fring Androidille ja iOS:lle Lisää ryhmävideopuhelut rajoitetussa betaversiossa

Kehittäjät fring – paljon ylistämä videopuhelu-/VoIP-/chat-ilmaisohjelma Android-, iOS- ja Symbian-laitteille – ovat ilmoittaneet viimeistelemässä uutta, jännittävää lisäystä sovellukseen – ilmaiset ryhmävideopuhelut. Mainittu ominaisuus tai pikemminkin reunaominaisuus mahdollistaa jopa 4 käyttäjää kerrallaan videoneuvottelupuhelussa. Kehittäjätiimi on julkaissut rajoitetun betaversion uudesta reunasta palautetta varten. Joten jos haluat käyttää ensimmäistä kertaa ilmaista ryhmävideopuhelupalvelua ennen virallista julkaisua/päivitystä, kannattaa kiirehtiä! Liity meihin hypyn jälkeen katsomaan ominaisuuden videodemo.Niille teistä, jotka eivät tunne fringiä, se aloitti Windows Mobile- ja Symbian-alustoille tarkoitettuna moniprotokollallisena pikaviestintäasiakkaana 2000-luvun puolivälissä. Sillä oli alusta alkaen Skype-tuki, jota myöhemmin parannettiin, jotta sen käyttäjät voivat soittaa ääni- ja videopuheluita siitä, mikä tuo puhelimen kaltaisia ​​toimintoja myös muihin kuin puhelimen PDA-laitteisiin. Skype päätti kuitenkin myöhemmin estää pääsyn fringin kautta, mikä sai fringin lisäämään pian oman VoIP-tukensa. Se saavutti nopeasti suosion yhtenä yleisimmin käytetyistä viestintäsovelluksista kaikkien älypuhelinten käyttäjien keskuudessa, ja se oli ensimmäinen sovellus Android Marketissa, joka tarjosi ilmaisia ​​videopuheluita. Tällä uudella rajoitetulla betaversiolla se laajentaa tätä toimintoa lisäämällä ohjelmistoonsa ilmaiset ryhmävideopuhelut.

Kuten kehittäjien omaan blogiinsa lähettämästä video-demosta näkyy, ryhmävideopuhelutoiminto jakaa näytön 4 videon ruudukoksi, jonka avulla voit lisätä ryhmäpuheluun jopa kolme ystävää. Neljäs paikka näyttää videosyötteen omasta kamerastasi. Katso koko demo alta.

Kuten edellä mainittiin, tämä on yksityinen beta, etkä voi vain ladata sovellusta suoraan ja aloittaa sen kanssa. sinun on joko saatava fring-tiimin kutsu tai pyydettävä kutsu liittyäksesi siihen. Vaikka julkinen beta-versio saattaa ilmestyä pian, jos et malta odottaa pääsyä ryhmävideopuheluihin, voit hakea rajoitettua betaohjelmaa alla olevan linkin kautta.

Saitko pääsyn yksityiseen betaan? Saitko sitä käyttämällä ryhmävideokeskusteluja ystäviesi kanssa? Millainen kokemus oli? Millainen oli videon ja äänen laatu? Onko sinulla toinen suosikkivideopuhelusovellus? Älä unohda jättää meille kommenttia alle kertoaksesi meille näkemyksistäsi ja kokemuksistasi.

Hanki fring Group Video Call – rajoitettu beta

[ fring blogi kautta DownloadSquad ]
Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Kuinka katsoa Dune Edellinen Artikkeli

Kuinka katsoa Dune

Telnetin käyttöönotto ja käyttö Windows 10:ssä Lue Lisää

Telnetin käyttöönotto ja käyttö Windows 10:ssä