CardBox: Luo, skannaa ja tallenna QR-koodiin perustuvia yhteystietokortteja [Android]

CardBox on Ericsson Mobile Application Labin kehittämä ilmainen Android-sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa yhteystietoja keskenään QR-koodipohjaisten yhteystietokorttien avulla. Sovelluksen avulla voit luoda ainutlaatuisen QR-koodin, joka kätkee omat yhteystietosi, kuten tittelin, nimen, yrityksen, sähköpostiosoitteen sijainnin, puhelinnumeron, sosiaaliset profiilit ym. Sovelluksen kautta luodut QR-koodit voidaan sitten jakaa muiden CardBox-käyttäjien kanssa. Tätä varten sovelluksessa on alkuperäinen viivakoodilukija, jonka avulla voit hakea/lukea skannatun QR-koodin sisältämät tiedot. CardBoxin kautta skannattu yhteystietokortti voidaan tallentaa pysyvästi sovelluksen alkuperäiseen osoitekirjaan. Yhteystietokortissa näkyy vain yhteystietokohtaisten tietojen lisäksi myös asiaankuuluva QR-koodi, jotta voit jakaa yhteystietosi muiden käyttäjien kanssa kätevästi. Ei vain sitä; sovellus tarjoaa myös vaihtoehtoja, joilla voit nopeasti soittaa, lähettää tekstiviestejä ja/tai lähettää sähköpostia tietylle yhteyshenkilölle. Ei siinä kaikki; sovellus jopa ylläpitää yksityiskohtaista lokia kaikista 'QR-koodipohjaisista' yhteystietokorteista, jotka jaat muiden kanssa ajan mittaan, ja antaa sinun merkitä erilaisia ​​tapahtumia kuhunkin olemassa olevaan tietueeseen vastaavasti. Voit myös suojata sovelluksen valitsemallasi salasanalla.Kuten yllä olevasta ilmenee, CardBoxin kautta luotu QR-koodi täytyy skannata käyttämällä samaa sovellusta toisessa laitteessa, jotta piilotetut tiedot voidaan lukea. Koodin skannaus millä tahansa muulla kolmannen osapuolen viivakoodilukijalla saattaa myös paljastaa tietoja, mutta yhteystietojen tallentamiseksi oikean kortin muodossa on suositeltavaa edetä edellistä reittiä.

Napauttamalla Muokkaa korttia ja Hanki kortti painikkeet Vaihto sovelluksen aloitusnäytön välilehdellä voit luoda ja skannata CardBox QR-koodeja. Jos haluat luoda uuden koodin, sinun on ensin annettava asiaankuuluvat tiedot. Napauta tätä varten Muokkaa korttia -painiketta, täytä yhteydenottolomake kaikilla tarvittavilla tiedoilla ja paina Muokkaa korttia -painiketta vielä kerran tallentaaksesi tiedot QR-koodin muodossa. Voit tarkastella mainitun toimenpiteen jälkeen luotua QR-koodia napauttamalla QRCode-kortti palkki alareunassa. Napauttamalla Hanki kortti -painiketta samassa näytössä käynnistää sovellusten alkuperäisen viivakoodinlukijan, jonka kautta voit aloittaa muiden CardBox-käyttäjien QRCode-korttien skannauksen.

Kuten aiemmin mainittiin, jokainen skannattu merkintä menee alas sovelluksen osoitekirjaan erillisenä yhteystietona. Lisäksi sovellus ylläpitää myös yksityiskohtaista lokia kaikista eri tapauksista, kun skannaat QR-koodin. Tämä auttaa sinua pitämään kirjaa ajan, päivämäärän ja sijainnin (GPS:n aktivoinnin mukaan) viimeisimmästä vuorovaikutuksestasi/tapaamisestasi tietyn kontaktin kanssa. Jotta voit muistaa kokouksen esityslistan entistä paremmin, sovelluksen avulla voit merkitä jokaiseen tietueeseen tietyn tilaisuuden. Kun tarkastelet yhteystietoja skannatulta kortilta, voit napauttaa Valikkoa ollaksesi vuorovaikutuksessa kyseisen yhteystiedon kanssa puhelun, tekstiviestin tai sähköpostin kautta.

Joten CardBoxin kanssa se on melko yksinkertaista, skannaa vain yhteystietojesi QRCode-kortteja ja anna sovelluksen tallentaa jokainen kokoustapaus erillisenä tietueena. Menikö ennätyskirja liian sekaisin? Ei väliä, voit skannata siitä tarvittavan merkinnän käyttämällä sovelluksen alkuperäistä hakupalkkia Kortti-ruudun ja Records-näyttöjen yläosassa. Voit määrittää sovellukselle salasanan tai sulkea sen napauttamalla Aseta -välilehti ja valitse sopiva vaihtoehto.

Ainoa vika muuten hyödyllisen näköisessä sovelluksessa on, että se näyttää jostain selittämättömistä syistä paikallisen osoitteen kiinan kielellä, ja tämä on malli, jota noudatetaan myös skannatuissa yhteystietokorteissa.

Lataa CardBox Androidille

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
VLC-muunnos ilman ääntä: VLC-muuntimen korjaaminen ilman äänivirhettä Edellinen Artikkeli

VLC-muunnos ilman ääntä: VLC-muuntimen korjaaminen ilman äänivirhettä

Kuinka korjata iPhone, jossa näkyy 'ei palvelua' iOS 15:n kanssa Lue Lisää

Kuinka korjata iPhone, jossa näkyy 'ei palvelua' iOS 15:n kanssa