Epic Games Vaihda nimi: Kuinka muuttaa Fortnite-nimesi

Epic Games on yksi johtavista pelialustoista, josta nauttivat miljoonat. Se järjestää usein erityisiä tapahtumia lahjoittaakseen mahtavia pelejä, joita voit pelata lataamalla ja asentamalla intuitiivisen asiakasohjelman. Vaikka Epic Games Launcher lakkaisi toimimasta silloin tällöin, se ei hidasta useimpia pelaajia.

Monet käyttäjät kuitenkin ihmettelevät, kuinka muuttaa Epic Games -nimeään sen jälkeen, kun he ovat jo luoneet sellaisen rekisteröityessään tilille.Jos olet yksi heistä, tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää Epic Gamesin nimenmuutoksesta.

Eeppisiä pelejä: Vaihtaa nimeä

Mikä on Epic Gamesin näyttönimi?

Se on nimi, joka edustaa Epic Games -tiliäsi, ja se näkyy Epic Games Launcherissa, virallisessa Epic Games -foorumissa ja AnswerHubissa.

Epic Games -näyttönimi paljastetaan myös muille käyttäjille pelatessaan pelejä Windows-, Mac-, Nintendo Switch- tai mobiilialustoilla.

Voitko muuttaa Epic Games -nimesi?

Joo.

On mahdollista muuttaa Epic Games -näyttönimeäsi kerran 2 viikossa jos sinulla on parempi käsitys siitä, kuinka online-persoonallisuutesi tulisi näyttää muille pelaajille.

Jos et kuitenkaan ole vielä käyttänyt Epic Gamesia pöytäkoneella tai Macilla, mutta olet pelannut vain PSN:llä, Xboxilla tai Switchillä, et voi luoda näyttönimeä ilman päivittäminen täyteen tiliin .

Muista lisäksi, että PSN- ja Xbox Live -näyttönimesi eivät muutu. Jos haluat muokata esimerkiksi Xbox-pelaajatunnistettasi, sinun on otettava yhteyttä Sony tai Microsoft .

Kuinka vaihtaa Epic Games -nimesi

Tai Kuinka muuttaa Fortnite-nimesi niille teistä, jotka pitävät Fortnitesta.

Jos mietit kuinka muuttaa Epic-nimeäsi, se on melko helppoa. Tässä on mitä sinun tulee tehdä:

  1. Kirjaudu sisään omaan Epic Games -tilisivu
  2. Jos et muista, mitä sähköpostiosoitetta käytit Epic Games -tilisi luomiseen, avaa Epic Games Launcher, napsauta näyttönimeäsi vasemmassa alakulmassa ja valitse Hallitse tiliä avataksesi EpicGames-tilisivun
  3. Jos sähköpostiosoitettasi ei ole vahvistettu (näytön yläreunassa on keltainen ilmoitus), napsauta Napsauta tätä lähettääksesi uudelleen . Siirry sitten sähköpostitilillesi, avaa vastaanotettu sähköposti ja napsauta Vahvista sähköpostiosoitteesi
  4. Siirry Epic Games -tilisivulla kohtaan Kenraali alueella
  5. Klikkaa kynä painike näyttönimesi vieressä
  6. Kirjoita uusi näyttönimi ja vahvista se vielä kerran
  7. Tarkistaa Ymmärrän, etten voi vaihtaa näyttönimeäni uudelleen kahteen viikkoon tämän muutoksen jälkeen
  8. Klikkaus Vahvistaa
  9. Jos joku muu ei ole jo ottanut uutta näyttönimeä, näet vihreän bannerin, jossa on Näyttönimi päivitetty! viesti. Muussa tapauksessa sinun on valittava uusi näyttönimi

Kuinka muuttaa Fortnite-nimesi (PÄÄTELMÄ)

Yhteenvetona voidaan todeta, että Epic Games -tilillesi on mahdollista valita uusi näyttönimi, kun pelaat PC:llä tai Macilla – mikä muuttaa myös Fortnite-nimesi.

Se on täysin ilmainen, vaatii sähköpostivahvistuksen, ja se voidaan tehdä vain kerran kahdessa viikossa.

Jos muutat mielesi uudelleen kahden viikon kuluessa, et voi tehdä muuta kuin odottaa. Yhteyden ottaminen tekniseen tukeen ei hyödytä sinua.

Toisaalta muista, että et voi muuttaa näyttönimeä PSN- tai Xbox Live -palvelussa pyytämättä apua Sonylta tai Microsoftilta.

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Kuinka katsoa Dune Edellinen Artikkeli

Kuinka katsoa Dune

Telnetin käyttöönotto ja käyttö Windows 10:ssä Lue Lisää

Telnetin käyttöönotto ja käyttö Windows 10:ssä