Lataa ja asenna Android 4.4 KitKat -sovelluksia mihin tahansa Jelly Bean -laitteeseen

Et siis ole pystynyt nukkumaan kunnolla eilisen jälkeen kuultuasi Nexus 5:n ja Android 4.4 KitKatin julkaisusta, etkä malta odottaa, että pääset käsiisi Googlen uusimpaan käyttöjärjestelmään ja laitteeseen? Entäpä KitKatin ja Nexus 5:n hankkiminen nykyiselle laitteellesi samalla kun odotat omasi toimitusta (tai kadehdit niitä, jotka ovat onnistuneet tilaamaan sellaisen)? Useiden yhteisön lähteiden ansiosta, jotka onnistuivat saamaan käsiinsä Nexus 5:n järjestelmävedos, meillä on nyt APK-tiedostot kaikille Neuxs 5:n mukana toimitetuille KitKat-sovelluksille, ja hienoa on, että monet niistä toimivat erinomaisesti kaikilla laitteilla. Android 4.1, 4.2 tai 4.3 Jelly Bean -laite. Seuraavassa tarkastellaan monia näistä sovelluksista, joissa on niiden APK-tiedostojen latauslinkit ja asennusohjeet.

Google Experience Launcher


Android 4.4 KitKatin uusi Launcher sisältää laajan käyttöliittymän uudistuksen, uusia taustakuvia ja syvemmän Google Now -integroinnin. Olemme jo käsitelleet uuden Launcherin yksityiskohtaisesti useilla kuvakaappauksilla, joten siirry viestiimme saadaksesi lisätietoja, latauslinkkejä ja asennusohjeita.

Asenna Android 4.4 KitKat Launcher mihin tahansa Jelly Bean -laitteeseen

Hangoutit

Uusi Hangouts 2.0 -sovellus sisältää vihdoin kauan odotetun tekstiviestiintegraation. Sinua pyydetään ottamaan se käyttöön asennuksen jälkeen, ja kun se on otettu käyttöön, tekstiviestit alkavat näkyä Hangoutsissasi. Asetuksista löydät myös uuden osion, jossa voit määrittää useita tekstiviestiin liittyviä vaihtoehtoja.

Lataa Hangouts 2.0

Sähköposti & kalenteri

Kun KitKatin sähköpostisovellus on jäänyt enimmäkseen laiminlyötyksi jonkin aikaa, se saa vihdoin päivitetyn käyttöliittymän, joka on samanlainen kuin Gmail-sovellus. Myös Kalenteri-sovellus on päivitetty ilman suuria muutoksia.

Lataa KitKat Email

Lataa KitKat-kalenteri

Kamera & Galleria

Kaikissa aiemmissa Android-versioissa Kamera ja Galleria toimitettiin yhtenä sovelluksena. KitKatin avulla Google on vihdoin erottanut ne kahdeksi sovellukseksi. Muut kuin päivitetty kameran kuvake, molemmat sovellukset näyttävät samalta, vaikka kameran mukana tulee joitain ominaisuuksien parannuksia.

Lataa KitKat Camera

Lataa KitKat Gallery

Maps ja Street View

Android 4.4 sisältää myös päivitetyt versiot näistä molemmista sovelluksista, vaikka kummankaan käyttöliittymässä ei näytä olevan suuria muutoksia.

Lataa Google Maps

Lataa Street View

Quickoffice & Keep

Quickoffice toimitetaan nyt osana Android-varastoa (ainakin Nexus-laitteille), ja mukana tulee joitain parannuksia tiedostojen selaamiseen ja avaamiseen. Google Keep on myös päivitetty uudempaan versioon, vaikka siinä ei näytä olevan muutoksia.

Lataa Quickoffice

Lataa Google Keep

Kello & Näppäimistö

Uusi Kello-sovellus sisältää käyttöliittymän uudistuksen, joka poistaa kaikki ne rohkeat värit, jotka näimme Android 4.3 Jelly Beanissa. Näppäimistöä on myös parannettu, ja sen mukana toimitetaan nyt TONNIA emojia melkein mihin tahansa mieleesi.

Lataa KitKat-pöytäkello

Lataa KitKat-näppäimistö

Play Kirjat & Play Pelit

Vaikka Google Play -brändätyillä sovelluksilla on aina ollut koti Nexus-laitteissa, joita ne on toimitettu virallisesti, vaikka niitä ei pidetä tiukasti osana Androidia. 4.4:n julkaisun myötä Google Play Kirjat ja Play Pelit on päivitetty uudempiin versioihin, vaikka muutokset – jos sellaisia ​​on – eivät välttämättä ole liian näkyviä.

Lataa Google Play Kirjat

Lataa Google Play Pelit

Asennus

Näiden sovellusten asentamiseen ei liity monimutkaista prosessia – varmista vain, että APK:n sivulataus on käytössä laitteessasi siirtymällä kohtaan Asetukset > Suojaus ja ottamalla käyttöön Tuntemattomat lähteet. Siirrä seuraavaksi vain haluamasi APK puhelimeesi ja asenna se minkä tahansa valitsemasi tiedostonhallinnan kautta. Jos haluat käyttää komentoriviä, voit asentaa ne myös ADB:n kautta käyttämällä adb install -komentoa. (Huomaa, että Google Keep vaatii Google Play -palveluiden uusimman version asentamisen, mikä on myös Launcherin vaatimus ja löytyy yllä linkitetystä Launcher-viestistä.)

Nexus 5:n oletustaustakuva

Napsauta alla olevaa kuvaa nähdäksesi tai tallentaaksesi täysikokoisen version.

Android 4.4 KitKat -taustakuvat Nexus 5:stä

Napsauta jokaista taustakuvaa nähdäksesi tai tallentaaksesi sen täysikokoisen version.

[Sovelluslinkit kautta Phandroid ja Droidin elämä ]

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Minecraft Java Editionin ilmainen lataus (kokeilu) Edellinen Artikkeli

Minecraft Java Editionin ilmainen lataus (kokeilu)

Epic Games Vaihda nimi: Kuinka muuttaa Fortnite-nimesi Lue Lisää

Epic Games Vaihda nimi: Kuinka muuttaa Fortnite-nimesi