Fire Stick vs Chromecast: kumpi minun pitäisi ostaa?

Jos olet tehnyt ostoksia, olet jo kuullut sekä Chromecastista että Firestickistä. Mutta mikä on paras, ja miten saat kaiken irti suoratoistolaitteestasi? Vastaamme näihin ja muihin kysymyksiin alla olevassa oppaassa.

Jos etsit luotettavaa tapaa suoratoistaa videota televisioosi, Amazonin Fire Stick- ja Googlen Chromecast-laitteet ovat luultavasti luettelosi kärjessä. Molemmat laitteistot tekevät HD-elokuvien ja TV-ohjelmien katselun televisiosta uskomattoman helpoksi ilman kalliiden kaapelipalvelujen tilaamista tai monien hullujen sovellusten asentamista.Riippumatta siitä, minkä suoratoistopalvelun valitset, muista yhdistää se VPN:n kanssa:

 1. NordVPNParas suoratoistoon – NordVPN on paras sovellus vakavalle streamaajille. Se tarjoaa vertaansa vailla olevia verkkonopeuksia, palvelimia eri puolilla maailmaa, erinomaisen 24/7-tuen ja sovelluksia, jotka ovat ladattavissa suoraan Firestickistä, joten mikään geoesto ei voi pysäyttää sinua.
 2. Surfshark – Halpa VPN huippuominaisuuksilla, mukaan lukien kehittynyt salaus ja rajattomat samanaikaiset yhteydet.
 3. ExpressVPN – Nopeiden nopeuksien reseptisi tärkein ainesosa on Lightway-salaus. Toimii hyvin Netflixin kanssa.
 4. CyberGhost – Äärimmäisen yksinkertainen käyttää tehokkaasti jopa VPN-aloittelijoille, ja vain toimivat selkeät kieliasetukset.
 5. IPVanish – Vahva monipuolinen, tasapainoinen nopeus ja turvallisuus.

Parhaan valitseminen kahdesta voi kuitenkin olla todellinen haaste. Vertaamme Fire Stickiä Chromecastiin alla ja esittelemme kaikki tärkeimmät ominaisuudet, joita voit odottaa jokaiselta laitteelta. Kumpi kannattaa ostaa? Jatka lukemista saadaksesi selville!

Hanki ykkösluokan VPN 60 % alennus 2 vuoden suunnitelmasta

Fire Stick vs Chromecast – VPN:n käyttö

Riippumatta siitä, mitä suoratoistolaitetta haluat, VPN:n käyttäminen on aina hyvä idea. VPN:t auttavat suojaamaan henkilöllisyytesi ja tietosi esimerkiksi Internet-palveluntarjoajan rajoituksilta ja kolmannen osapuolen valvonnalta. Kaikki, mikä lähtee laitteestasi, on salattu ja turvallinen, joten voit suoratoistaa mitä haluat täydellisessä yksityisyydessä.

VPN:n käyttäminen Fire Stickin tai Chromecastin kanssa on melko yksinkertaista. Jotkut VPN:t toimivat kuitenkin hieman paremmin kuin toiset. Alla olemme valinneet joitain markkinoiden parhaista VPN-palveluista ja luokitellemme ne hyödyllisyyden mukaan. Valitse tarpeisiisi sopiva, asenna se, äläkä koskaan enää murehdi online-yksityisyydestäsi.

VPN:n käyttäminen Fire Stickissä

Tarvitsetko käden VPN:n asentamiseen Fire Stickiin tai Fire TV:hen? Älä huoli, meillä on sinulle turvat! Joitakin VPN-verkkoja on erittäin helppo käyttää minkä tahansa Fire-laitteen kanssa, koska niiden mukautetut sovellukset ovat saatavilla suoraan Amazon-markkinapaikalta. Toiset vaativat sivulatausta, mikä voi viedä enemmän aikaa. Joka tapauksessa oppaamme voivat auttaa sinua pääsemään alkuun pienellä vaivalla.

VPN:n käyttö Chromecastin kanssa

Chromecast ei tue alkuperäisiä VPN-asennuksia. Jotta voit hyödyntää salausta ja ohittaa maantieteelliset rajoitukset, sinun on suoritettava VPN laitteella, josta suoratoistat, tai yksinkertaisesti asennettava ohjelmisto reitittimeen. Olemme toimittaneet täydelliset ohjeet parhaan VPN:n valitsemiseksi Chromecastille sekä vaiheittaisen oppaan VPN:n käyttöönotosta.

Parhaat VPN:t Firestickille ja Chromecastille

1. NordVPN

Käy osoitteessa nordvpn.com

NordVPN on nopea, vakaa ja luotettava VPN-palvelu, joka operoi yhtä alan suurimmista verkoista, tällä hetkellä yli 3 300 palvelinta 59 eri maassa! Tämä hämmästyttävä valikoima tarjoaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja viiveettömälle yhteydelle useissa eri paikoissa, ja voit myös muodostaa yhteyden ainutlaatuisiin palvelimiin, joissa on lisäominaisuuksia, kuten kaksoissalaus, sipulireititys ja DDoS-suojaus. NordVPN tarjoaa jopa tiukan nollalokikäytännön kaistanleveydelle, liikenteelle, aikaleimoille ja DNS-käytölle sekä automaattisen tappikytkimen, DNS-vuodosuojauksen ja 256-bittisen AES-salauksen.

NordVPN:n nopeus ja tietoturva tekevät siitä fantastisen VPN:n käytettäväksi kaikilla laitteilla. Voit ladata sen sivulta Fire Stickiin ilman ongelmia tai vain määrittää reitittimesi lähettämään liikennettä NordVPN:n palvelimien kautta.

Lue koko artikkelimme NordVPN-arvostelu .

Plussat
 • Poistaa amerikkalaisen Netflixin eston
 • Yli 5 400 palvelinta 61 maassa
 • Torrentointi/P2P nimenomaisesti sallittu
 • Ei säilytä selailun metatietoja
 • 24/7 Live Chat.
Haittoja
 • Jotkut palvelimet voivat olla hitaita ja epäluotettavia
 • Kaupunkia tai maakuntaa ei voi määrittää sovelluksessa.
PARAS SUORATTAMISEEN:NordVPN on tappava sovellus Firestickille ja Chromecastille, jossa on paljon huippunopeita palvelimia ja murtamaton salaus.Saat valtavan 68 %:n alennuksen 3-vuotissuunnitelmasta (3,71 dollaria kuukaudessa), jonka takana on vaivaton 30 päivän rahat takaisin -takuu.

2. Surfhai

Käy osoitteessa surfshark.com

Surfshark on tämän luettelon uusin VPN, mutta se on helposti yksi parhaista käytettävistä suoratoistolaitteiden, kuten Firestick ja Chromecast, kanssa. Se tarjoaa tyylikkään, kevyen sovelluksen, joka on saatavana alkuperäisesti Amazonin Appstoresta, mikä vapauttaa sinut monimutkaisten jailbreaking- tai reitittimen asennusten tarpeesta. Kun olet ladannut Fire TV:n, sinulla on pääsy yli 3 200 palvelimen vahvaan verkkoon 65 maassa. Yhdessä rikkoutumattoman 256-AES-GCM-salauksen kanssa pääset yli minkä tahansa maantieteellisen esteen ja nautit kansainvälisestä sisällöstä, jota et uskonut olevan kotiviihdejärjestelmäsi saatavilla.

Surfshark toimii jopa Netflixin kanssa - palvelu, joka on surullisen kuuluisa välityspalvelinkielloistaan ​​- sisäänrakennetun älykkään DNS-toiminnon ansiosta. Oletko huolissasi Internet-palveluntarjoajastasi tai tekijänoikeuspeikoistasi? Älä koskaan pelkää, Surfshark ylläpitää tiukkaa kirjautumattomuuskäytäntöä ja toimii RAM-pohjaisessa infrastruktuurissa, joka tyhjentää kaikki tiedot toiminnoistasi.

Plussat
 • Murtaudu ankaran sensuurin läpi päästäksesi turvallisesti sosiaaliseen mediaan ja ulkomaisille uutissivustoille
 • Rajoittamaton palvelinvaihto
 • TrustPilot 4,3/5 arvio
 • Ei mitään yhteystietojen, IP-osoitteiden, käytetyn kaistanleveyden tai liikenteen kirjaamista
 • Hyvityspyynnöt ovat yksinkertaisia ​​ja nopeita – ei odottelua tai vaivaa.
Haittoja
 • Nopeudet laskevat toisinaan tuntuvasti
 • Suhteellisen nuoren VPN:n on vielä todistettava olevansa luotettava pitkällä aikavälillä.

Lue koko Surfshark-arvostelumme.

PARAS BUDJETTIVAIHTOEHTO:Surfshark on edullinen tapa suojata suoratoistolaitteesi liikennettä. Saat 83 %:n alennuksen kahden vuoden tilauksesta + 3 kuukautta ILMAISEKSI vain 2,21 dollarilla kuukaudessa.

3. ExpressVPN

Käy osoitteessa expressvpn.com

ExpressVPN on yksi helpoimmin käytettävistä VPN-verkoista. Se on nopea, turvallinen ja uskomattoman kevyt, ja se tarjoaa juuri oikean määrän ominaisuuksia, jotta voit hallita kokemustasi ilman, että se tekee asioista vaikeaa. ExpressVPN:llä on yli 3 000 solmun palvelinverkko 94 eri maassa, joista jokainen tarjoaa nopeat lataukset riippumatta siitä, missä olet. Yrityksen mukautetun ohjelmiston mukana tulee myös DNS-vuotosuojaus, automaattinen tappokytkin ja 256-bittinen AES-salaus, joita kaikki tukevat liikenteeseen, DNS-pyyntöihin ja IP-osoitteisiin kohdistuvaa nollakirjauskäytäntöä!

Yksi ExpressVPN:n etu muihin VPN-palveluihin verrattuna on, että se on helppo asentaa laitteisiin, kuten Fire TV. Voit ladata sen suoraan Amazonin sovelluskaupasta nopeaa asennusta varten tai asettaa reitittimesi salaamaan ja suojaamaan kaiken kotiverkkosi kautta kulkevan liikenteen. Joka tapauksessa yhteytesi on lukittu ja turvallinen.

Lue koko ExpressVPN-arvostelumme.

Plussat
 • ERIKOISTARJOUS: 3 kuukautta ilmaiseksi (49% alennus - linkki alla)
 • Erittäin nopea, luotettava yhteys
 • Suojattu salaus ja VPN-protokollat
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö
 • 24/7 chat-tuki.
Haittoja
 • Kuukausimaksulla on korkeat kustannukset.
HYVÄ MONIPUOLI:Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästä 49 % vuositilauksesta. Mukana 30 päivän rahat takaisin -takuu.

4. CyberGhost

Käy osoitteessa cyberghost.com

CyberGhost yhdistää joitain parhaista VPN-ominaisuuksista älykkääksi ja edulliseksi paketiksi, joka on täydellinen kaikille, jotka etsivät kätevää tapaa pitää suoratoistonsa turvassa! Vahva 256-bittinen AES-salaus lukitsee tietosi ennen kuin ne poistuvat laitteestasi, ja CyberGhostin nollalokikäytäntö kattaa liikenteen, aikaleimat ja IP-osoitteen huippuluokan yksityisyyden takaamiseksi. DNS-vuodosuojaus ja automaattinen tappokytkin muodostavat tiukan esteen henkilöllisyytesi turvaamiseksi riippumatta siitä, mihin CyberGhostin uskomattomista 6 700 palvelimesta 89 maassa muodostat yhteyden!

CyberGhostilla on täysi tuki reitittimen VPN-asennuksille. Näin voit suojata koko kotiverkkosi ilman, että sinun tarvitsee suorittaa sovelluksia jokaisessa laitteessa.

Lue koko CyberGhost-arvostelumme.

Plussat
 • ALHAINEN HINTA: 6 ylimääräistä ilmaista kuukautta (79% alennus - linkki alla)
 • Nopeat, tasaiset nopeudet
 • Vahvat salausstandardit
 • Nolla lokia ja hyvät yksityisyysominaisuudet
 • 45 päivän rahat takaisin -takuu.
Haittoja
 • Joidenkin suosittujen suoratoistosivustojen estoa ei voi poistaa.
LUKIJATARJOUS: Saat 79 % alennuksen 18 kuukauden tilauksesta. Vain 2,75 dollaria kuukaudessa.

5. IPVanish

Käy osoitteessa ipvanish.com

IPVanish on rakennettu täydellisen online-anonymiteetin ympärille. Palvelu tarjoaa 256-bittisen AES-salauksen kaikille tiedoille ja nollaliikenteen kirjaamisen tietosuojakäytännön asioiden aloittamiseksi, mutta DNS-vuodosuojaus ja automaattinen tappokytkin ovat ne, jotka todella sinetöivät kaupan. Kun kaikki nämä ominaisuudet ovat käytössä, pysyt täysin näkymätön verkossa. Enää ei tarvitse huolehtia henkilöllisyytesi paljastamisesta tai joukkovalvontaansoihin kompastumisesta. Yrityksellä on 1 300 palvelinta yli 60 maassa, joten sinulla on aina nopea yhteys, olipa mitä tahansa!

IPVanish on erittäin helppokäyttöinen kaikilla laitteilla, mutta se sopii erityisen hyvin Fire TV:lle ja Fire Stickille. Sinun tarvitsee vain asentaa sovellus Amazon Appstoresta ja olet valmis. Voit myös määrittää reitittimesi käyttämään IPVanishin palvelimia samaan salaukseen ja nimettömyyteen kaikissa kodin laitteissasi.

Lue koko IPVanish-arvostelumme.

YKSINOMAINEN TARJOUS:AddictiveTips-lukijat voivat säästää valtavat 60% IPVanish-vuosisuunnitelmasta, jolloin kuukausihinta laskee vain 4,87 dollariin kuukaudessa.

Fire Stick vs Chromecast – perusasiat

On helppo katsoa Fire Stickiä ja Chromecastia ja ajatella niitä saman asian kahtena versiona. Jokainen laite suoratoistaa videota televisioosi, jokainen on pienikokoinen, kevyt ja budjettiystävällinen. Yksityiskohtien suhteen Chromecast ja Fire Stick ovat kuitenkin täysin eri tilassa markkinoilla. Alla tarkastellaan niiden ydintoimintoja.

Laitteistoerot

Chromecast-laitteet ilmestyivät ensimmäisen kerran vuonna 2013, ja niitä on sen jälkeen päivitetty useita. Tehokkain laite on Chromecast Ultra, joka on suunniteltu suoratoistamaan 4K Ultra HD -sisältöä ilman pätkimistä. Chromecast vaatii erillisen laitteen navigointiin, mikä tarkoittaa, että tarvitset sovelluksen ja älypuhelimen käytettäväksi kaukosäätimenä sekä sisällön peilaamiseen.

Fire TV -laitteet esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2014. Amazon jakoi laitteistot nopeasti kahteen luokkaan: Fire TV omistettuun suoratoistoon ja Fire Stick kannettavaan ratkaisuun. Molemmissa on oma Android-pohjainen käyttöliittymä, jonka avulla voit selata sisältöä, ladata kanavia ja suoratoistaa elokuvia ja TV:tä suoraan laitteesta. Mukana oleva kaukosäädin on kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi, vaikka voit asentaa älypuhelinsovelluksia lisätoimintoja varten.

Chromecast on näytön peilaus

Mitä tulee asiaan, Chromecast on tehty yhteen tarkoitukseen: sisällön siirtämiseen muista laitteista televisioosi. Voit tehdä tämän asentamalla Googlen Chromecast-sovelluksen tietokoneellesi, älypuhelimeesi tai tablet-laitteellesi ja suoratoistamalla sen sitten liitettyyn Chromecastiin. Se on pohjimmiltaan tehokkaampi versio näytön peilauksesta, mutta Google teki sisällön asettamisen jonoon helposti, jotta voit vain rentoutua ja nauttia.

Chromecastin käytön tärkein etu on, että sinun ei tarvitse hämmentää erillistä käyttöjärjestelmää. Asenna haluamasi sovellukset tai kanavat yhdelle laitteelle ja lähetä sitten sisältö televisioosi. Tämä antaa sinulle pääsyn kaikkiin haluamiisi videopalveluihin ilman hakkerointia tai sivulatausta. Huono puoli on, että laatu voi vaihdella omistamasi laitteiston mukaan. Chromecast ei ole yksittäinen ratkaisu elokuvastriimiin. Jos sinulla on kuitenkin hyvä älypuhelin, se on upea pariliitos.

Fire Stick on tarkoitettu Streamsille

Amazon rakensi Fire Stickin kilpailemaan Rokun, Android TV:n ja Apple TV:n kaltaisten kanssa. Sinun tarvitsee vain liittää se Fire TV -laitteeseen, kirjautua sisään Amazon-tilillesi ja aloittaa suoratoisto. Elokuvia ja TV-ohjelmia on saatavilla useilta ladattavilta kanavilta, ja valikoima on niin laaja, että hyvät kanavat loppuvat harvoin.

Fire Stickin haittapuoli on, että olet enimmäkseen lukittuna Amazonin ekosysteemiin. Et voi asentaa mitään haluamaasi sovellusta, vaikka kukoistava sivulataajien yhteisö on eri mieltä. Tämän rajoitukset käyvät ilmi, kun YouTuben kaltaiset tapahtumat katoavat Fire TV:stä. Yhtäkkiä Fire Stick -käyttäjien täytyi jäädä ilman maailman suurinta videon suoratoistoalustaa, kaikki myös hyvin vähäisellä varoituksella.

Elokuvien ja TV-ohjelmien saatavuus

Mitä voit katsoa Fire Stickillä ja Chromecastilla? Lyhyt vastaus on helppo: melkein mitä tahansa haluat! Alla tarkastellaan näiden kahden alustan suurimpia eroja, joista suurin osa johtuu yksinkertaisesta käytettävyydestä.

Chromecastin videotarjonta

Tämä on ainoa sääntö, joka sinun tulee tietää Chromecast-videoista: jos voit suoratoistaa sen puhelimestasi, voit katsoa sitä televisiosta. Sinun tarvitsee vain asentaa suoratoistosovellus älypuhelimeesi tai tablet-laitteeseen ja suoratoistaa se sitten Chromecastiin. Se on melko yksinkertaista, ja se toimii täsmälleen niin hyvin kuin voit odottaa, jopa 4K Ultra -laatuisten videoiden kanssa.

Videoiden suoratoistomarkkinoiden tärkeimmät tilauspalvelut toimivat täydellisesti Chromecastin kanssa: Netflix, Hulu, YouTube, HBO GO, BBC iPlayer, Google Play Movies, Sling TV, PlayStation Vue, Twitch ja jopa Amazon Instant Video. Jälleen kaikki riippuu siitä, kuinka hyvin nämä sovellukset toimivat laitteella, josta suoratoistat. Kun se on korjattu, Chromecast hoitaa loput.

Fire Stickin videosovellukset

Fire TV -laitteet toimivat hieman eri tavalla kuin Chromecast. Pelkän sisällön peilauksen sijaan (mitä Fire TV voi muuten tehdä), ne tarjoavat erillisen ympäristön, jossa voit ladata ja asentaa sovelluksia suosikkivideoidesi suoratoistoa varten. Erillistä laitetta ei tarvita, vain Fire Stick, kaukosäädin ja televisio.

Fire TV:n käyttöjärjestelmä perustuu Androidiin ja voi käyttää melkein mitä tahansa tämän alustan kanssa yhteensopivaa sovellusta. Amazon on kuratoinut oman sovelluskaupan tehdäkseen tästä prosessista erittäin yksinkertaisen. Fire TV:stä voit ladata kaikki suurimmat suoratoistosovellukset, mukaan lukien Netflix, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer, Sling TV, PlayStation Vue, Twitch ja luonnollisesti Amazon Instant Video. Tästä kokoonpanosta puuttuu erityisesti YouTube-sovellus, jonka Google poisti vuoden 2018 alussa.

Sivulataus ja kolmannen osapuolen sovellukset

Mahdollisuus lisätä ohjelmistoja, jotka sopivat suoratoistotarpeisiisi, on tärkeää. Se varmasti estää sinua lukittumasta laitteen ekosysteemiin, mutta se avaa myös oven viihdevaihtoehtoihin, joista et koskaan edes unelmoinut olevan mahdollista.

Kodi toimii Chromecastissa ja Fire Stickissä

Kodi on valtavan suosittu mediakeskussovellus, joka on saatavana useimmille nykyaikaisille laitteistoille. Kodin avulla voit asentaa lisäosia ja tehdä kaikkea suoratoistosta TV:n suoratoistosta urheilun katseluun ympäri maailmaa, Hollywood-menestyselokuvien katsomiseen, TV-ohjelmien tai animeiden katseluun ja paljon muuta.

Kodin käyttäminen Chromecastin kanssa on helppoa. Asenna se toissijaiselle laitteellesi (tehokkaat Android-tabletit toimivat parhaiten), ala suoratoistaa jotain ja lähetä se sitten Chromecastiin muutamalla napautuksella. Rootusta tai sivulatausta ei tarvita, koska Kodi on ladattavissa ilmaiseksi Google Play Kaupasta.

Kodi Fire Sticksissä on hieman monimutkaisempi. Laite käyttää teknisesti Androidia, mutta et voi asentaa Kodia Amazonin sovelluskaupasta. Sen sijaan sinun on ladattava Kodi sivulta Fire TV:hen, prosessi, joka on helpompi kuin luulisi, mutta voi viedä vähän aikaa. Jos haluat vaivattoman lähestymistavan Kodi-streameihin, Chromecast on parempi vaihtoehto.

Sisällön sivulataus

Chromecast ei tarvitse sivulatausominaisuuksia. Koska suoratoistat sisältöä erillisestä laitteesta, sinun tarvitsee vain ladata sovellus ja lähettää se. Chromecast ei välitä siitä, onko se kolmas osapuoli, virallinen vai sivuladattu.

Fire TV on erinomainen sivulatausalusta. Kun olet ottanut yhden määritysvaihtoehdon käyttöön, voit asentaa minkä tahansa haluamasi Android-sovelluksen, mukaan lukien työkalut, apuohjelmat ja pelit, useiden sovellusten ja PC-ohjelmien avulla. Sivulla ladattua sisältöä voidaan käyttää kuten mitä tahansa muuta sovellusta, ja voit poistaa nämä ohjelmat helposti, mikä tekee siitä täysin turvallisen toimenpiteen.

Laitteisto ja hinta

Ohjelmisto on tärkeä, mutta mitä tulee siihen, elokuvan katselukokemusta rajoittaa itse laitteiston voimakkuus. Laitteesi ostaminen, asentaminen ja mahdollinen päivittäminen ovat kaikki tärkeitä luokkia, jotka sinun tulee tarkistaa ennen käteisen maksamista.

Lisätty ominaisuuksia

Parasta sekä Fire Stickissä että Chromecastissa on, että niissä on paljon hyödyllisiä lisäominaisuuksia. Videoiden suoratoisto on hienoa ja kaikkea, mutta miksi et käyttäisi bonuksia, kuten pelejä ja ääniohjaimia? Alla on muutamia erottuvampia lisävarusteita molemmissa laitteistoissa.

 • Fire Stick ei tue Google Play Moviesia, mutta Chromecast voi suoratoistaa sisältöä Amazon Instant Videosta.
 • Näytön peilaus on käytettävissä molemmissa laitteissa. Chromecast on kuitenkin paljon parempi tässä kuin Fire TV.
 • Sekä Chromecast että Fire Stick tukevat pelejä, mutta Fire TV:llä on suurempi yhteensopiva valikoima.
 • Voit ohjata molempia laitteita ensimmäisen ja kolmannen osapuolen älypuhelinsovelluksilla.
 • Ääniohjaus on käytettävissä molemmissa laitteissa.

Laitteisto

Uudemmat Chromecast-mallit ovat omaksuneet riipusmallin. HDMI- tai USB-portti on lyhyen kaapelin päässä, joten voit kytkeä laitteen television takaosaan esteettä. Itse pyöreä laitteisto yksinkertaisesti roikkuu tästä johdosta. Se on täysin riittävä ratkaisu, vaikka jotkut ihmiset eivät pidä riipuksista, koska ne voivat näyttää rumailta viihdekeskuksessasi.

Fire TV -laitteilla on samanlainen riippuva muotoilu, mutta Fire Stick on säilyttänyt oman tangon muodon. Jatkokaapelin avulla voit liittää sen televisioon ilman ongelmia, tai voit vetää sen irti ja kiinnittää tikun suoraan.

Yksi hieno asia Chromecastissa on, että se ei vaadi pistorasiaa toimiakseen (paitsi Chromecast Ultra). Fire Sticks on liitettävä pistorasiaan optimaalisen tehotasapainon saavuttamiseksi, mutta Googlen laitteen kanssa sinun tarvitsee vain liu'uttaa se televisioon ja olet valmis suoratoistoon.

Hinta

Chromecast-laitteet vaihtelevat 29–69 dollarin välillä, ja useimmat mallit kuuluvat spektrin alapäähän. Fire Sticksin vähittäismyynti on yleensä noin 39–49 dollaria. Hintavertailut ovat erittäin kilpailukykyisiä, mutta jos jokaisen dollarin karsiminen ostoksistasi on tärkeää, et voi voittaa Chromecastia.

Muiden tekijöiden huomioon ottaminen on kuitenkin tärkeää. Muista, että Chromecast vaatii erillisen laitteen suoratoistoon. Jos sinulla on jo hyvä tietokone, tabletti tai puhelin, olet valmis. Fire Stickillä ei ole tätä vaatimusta, mutta tarvitset joko älypuhelimen etäsovelluksella tai Fire TV -kaukosäätimen lisävarusteen, mikä voi olla lisäkuluja, jos kadotat alkuperäisen.

Fire Stick vs Chromecast – Kuinka päättää

Etkö ole vieläkään tehnyt päätöstäsi? Älä huoli, Fire Stickin ja Chromecastin välillä valitseminen ei ole helppo päätös! Loppujen lopuksi kaikki riippuu kuitenkin muutamista perustekijöistä. Ehkä nämä auttavat sinua päättämään?

Hanki Fire Stick, jos…

Haluat erillisen suoratoistolaitteen, joka toimii sellaisenaan. Erillistä laitteistoa ei tarvita, kytke se vain ja mene.

Hanki Chromecast, jos…

Tarvitset budjettiystävällisen hinnan, ohjelmiston joustavuuden, etkä välitä älypuhelimen käynnistämisestä sisällön suoratoistamiseen.

Johtopäätös

Oletko valmis ottamaan askeleen? Suoratoistolaitteet, kuten Chromecast ja Fire Stick, tekevät elokuvien katsomisesta ja TV-ohjelmien seuraamisesta helpompaa kuin koskaan ennen. Pääset käyttämään Netflixiä, Hulua, HBO:ta, YouTubea ja paljon muuta yhdellä edullisella (ja kannettavalla) laitteella. Käytätpä sitten Chromecastia tai Fire TV:tä, sinulla on edessäsi paljon laadukasta sohvaperuna-aikaa.

Kuinka jakaa MP3-tiedostoja Windows 10:ssä Edellinen Artikkeli

Kuinka jakaa MP3-tiedostoja Windows 10:ssä

Facebook-videot eivät toistu Chromessa, Firefoxissa, Safarissa (RATKAISTU) Lue Lisää

Facebook-videot eivät toistu Chromessa, Firefoxissa, Safarissa (RATKAISTU)