Parhaat IPTV-lisäosat Kodille: The Ones Still Working vuonna 2022

Vaikka Kodi tunnetaan parhaiten kyvystään suoratoistaa elokuvia ja TV-sarjoja pyynnöstä, nämä palvelut eivät välttämättä edusta sitä, mitä alusta tekee parhaiten. Monille ihmisille juuri kyky suoratoistaa TV:tä todella esittelee Kodia parhaimmillaan ja avaa käyttäjilleen kokonaan uusia viihdemahdollisuuksia.

Tämän tyyppinen palvelu tunnetaan nimellä Internet Protocol TV tai IPTV. Tätä tekniikkaa käytetään ensisijaisesti digisovittimissa ja Internet-pohjaisissa televisiopalveluissa. Käytettynä Kodissa se tarjoaa kuitenkin käytännössä loputtoman valikoiman kanavia eri puolilta maailmaa useilla kielillä.Kuinka Kodi tarjoaa paremman kokemuksen

IPTV saattaa kuulostaa ihanteelliselta ratkaisulta television katselutarpeisiisi, mutta se ei ole vailla haittoja. IPTV voi olla epäluotettava, jos palvelu ei ole tarpeeksi hyvä, eikä mikään ole turhauttavampaa kuin olla suosikkiohjelmasi puolivälissä, kun palvelu yhtäkkiä katkeaa. Jokainen, joka on aiemmin yrittänyt käyttää IPTV-palvelua, on todennäköisesti kokenut tämän.

Onneksi Kodi tulee apuun ilmaisena ja avoimen lähdekoodin ohjelmistona (FOSS), jossa on lukuisia lisäosia käyttökokemuksen parantamiseksi. Tietysti jotkut lisäosat ovat luotettavampia kuin toiset, mutta yleensä voit mukauttaa Kodia tarjoamaan täydellisen median katselukokemuksesi. Teknologiakirjoittajana olen asunut ympäri maailmaa ja luottanut Kodiin viihdetarpeissani jonkin aikaa. Tämä tarkoittaa, että olen käyttänyt melkein kaikkia IPTV-lisäosia kerralla tai toisella, jolloin voin muodostaa melko vahvoja mielipiteitä siitä, mitkä niistä tekevät työn ja mitkä eivät. Tässä artikkelissa tarjoan oman valintani joukosta: parhaat IPTV-lisäosat Kodille .

Hanki ykkösluokan VPN 60 % alennus 2 vuoden suunnitelmasta

Jotkut IPTV-sovellukset voivat tarjota sisältöä käyttäjien saataville maansa tekijänoikeuslakien vastaisesti. AddictiveTips.com ja sen kirjoittajat eivät suvaitse tätä millään tavalla ja kehottavat kaikkia Kodi-käyttäjiä ryhtymään toimiin varmistaakseen, että he eivät riko tekijänoikeuslakia.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE : AddictiveTips.com ei millään tavalla hyväksy epävirallisten Kodi-lisäosien käyttöä tekijänoikeudella suojatun sisällön käyttämiseen, eikä ole vastuussa siitä, mitä päätät tehdä tämän artikkelin sisällöllä . Emme tue ohjelmistopiratismia, ja suosittelemme käyttäjiä käyttämään vain sisältöä, johon heillä on laillinen oikeus kaikkien Kodi-lisäosien kautta.

Ennen kuin jatkamme

Turvallisuus- ja yksityisyyssyistä suosittelemme, että kaikki lukijat käyttävät VPN:ää Kodia käyttäessään.

Saatat yllättyä tietää, että VPN:n kaltainen elintärkeä palvelu on melko edullinen ja helppo asentaa ja käyttää. Vaikka vaihtoehtoja on monia, suosittelemme IPVanishia suuren yhteysnopeutensa, 256-bittisen salauksen, kirjautumattomuuskäytännön ja lukuisten eri puolilla maailmaa sijaitsevien palvelimien ansiosta. Ehkä kaikista houkuttelevinta, IPVanishilla on oma sovellus Amazon Fire TV Stickille, joka on päälaite, jonka kautta monet Kodin käyttäjät käyttävät sen palveluita. VPN:n lataaminen tähän laitteeseen voi olla tuskaa, mutta IPVanishilla se vaatii nyt vain muutaman kaukosäätimen napsautuksen.

Kun otetaan huomioon IPVanishin asema markkinajohtajana VPN-verkkojen joukossa sekä sen alhainen, vain muutaman dollarin kuukausihinta, on vaikea ohittaa käyttöä Kodin kanssa. Itse asiassa voimme turvallisesti sanoa, että se on paras vaihtoehtosi tällä hetkellä!

EXCLUSIVE Addictive Tips -lukijalle: Saat 63% alennuksen kun rekisteröidyt vuodeksi IPVanish , vain 3,99 dollaria kuukaudessa ! Jokaisella suunnitelmalla on hämmästyttävä seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, joka takaa riskittömän kokeilujakson uudelle, yksityiselle Internet-yhteytellesi.

Parhaat lisäosat: kriteerit

Tätä Kodi-lisäosien luetteloa laatiessani olen pohtinut, mitä ominaisuuksia useimmat käyttäjät haluavat IPTV-palvelusta. Tietysti streamin laatu ja luotettavuus ovat ensiarvoisen tärkeitä, mutta on muitakin ominaisuuksia, joita käyttäjät etsivät. Tätä silmällä pitäen olen soveltanut seuraavia kriteerejä:

 • Palvelun laatu ja luotettavuus
 • Tarjottujen IPTV-kanavien määrä
 • Erilaista sisältöä (urheilu, uutiset, elokuvat jne.)
 • Tarjottujen maiden/kielten lukumäärä
 • Kaiken kaikkiaan helppokäyttöisyys

Nämä huomioon ottaen parhaat suositukseni Kodin parhaista IPTV-lisäosista ovat

 1. cCloud TV

cCloud TV on lisäosa, joka todella asettaa riman korkealle IPTV-lisäosille Kodissa. cCloud TV -kirjasto on suunnilleen yhtä suuri kuin ne tulevat, ja siellä on kymmeniä tuhansia TV-kanavia saatavilla kaikkialta maailmasta (mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada, Saksa, Japani, Korea ja monet, monet muut). Suosittuja kanavia, joita voidaan käyttää cCloud TV:n kautta, ovat:

 • HBO
 • CBS
 • Taivas
 • Komedia keskus
 • AMC
 • Discovery-kanava
 • Historia kanava
 • ESPN

Tämä palvelu tarjoaa myös käyttäjäystävällisen ulkoasun, jossa on erilaisia ​​hakuvaihtoehtoja, joiden avulla voit nopeasti tunnistaa kanavat kielen ja genren mukaan (jotka voivat sisältää uutisia, urheilua, perhettä, dokumenttia, elämäntapaa, elokuvia ja musiikkia ja paljon muuta).

cCloud TV:ssä on myös tilaustelevisio- ja elokuvaosio, mutta nämä osiot ovat harvaan asuttuja ja paljon vähemmän käyttäjäystävällisiä. Suosittelemme, että jätät nämä tehtävät muille saatavilla oleville lisäosille, kun käytät cCloud TV:tä sen parhaaseen toimintaan: suoratoistoon. On hyvä syy, että tämä palvelu on epäilemättä nykyinen markkinajohtaja.

 1. Hyvät kaverit 2.0

Goodfellas 2.0 on yksi Kodin lisäosista, joka katosi äskettäisessä tehoiskussa, mutta on sittemmin palannut omistautuneiden kannattajiensa iloksi. Voit myös iloita, sillä vaikka cCloud TV on asettanut riman korkealle IPTV-lisäosille, Goodfellas yrittää skaalata korkeuksia melko hyvin.

Heidän tarjoamiensa streamien laatu on pääosin vakaata ja tasaista, ja IPTV-palveluille tyypillisiä satunnaisia ​​katkoksia esiintyy. Heillä on myös suuri valikoima kanavia, joista valita, ja live-urheilun ystävät on otettu erityisen hyvin huomioon. Goodfellas on myös erityisen vahva yhdysvaltalaisilla ja brittiläisillä televisiokanavilla, kuten SyFy, HGTV, ESPN, HBO, useimmat Sky-kanavat, BBC, ITV ja monet muut.

Se on kuolleen yksinkertainen lisäosa käytettäväksi, ja yksinkertaiset luokkaluettelot näyttävät saatavilla olevat kanavat helposti luettavalla tavalla. Tärkeää on, että suoratoiston laatu on useimmiten erinomainen, mikä tekee selaamisesta ja katselemisesta helppoa.

Vaikka jotkin kanavat saattavat vaatia lisäosien asentamista päästäkseen niihin, Goodfellasilla on runsaasti pieniä lisäetuja, jotka kompensoivat tämän. Esimerkiksi heidän tilauspalvelunsa on paljon kattavampi kuin cCloud TV, ja tarjolla on laaja valikoima TV-ohjelmia ja elokuvia. Siellä on myös osio, jonka avulla voit katsella CCTV-kameroiden live-materiaalia ympäri maailmaa.

 1. Mikä Live TV

Monet tämän luettelon lisäosista keskittyvät TV-lähetyksiin Yhdysvalloista tai Isosta-Britanniasta. Vaikka nämä voivat olla suosituimpia markkinoita, siellä on muita lisäosia, jotka tarjoavat hyvää palvelua myös ei-englanninkielisille käyttäjille.

Kodi Live TV on yksi niistä lisäosista. Se on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät TV-kanavia eri kielillä, ja tarjolla on satoja eri vaihtoehtoja. Nämä kanavat ovat kaikki helposti saatavilla yksinkertaisen valikkojärjestelmän kautta, jonka avulla käyttäjät voivat hakea kielen mukaan. Italia, ranska, saksa, espanja, portugali, venäjä, turkki, romania, kreikka ja puola ovat hyvin edustettuina, samoin kuin monet muut.

Vaikka en puhu useimpia noista kielistä, voin nähdä ja suositella vetoomusta, varsinkin kun otetaan huomioon, että saatavilla on myös hyvä valikoima musiikkikanavia. Siitä huolimatta Kodi Live TV tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen ja valikoiman sisältöä, jota harvat muut tämän alan sovellukset tarjoavat. Kannattaa katsoa.

 1. Valmistettu Kanadassa IPTV

Älä anna nimen hämätä sinua, tämä lisäosa ei ole vain kanadalaisille Kodi-käyttäjille! Kyllä, sillä on suuri määrä kanadalaisia ​​tv-kanavia saatavilla, mutta sillä on myös kaikki tärkeimmät tukikohdat Yhdysvaltoihin ja Isoon-Britanniaan. Vaikka se on tosin rajoitetumpi muista maista tulevalle sisällölle, se käsittelee silti suurimman osan suosituimmista striimeistä vaivattomasti.

Sisällön monipuolisuus on jälleen hyvä, ja live-urheilu on otettu erityisen hyvin huomioon (etenkin yhdysvaltalaiset urheilulajit, kuten baseball, koripallo ja amerikkalainen jalkapallo). Sekä ESPN että Fox Sports ovat helposti saatavilla.

Suoratoiston laatu ei ole aina täydellinen Made in Canada IPTV:n kanssa, mutta kun löydät toimivan streamin, se toimii ihailtavana. Sen asettelu on melko suoraviivainen, vaikkakaan ei ehkä aivan yhtä käyttäjäystävällinen kuin jotkut muut tässä luettelossa olevat. Mutta kun suurin osa kriteereistä on rastitettu, Made in Canada IPTV on arvokas haastaja tässä luettelossa.

 1. BBC iPlayer (iPlayerina WWW)

BBC on Ison-Britannian suurin ja suosituin tv-palvelu. Se tuottaa ja näyttää laajan valikoiman sisältöä, josta suuri osa on suosittua myös Iso-Britannian ulkopuolella. Tästä seuraa, että kaikki Kodi-lisäosien luettelo olisi epätäydellinen ilman mainintaa BBC iPlayer -lisäosasta!

Vastuuvapauslauseke: tarvitset Yhdistyneen kuningaskunnan IP-osoitteen käyttääksesi BBC iPlayer -sisältöä, koska se on maantieteellisesti rajoitettu. Onneksi tämä rajoitus voidaan ohittaa käyttämällä VPN: tä, mikä on tarpeetonta kaikille, jotka eivät asu Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Lisäksi itse lisäosa kehottaa käyttäjiä katsomaan sisältöä laillisella tavalla: Yhdistyneen kuningaskunnan TV-luvan haltijana.

Kun täytät nämä kriteerit, BBC iPlayerillä on paljon tilattavaa sisältöä, josta valita. BBC lähettää laajan valikoiman mediaa, joka on saatavilla eri pituudeksi iPlayerissä, mukaan lukien:

 • Elämäntapa
 • Uutisia ja ajankohtaisia ​​asioita
 • Komedia
 • Draama
 • Elokuvat
 • Tosi-TV-ohjelmat

IPTV-fanit voivat katsoa kaikkia BBC-kanavia suorana ja ilmaiseksi lisäosan kautta. Virallisena lisäosana sisällön laatu ja käyttökokemus ovat yleensä erinomaisia, ja siinä on vakaat striimit, itsestään selittävät valikot ja yksityiskohtaiset kuvaukset jokaisesta ohjelmasta ja jaksosta.

Se on huippuluokan lisäosa, josta Kodi-käyttäjät ympäri maailmaa nauttivat. En myöskään tarkoita vain brittiläisiä ex-patteja; BBC todella tarjoaa jokaiselle jotakin.

Mikä on Kodi?

Kodi tunnettiin aiemmin nimellä Xbox Media Center tai XBMC. Se julkaistiin vuonna 2002, ja sen oli alun perin tarkoitus toimia X-Box-pelikonsolin medianhallintaohjelmistona. Se päätyi kuitenkin vain käyttäjille, jotka murtasivat laitteensa, koska Microsoft ei koskaan hyväksynyt ohjelmistoa. Tämä pakotti kehittäjät väistämättä monipuolistamaan – ja monipuolistamaan he tekivät!

Nykyään Kodi on ehkä markkinoiden monipuolisin, muokattavissa ja käyttäjäystävällisin mediasoitin. Se on saatavilla melkein jokaiselle käyttöjärjestelmälle ja laitteelle (tosin ei ironista kyllä ​​pelikonsoleille!) Kodin menestys johtuu suurelta osin sen hyveistä ilmaisena ja avoimen lähdekoodin ohjelmistona (FOSS), joka mahdollistaa innovaatiot 3. puolueen kehittäjät parantamaan alustaa.

Kodi on muokattu toimimaan monissa laitteissa, mukaan lukien älytelevisiot, hotellitelevisiojärjestelmät ja jopa digitaaliset merkit. Lisäksi kehittäjät ovat myös luoneet kaikenlaisia ​​erilaisia ​​​​lisäosia laajentaakseen Kodi-ydinohjelmaa. Vaikka nämä lisäosat mahdollistavat Kodin käytön lukemattomiin tarkoituksiin, niitä käytetään ensisijaisesti verkkomediasisällön suoratoistoon.

Kodin ympärillä jatkuva kiista johtuu juuri tästä kyvystä, koska useat näistä lisäosista antavat käyttäjille pääsyn tekijänoikeuksilla rajoitettuun sisältöön. Koska Kodi on avoimen lähdekoodin lähde, Kodin on mahdotonta itse säädellä näitä lisäosia. Tämä tarkoittaa, että vaikka monet lisäosat tarjoavat laillisen ja houkuttelevan palvelun, toiset eivät.

Vaikka emme millään tavalla hyväksy Kodi-lisäosien käyttöä tekijänoikeudella suojatun sisällön käyttämiseen, on kiistatonta, että tämä ominaisuus on vaikuttanut Kodin nousuun. Siksi suosittelemme, että käytät alustaa parempaa harkintakykyäsi.

Onko Kodi laillinen?

Kuten yllä olevista tekijänoikeuskommenteista arvaat, Kodin laillisuudesta käydään huomattavaa keskustelua. Tiedoksi: itse sovellus on 100% laillinen sekä lataamisessa että käytössä, ja sen kehittäjät ovat tehneet äärimmäisiä ponnisteluja osoittaakseen avoimuuden Kodin sisäisen toiminnan ja lainmukaisuuden suhteen.

Mutta kuten olemme todenneet, Kodin kehittäjien on mahdotonta valvoa lisäosia, joita ulkoiset kehittäjät luovat Kodi-ydinohjelmaan. Tämä on avoimen lähdekoodin todellinen haittapuoli, ja se ei ole aiheuttanut pulaa ongelmista Kodille.

Monet kehittäjät ovat varmasti vastuullisia ja luotettavia. Monet muut eivät kuitenkaan ole, ja tähän on tullut lisäosia, jotka helpottavat laitonta toimintaa, nimittäin tekijänoikeudella suojatun sisällön pääsyä verkossa. Vaikka tekijänoikeudella suojatun sisällön lataaminen on laitonta melkein kaikkialla maailmassa, suoratoistolaki on paljon vähemmän selkeä.

Jotkut maat, erityisesti Yhdysvallat ja EU, luokittelevat tällä hetkellä suoratoiston lailliseksi, koska tekijänoikeudella suojattua sisältöä on käyttäjän laitteessa vain hyvin lyhyen ajan. Tämä ei kuitenkaan ole estänyt sitä, että lakimiehet ottavat yhteyttä lukuisiin Kodi-käyttäjiin heidän suoratoistotottumuksiinsa liittyvissä tekijänoikeuskysymyksissä. Useita suosittuja lisäosia on suljettu tästä samasta syystä.

Joten vaikka Kodi on varmasti laillinen yksinään, sen lisäosat voivat aiheuttaa ongelmia. Tästä syystä suosittelemme aina VPN:n käyttöä Kodin rinnalla suojataksesi online-yksityisyytesi ja vähentääksesi vastuutasi suoratoiston aikana laillisesti.

Onko Kodi turvallinen?

Ulkopuolisten kehittäjien sääntelemättömien lisäosien luonne tarkoittaa, että Kodi on vaikea julistaa 100% turvalliseksi. Vaikka Kodi-ydinohjelmisto on todella turvallinen, siellä ei ole pulaa roistokehittäjistä, jotka näkevät suositun lisäosan erinomaisena työkaluna haittaohjelmien poistamiseen laitteellesi. IPTV-lisäosien, jotka lataavat jatkuvasti sisältöä Internetistä, riski on vielä suurempi. Kodi on myös herkkä mies-middle-hyökkäyksille.

Avoimen lähdekoodin ohjelmistona, jota käytetään useimmiten ulkoisten kehittäjien epävirallisten lisäosien kanssa, Kodin on mahdotonta olla 100% turvallinen käyttää. VPN:t ovat arvokkaita suojaustyökaluja ja välttämättömiä tietojesi salaamiseen ja henkilöllisyytesi piilottamiseen Kodia käytettäessä.

VPN ei välttämättä tee Kodista 100% turvallista, mutta sillä on varmasti suuri ero.

Mikä on VPN?

Jos et ole aiemmin törmännyt termiin VPN, olet todennäköisesti hieman hämmentynyt kaikista tämän artikkelin viittauksista. Anna minun selittää:

Snowdenin vuotojen jälkeen virtuaalisten yksityisverkkojen käyttö on kasvanut pilviin. VPN suojaa tietosi ja piilottaa henkilöllisyytesi Internetiä selatessasi, mikä on todella houkutteleva mahdollisuus näinä aikoina, jolloin hallitusten tiedetään säännöllisesti nuuskivan omia kansalaisiaan.

VPN toimii ohjaamalla kaiken Internet-liikenteesi salattua tunnelia pitkin ulkoiselle palvelimelle ennen kuin se saavuttaa verkkosivuston tai palvelun, jota haluat käyttää. Salattu tunneli varmistaa, että mikään tietosi ei ole hallituksen valvontaviranomaisten tai häikäilemättömien hakkereiden näkyvissä tai käytettävissä.

Kun Internet-tietosi kulkevat VPN:n palvelimen läpi, niille annetaan uusi IP-osoite, joka on se tieto, jota verkkosivusto käyttää päättäessään, missä osassa maailmaa olet. Reitittämällä tietosi uudelleen ulkomaisen palvelimen kautta voit siksi ohita maantieteelliset rajoitukset, koska kyseinen sivusto luulee sinun olevan palvelimen sijainnin sijaan todellisen sijaintisi sijasta.

Tämä prosessi tekee sinusta myös täysin anonyymin verkossa ja tekee mahdottomaksi kenenkään jäljittää online-toimintaasi takaisin Internet-yhteyteen tai laitteeseesi. Se estää myös Internet-palveluntarjoajaasi näkemästä, mitä sivustoja ja palveluita käytät. he näkevät vain yhteyden palvelimeen.

IPVanish antaa Kodi-käyttäjien suoratoistaa täydellisessä suojassa. Lukijamme nauttivat eksklusiivinen pääsy 63 % alennuksella vuosisuunnitelmissa, joiden kuukausimaksut ovat vain 3,99 dollaria kuukaudessa! Jos et ole tyytyväinen 7 ensimmäisen IPVanish-päivän jälkeen, saat rahasi takaisin ilman kysymyksiä.

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU) Edellinen Artikkeli

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU)

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa Lue Lisää

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa