Bluestacks: Snapchat ei toimi tai ei käynnisty [Korjaa]

Mobiililaitteita ei voi verrata pöytätietokoneisiin tai kannettaviin tietokoneisiin, mutta se ei tarkoita, että nykyaikaiset mobiililaitteet eivät olisi tehokkaita. Nykyaikaisessa puhelimessa on nopea prosessori, runsaasti RAM-muistia ja runsaasti tallennustilaa, ja siinä on paljon antureita, joita et löydä pöytätietokoneelta tai kannettavalta tietokoneelta.

Juuri tästä syystä monet mobiilisovellukset ovat vain mobiilialustoille tarkoitettuja, eikä niitä ole siirretty työpöydälle. Joissakin tapauksissa, esim. PUBG:n kanssa, sovellus voidaan siirtää työpöytäalustaan, mutta toisissa, kuten Instagramissa tai Snapchatissa, sovellukset jäävät vain mobiilialustoille.Bluestacks: Snapchat ei toimi

Mobiilisovelluksia voidaan käyttää pöytäkoneilla, mutta tarvitset emulaattorin työhön. Emulaattori on sovellus, joka toimii työpöydällä ja tarjoaa mobiilisovelluksille mobiililaitteen ympäristön kaltaisen ympäristön. Mobiilisovelluksia voidaan ladata ja asentaa emulaattorisovelluksessa, joka puolestaan ​​​​voi ajaa sitä työpöydälläsi.

Bluestacks on suosittu Android-emulaattori, jota käytetään Android-sovellusten suorittamiseen Windowsissa ja macOS:ssä. Se tukee suurta määrää sovelluksia, mukaan lukien suosittuja pelejä. Se voi myös ajaa Snapchatia. Jos yrität asentaa tai käyttää Snapchatia, mutta se ei toimi, kokeile alla olevia korjauksia.

Vaihda Snapchat-versio

Snapchat päivittyy usein ja Bluestacks ei päivity niin usein kuin se. Tämä tarkoittaa, että Snapchat on voinut lisätä ominaisuuksia, joita Bluestacks ei tue. Poista Snapchat ja asenna sovelluksen vanhempi versio Bluestacksiin.

Voit ladata Snapchatin vanhemman version;

 1. Vieraile Google Play Kauppa -sivu Snapchatille ja kopioi URL-osoite.
 2. Vierailla APK Pure ja kirjoita kopioimasi URL-osoite.
 3. Paina Enter.
 4. Valitse yksi vanhemmista saatavilla olevista versioista ja lataa APK.
 5. Asenna tämä APK Bluestacksiin.

Muuta Bluestacks-versiota

Emulointi, etenkään eri laitteille, ei ole helppoa. Tietyillä Bluestacksin versioilla voi olla ongelmia Snapchatin käytössä. Yritä päivittää vanhaan versioon.

 1. Avata Ohjauspaneeli.
 2. Mene Ohjelmat> Poista ohjelman asennus.
 3. Valitse Bluestacksja napsauta Poista asennus painiketta yläreunassa. Lataa Bluestacksin vanhempi versio ja asenna se. Asenna Snapchatja tarkista, häviääkö ongelma.

Vaihda Snapchat Beta -versioon

Snapchatin avulla käyttäjät voivat kokeilla sen beta-versiota. Voit vaihtaa siihen Android-puhelimellasi ja yrittää sitten käyttää beta-sovellusta työpöydälläsi.

  Avaa SnapchatAndroid- (tai iOS)-puhelimellasi.
 1. Napauta omaasi profiilikuva ylhäällä ja sitten napauta rataskuvaketta.
 2. Napauta Liity Snapchatin betaan.
 3. Napauta Laske minut mukaan.
 4. Asenna Snapchat uudelleen Bluestacksiinja se asentaa beta-version.

Johtopäätös

Snapchat pyrkii estämään käyttäjiä käyttämästä sovellusta luvattomilla alustoilla. Se voi olla yksi syy siihen, että et voi suorittaa sovellusta Bluestacksissa. Useimmiten sillä on kuitenkin jotain tekemistä versioiden yhteensopivuuden kanssa. Yritä käyttää Snapchat-sovelluksen vanhempia versioita äläkä päivitä sitä, ellet tiedä, että uudempi versio toimii Bluestacksissa.

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Kuinka katsoa Dune Edellinen Artikkeli

Kuinka katsoa Dune

Telnetin käyttöönotto ja käyttö Windows 10:ssä Lue Lisää

Telnetin käyttöönotto ja käyttö Windows 10:ssä