltä kuin se oli ennenkin.

Mutta nyt, kun siirryt Kodin TV-ohjelmien osioon, näet, että The Punisher on lisätty ohjelmiisi. Voit selata vuodenaikoja, nähdä pikkukuvia ja lukea jaksojen yhteenvedot aivan kuten kaikki muutkin TV-ohjelmasi, joiden tiedostot sinulla on kiintolevylläsi. Siinä on myös sama katselujakson seuranta, joten jos et ole vielä katsonut jaksoa, näet sen otsikon vieressä harmaan ympyrän, ja kun olet katsonut jakson, sen vieressä näkyy vihreä rasti. Voit helposti seurata katsomiasi eri ohjelmia kirjastosi eri lisäosien avulla.

MetalliQ integroi Internetin kautta suoratoistamasi sisällön täysin lisäosan avulla kiintolevyllesi tallentamaasi sisältöön. Sen avulla voit pitää yhden, siististi järjestetyn kirjaston, jossa on kaikki suosikkiohjelmasi ja -elokuvasi riippumatta siitä, mitä menetelmää käytät niiden katseluun.

MetalliQ-lisäosan asentaminen Kodille

Jotta voit hyödyntää kaikkia MetalliQ-lisäosan hyödyllisiä ominaisuuksia, sinun on ensin asennettava lisäosa Kodi-järjestelmääsi. Näin voit tehdä sen:

 1. Aloita Kodillasi aloitusnäyttö
 2. Mene asetukset sitten siihen Tiedostonhallinta
 3. Klikkaa Lisää lähde
 4. Napsauta kohtaa, jossa lukee
 5. Kirjoita tähän URL-osoitteeseen: https://archive.org/download/OpenELEQ/ (ja älä unohda lisätä https://)
 6. Nimeä lähde ELEQ ja napsauta OK
 7. Palaa luoksesi aloitusnäyttö
 8. Klikkaa Lisäosat
 9. Napsauta kuvaketta, joka näyttää tältä avaa laatikko
 10. Klikkaa Asenna zipistä
 11. Klikkaa ELEQ ja valitse repository.q.zip
 12. Odotahetken ja näet ilmoituksen, kun arkisto on asennettu
 13. Siirry nyt kohtaan Asenna arkistosta
 14. Mene Q:n repo
 15. Mene Videon lisäosat
 16. löytö MetalliQ ja napsauta sitä
 17. Näet lisäosan tiedot sisältävän näytön. Klikkaus Asentaa pohjalla
 18. Odotakunnes näet toisen ilmoituksen, että lisäosa on asennettu
 19. Kun avaat lisäosan ensimmäisen kerran, se vie sinut automaattisen asennusprosessin läpi. Valitse vain haluamasi vaihtoehdot ja odota hetki, kunnes asennus on valmis

Johtopäätös

Kodi-käyttäjien, jotka käyttävät vain satunnaisesti lisäosia, ei tarvitse huolehtia MetalliQ:sta, koska se ei tarjoa heille niin paljon. Jos kuitenkin käytät lisäosia paljon, MetalliQ:sta tulee korvaamaton. Voit käyttää sitä useisiin toimintoihin, mukaan lukien tietyn sisällön etsimiseen kaikista lisäosistasi, jotta sinun ei tarvitse etsiä jokaista lisäosaa yksitellen. Sen avulla voit myös lisätä TV-ohjelmia tai elokuvia lisäosista Kodi-kirjastoosi, mikä auttaa pitämään kirjastosi järjestyksessä ja tekee katselusta tehokkaampaa ja helpompi käsitellä.

Vakaville Kodi-käyttäjille MetalliQ on todella kätevä pieni lisäosa saatavilla, ja suosittelemme sitä.

Käytätkö MetalliQ:ta kirjastosi järjestämiseen vai onko sinulla jokin muu temppu lisäosien katselun järjestämiseen? Kerro meille vinkeistäsi ja tekniikoistasi alla olevissa kommenteissa!

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU) Edellinen Artikkeli

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU)

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa Lue Lisää

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa