Asenna Kodi Apple TV 4:lle, 3:lle ja 2:lle: Yksityiskohtainen prosessin opetusohjelma

Koodi on yksi suosituimmista online-mediasoittimista. Ja hyvästä syystä. se on yksi monipuolisimmista ja joustavimmista mediasoittimista Marketissa. Tämä tarkoittaa, että se ei vain voi toistaa melkein mitä tahansa kuviteltavissa olevaa tiedostomuotoa, vaan sitä voidaan myös käyttää lähes kaikilla alustoilla ja käyttöjärjestelmillä.

Mitä voi tuoda kaikki mediasisältösi eri laitteilla yhdessä , jonka avulla voit katsella kuvia ja videoita älypuhelimesta tai tabletista kannettavalla tietokoneella ja niin edelleen. Tästä syystä siitä on tullut erityisen suosittu ihmisten keskuudessa, jotka haluavat katsella sisältöään televisioruudullaan.

Kodin asentaminen Apple TV:henSen suosiosta on kirjoitettu paljon Kodi Amazon Fire TV Stickissä , mutta tämä ei ole ainoa TV-laite, johon Kodi voi olla loistava lisäys. Toinen on Apple TV. Sekä Apple TV että Kodi on suunniteltu optimoimaan median kulutus, joten ne ovat siinä mielessä täydellinen pariliitos.

Apple on kuitenkin aina ollut varovainen ja valvonut, mitä ohjelmistoja sen avulla käyttäjät voivat käyttää laitteissaan, ja koska Kodi on osa avoimen lähdekoodin ohjelmistoa, jonka avulla käyttäjät voivat muokata sitä ja luoda ohjelmistolisäosia, Apple ei salli Kodi paikka sen sovelluskaupassa.

Mutta se ei tarkoita, että Kodia ja Apple TV:tä ei voida yhdistää . Se tarkoittaa vain, että prosessi on hieman monimutkaisempi kuin vain sovelluksen lataaminen. Mutta siitä tässä artikkelissa on kyse.

Hanki ykkösluokan VPN 70 % alennus 2 vuoden suunnitelmasta

Pikamuistutus

Käytettäessä Kodia suosittelemme kaikkia käyttäjiä varmistamaan aina, että heillä on asennettuna virtuaalinen yksityinen verkko eli VPN. (Toimittajan huomautus: tarkista arvostelummeparhaat VPN:t Kodille)

VPN on online-suojaus- ja tietosuojatyökalu, joka salaa kaiken verkkoliikenteesi ja reitittää sen uudelleen ulkoisen palvelimen kautta. Tämä prosessi auttaa suojaamaan online-tietojasi hakkereilta ja muilta uteliailta katseilta varmistamalla, että kaikki tekemäsi on salattu, ei vain suojattujen sivustojen sisältö.

IPVanish on hyvämaineinen VPN, jokatoimii kaikkien Kodi-lisäosien kanssaolemme testanneet.
Lukijamme saavat hämmästyttävän tarjouksen. Kokeile sitä riskittömästi 7 päivää; jos pidät, voitsäästä valtavat 60% täällävuosisuunnitelmassa.

Se auttaa myös varmistamaan online-yksityisyytesi piilottamalla IP-osoitteesi (tieto, joka kertoo verkkosivustolle tai palvelulle, missä olet) vierailluilta sivustoilta ja käyttämiltäsi verkkopalveluilta. Tämä tehotontekee VPN-käyttäjistä anonyymejä verkossa.

Tämä on tärkeää Kodi-käyttäjille kahdesta syystä:

 1. Kodi on avoimen lähdekoodin lähde (katso alta 'Teknisen hankkiminen' saadaksesi lisää tästä), ja siksi kohtaat todennäköisesti monia luvattomia lisäosia. Monet näistä ovat täysin turvallisia, mutta monet muut eivät ole, ja VPN:n avulla pidät paljon todennäköisemmin itsesi ja sisältösi turvassa, kun käytät Hulua.
 2. Kodi antaa sinun suoratoistaa paljon verkkosisältöä, mutta osa saatavilla olevasta on hieman kiistanalaista (jälleen lue lisää saadaksesi lisätietoja tästä). Tekemällä itsesi nimettömäksi verkossa, voit olla varma, että riippumatta siitä, mitä katselet Kodissa, sinun ei pitäisi kokea epämiellyttäviä seurauksia.

Alkaa teknisiä

Tiedämme, että jotkut lukijamme rakastavat teknistä osaamista, joten tässä on alhainen kuvaus siitä, mitä Kodi todella on ja miten se toimii.

Kodi on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on alun perin kirjoitettu C++-koodilla. Avoin lähdekoodi tarkoittaa, että Kodin luonut koodi on julkisesti kaikkien kehittäjien saatavilla pelata, analysoida, muuttaa, personoida ja parantaa.

Tämä tekee Kodista teknisesti kutsutun Ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmisto (FOSS) . Tämä tarkoittaa, että täysin kuka tahansa voi pelata koodauksella ilman ohjelmiston tekijöiden lupaa tai lisenssiä.

Juuri tämä on tehnyt Kodista niin massiivisen suositun. Koska lukemattomat kehittäjät ovat antaneet ohjelmistolle oman pyörityksensä ja luoneet erilaisia ​​koontiversioita, jotka antavat käyttäjille lukuisia valintoja siitä, miltä Kodi voi näyttää ja mitä se voi tehdä.

He ovat myös pystyneet luomaan lisäohjelmistoja, joiden avulla käyttäjät voivat suoratoistaa melkein kaikenlaista mediasisältöä ja TV-kanavaa, josta he pitävät. Kodi on hauska peli ohjelmistokehittäjille, mutta se on myös upea mediaratkaisu myös käyttäjille.

Mitä voin tehdä Kodille?

Toisin kuin useimmat mediasoittimet, Kodista ei ole yhtä, vaan useita eri versioita, joita voidaan ladata ja käyttää. Turvallisuussyistä monet asiantuntijat neuvovat käyttäjiä lataamaan puhtaan version ohjelmistosta suoraan tekijöiltä ja lataamaan sitten yksittäisiä lisäosia luotettavista lähteistä itse.

He ovat itse asiassa juuri julkaisseet uusimman versionsa - Koodi 18 , joka tunnetaan myös nimellä Kodi Leia edesmenneen näyttelijä Carrie Fisherin muistoksi.

Mutta monille käyttäjille tämä prosessi voi olla liian aikaa vievä ja tekninen, joten he haluavat ladata Kodi-koontiversiot – ohjelmistoversiot, jotka on jo koottu erilaisilla lisäosilla ja skineillä, jotka on jo asennettu.

Minkä vaihtoehdon valitsetkin, Kodi antaa sinun nauttia vain kaikista mediatiedostoista, joita saatat koskaan kohdata. Monet internetin käyttäjät ovat kokeneet turhautumista, kun videon lataaminen on aiheuttanut, mutta mediasoittimen löytäminen ei tue sitä. Kodin kanssa se on menneisyyttä, koska se toistaa melkein jokaisen yksittäisen tiedostomuodon, jonka voit mainita.

Tästä syystä Kodi on niin loistava mediakeskuksena. Sen avulla käyttäjät voivat yhdistää useita eri muodoista koostuvia tiedostoja ja katsella niitä yhdessä saumattomasti.

Kodi voi myös verkottaa kaikki online-laitteesi ja niiden mediasisältösi, jolloin se on saatavilla kaikilla laitteilla riippumatta siitä, missä ne ovat. Kun Kodi on asennettu kaikkiin laitteihisi, kaikki ääni- tai mediatiedostot ja jopa valokuvatiedostot ovat saatavilla muissa mediaverkkosi laitteissa.

Kodi voi myös suoratoistaa ja tallentaa suoria TV-lähetyksiä joidenkin runsaiden lisäosien kautta, jotka voidaan ladata ilmaiseksi.

Mikä on Apple TV

Olen varma, että yhdysvaltalainen teknologiayritys ei tarvitse esittelyä. Heidän perustajansa Steve Jobsista on tullut legendaarinen hahmo, ja iPhone- ja iPad-laitteillaan he ovat mullistaneet tavan, jolla ihmiset käyttävät mediaa ja Internetiä kuin mikään muu yritys.

Apple TV on yrityksen digitaalisen mediasoittimen mikrokonsoli. Se on laite, joka on tarkoitettu ainoastaan ​​mediasisällön suoratoistoon, lataamiseen ja toistamiseen. Se on HDMI-yhteensopiva ja siinä on Wi-Fi-ominaisuus. Sisältöä voi käyttää iTunes Storen kautta tai muilta Apple-laitteilta niiden AirPlay-tekniikalla.

Sisältöä voi käyttää myös useiden sovellusten kautta, jotka voidaan ladata virallisesta Apple iTunes Storesta. Näitä ovat YouTube, Netflix, Hulu ja monet muut tilaus- ja kaapelipalvelut (joihin tietysti vaaditaan tilaus).

Itse laite on tyylikäs ja yksinkertainen laatikko, jossa ei ole ulkoisia ohjaimia. Sitä voidaan käyttää joko iPhoneen ladattavan sovelluksen tai Applen kaukosäätimen kautta.

Kodin asentaminen Apple TV:hen

Kuten olemme jo todenneet, Kodi ei ole hyväksytty Apple-sovellus. Siksi ei ole mahdollista vain ladata Kodi-sovellusta ja käyttää sitä Apple TV:ssä.

Mutta se ei tarkoita, että Kodin asentaminen Apple TV:hen olisi mahdotonta. Se on vain monimutkaisempi prosessi kuin se muuten voisi olla.

Tähän mennessä Apple TV -laitetta on ollut neljä sukupolvea, ja turhauttavaa on, että Kodin asennusprosessi on erilainen jokaisessa.

Mutta älä huoli, koska selitämme yksinkertaisin sanoin, kuinka voit asentaa Kodin jokaiseen Apple TV-laitteen sukupolveen. Seuraa vain näitä yksinkertaisia ​​​​ohjeita ja pääset nauttimaan median tunteista, joita Kodi voi tarjota yhdellä parhaista medialaitteista.

Hostingdale ei suvaitse tai kannusta tekijänoikeusrajoitusten rikkomiseen. Ota huomioon laki, uhrit ja piratismin riskit ennen kuin suoratoistat tai lataat tekijänoikeudella suojattua materiaalia ilman lupaa.

Kuinka asentaa Kodi Apple TV:hen 4

Ennen kuin aloitamme asennusprosessin, sinun on ladattava muutama asia Maciin ennen kuin aloitat:

 • Apple Developer tili ( Kirjaudu )
 • Xcode 7.2 tai uudempi ( ladata )
 • Uusin Kodi .deb -tiedosto ( ladata )
 • iOS App Signer -apuohjelma Mac-laitteelle ( ladata )
 • USB-C-USB-A-kaapeli (Macin ja Apple TV:n yhdistämiseen)

Kodin laittaminen Apple TV:hen on paljon nopeampi ja yksinkertaisempi prosessi, jos asetat kaikki nämä ankat riviin ennen kuin aloitat.

 1. Ensimmäinen asia on liittää Apple TV Maciin USB-C-USB-A-kaapelilla.
 2. Sitten sinun pitäisi käynnistää Xcode Macissasi. Kun se on auki, valitse Luodaanko uusi Xcode-projekti? jonka jälkeen Sovellus tvOS-osiossa. Napsauta sitten Yhden näkymän sovellus ja valitse Seuraava.
 3. Tämä avaa uuden Xcode-projektin, jolle sinut pyydetään antamaan a projektin nimi ja tarjota myös an Organisaation nimi. Täytä nämä tiedot ja napsauta sitten Seuraava.
 4. Kun tämä on tehty, Xcode luo virhekoodin, joka sanoo vastaava hallintaprofiili. Tästä ei ole syytä huoleen. Sinun tarvitsee vain valita Korjaa ongelma ja odota sitten, kun se ratkaisee ongelman. Kun se on korjattu, Xcode luo hallintaprofiilin henkilökohtaisen kehittäjätilisi perusteella.
 5. Apple-kehittäjätilisi tarvitaan tämän ongelman korjaamiseen, joten sinun pitäisi nyt tehdä se kirjaudu sisään Apple Developer -tilisi. Klikkaa Lisää vaihtoehto ja anna sitten kirjautumistietosi.
 6. Kun nämä sääntelyongelmat on ratkaistu, sinun on valittava Apple TV 4 avattavasta valikosta.
 7. Seuraavaksi sinun on avattava iOS App Singer ja valittava Allekirjoitustodistus vaihtoehto kyseisestä ohjelmien pudotusvalikosta. Tee täsmälleen sama kanssa Käyttöönottoprofiili valitsemalla projektin nimen, jonka olet jo luonut Xcodessa.
 8. Seuraavaksi sinun tulee valita Syötetiedosto ja laita .deb aiemmin lataamamme tiedosto.
 9. Kun olet täyttänyt kaikki nämä tiedot, napsauta alkaa . Tämä antaa sinulle IPA-tiedoston.
 10. Xcodessa sinun on sitten siirryttävä osoitteeseen Windows > Laitteet ja valitse sitten Apple TV 4 -laite.
 11. Napsauta näytön vasemmassa reunassa + -painiketta alla Asennetut sovellukset -osio.
 12. Lopuksi sinun täytyy etsi IPA-tiedosto jonka iOS Singing -sovellus loi.

Kun olet tehnyt yllä olevat, Kodi Apple TV 4:n pitäisi olla valmis käytettäväksi laitteellasi.

Asiattomalle tämä saattaa tuntua erittäin monimutkaiselta prosessilta. Mutta älä huoli. Sinun tarvitsee vain seurata tätä prosessia. Ei ole todellista tarvetta ymmärtää sitä (vaikka se ei haittaa, jos ymmärrät!). Jos teet täsmälleen tässä kuvatun, sinulla ei ole vaikeuksia ladata Kodi Apple TV 4:ään.

Kuinka asentaa Kodi Apple TV:hen 3

Niille teistä, jotka edelleen käyttävät Apple TV 3:a, uutiset eivät ole yhtä hyviä. Kodia ei voi ladata suoraan Apple TV 3 -laitteeseen. Koska laitetta ei ole mahdollista murtaa, ei-hyväksyttyjen sovellusten asentaminen ei ole mahdollista.

Mutta kuten aina, tähän ongelmaan on ratkaisu. Siihen kuuluu Kodin käyttäminen toisella Apple-laitteella ja sitten Airplayn käyttäminen Kodi-sisällön lähettämiseen Apple TV 3:een.

Jos olet Mac-käyttäjä, sinun tarvitsee vain ladata Kodi laitteellesi. Voit sitten peilata näytön Apple TV3:een ja katsella sitä tavalliseen tapaan.

Ainoa ongelma tässä menetelmässä on, että et voi käyttää laitettasi mihinkään muuhun samaan aikaan Kodin käytön kanssa. Jos haluat tehdä niin, sinun on ladattava AirParrot . AirParrot antaa sinun peilata vain yhden tietyn sovelluksen, mikä tarkoittaa, että voit jatkaa muiden sovellusten käyttöä, kun Apple TV 3 vastaanottaa edelleen sisältöä Kodi-sovelluksesta.

Jos käytät Windows-tietokonetta, voit myös ladata Kodin laitteellesi ja käyttää AirParrotia samalla tavalla. Ja jos olet Android-laitteen käyttäjä, voit seurata samaa prosessia uudelleen lataamalla Kodi sovelluskaupasta ja sen jälkeen Peilaus360 Sovellus, joka palvelee samaa tarkoitusta kuin AirParrot.

Kuinka asentaa Kodi Apple TV:hen 2

Kodin asentaminen Apple TV 2 -laitteeseen on itse asiassa hyvin suoraviivaista, mutta kouluttamattomalle silmälle näyttää huolestuttavan monimutkaiselta. Älä huolestu. Se on todella yksinkertainen ja ainoa koodi, jonka sinun tarvitsee tietää alla.

Mutta ennen kuin aloitat, varo. Kodin uusimmat versiot eivät enää tue Apple TV 2:ta. Tämä tarkoittaa, että jos haluat ladata sen, sinun on hankittava Kodi-ohjelmiston vanhempi versio.

Yksi tällainen edelleen toimiva versio on Helix-versio, joka sisältää kaikki tärkeimmät lisäosat sekä Kodi-ohjelmiston vanhemman version. Mutta muista, että tästä versiosta puuttuu joitain Kodin myöhempiä ominaisuuksia.

Kodin asentaminen Apple TV:hen 2 , tarvitset vain Apple TV 2 -laitteen ja Macin.

 1. Avaa Macissa pääte ja kirjoita tai kopioi alla oleva Bellow-komento: |_+_|

  192.168.1.1 tulee korvata oman Apple TV -laitteesi IP-osoitteella. Jos tämä komento toimii, sinua pitäisi sitten pyytää syöttämään salasana. Jos et tiedä laitteesi salasanaa tai et ole vaihtanut sitä, kokeile oletussalasanaa, joka on

  alppi

 1. Seuraavaksi sinun on syötettävä seuraavat komennot peräkkäin: |_+_|

Kun olet syöttänyt kaikki yllä olevat tiedot oikein, Apple TV 2 käynnistyy uudelleen. Kun uudelleenkäynnistys on valmis, Kodin pitäisi olla saatavilla ja käyttövalmis. Koska kyseessä on Kodi-ohjelmiston vanhempi versio, saatat huomata, että ohjelmistossa on joitain virheitä ja ongelmia, mutta sen pitäisi silti olla käyttökelpoinen.

Kuinka asentaa Kodi Apple TV:hen 1

Apple TV:n ensimmäisen sukupolven ei ole enää saatavilla kaupoissa tai verkossa. Apple lopetti sen valmistuksen jo vuonna 2010, ja sen jälkeen laitteesta on julkaistu kolme versiota. Mutta niille teistä, jotka edelleen käyttävät Apple TV 1:tä, on myös mahdollista asentaa Kodi laitteeseen.

Apple TV 1:tä on todella hyvä käyttää Kodin kanssa, koska laitteissa oli kiintolevy, jonka kapasiteetti oli 40-160 Gt, riippuen tarkasta mallistasi. Tämä tarkoittaa, että Kodin eri lisäosien kautta on runsaasti tilaa ladata sisältöä.

Siinä on myös USB-portti, joka tekee sisällön siirtämisestä helppoa. Kiintolevyn ja näytönohjaimen päivittäminen on myös helppoa.

Mutta kun asennat Kodin laitteeseen, menetät kaikki Apple TV:n nykyiset ominaisuudet ja ekosysteemin. Tämä johtuu siitä, että Kodi on välähdyttävä suoraan laitteeseen, minkä voit tehdä noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​​​ohjeita:

 1. Ensin sinun on päivitettävä Apple TV 1 varmistaaksesi, että käytössäsi on OS 3.0.2
 2. Kun päivitys on valmis, siirry käyttöjärjestelmän asetuksiin ja muuta sitten Äänellinen video asetukset ja sitten HDMI-lähtö kohtaan RGB korkea
 3. Liitä sitten laite verkkoosi liittämällä laite reitittimeen Ethernet-kaapelilla. Tässä vaiheessa Wi-Fi-yhteys ei toimi, koska tämä prosessi muuttaa laitteen käyttöjärjestelmää.
 4. Sinun on sitten käytettävä Mac-tietokonettasi Luo OpenELEC-muistitikku . Voit tehdä tämän liittämällä USB-aseman Maciin ja nimeämällä sen uudelleen nimellä openelec
 5. Seuraavaksi sinun on käynnistettävä Terminal-sovellus. Kopioi ja liitä alla mainittu komento. |_+_|
 6. Nyt löydät USB-aseman. Voit tehdä tämän suorittamalla komennon alla. |_+_|
 7. Kun tämä on tehty, voit nähdä peukaloaseman tiedot. Sitten sinun on irrotettava USB-asema. |_+_|
 8. Lopuksi sinun on suoritettava komento. |_+_|

  Tämä kestää muutaman minuutin, ja lopussa näet virheilmoituksen, jonka mukaan levyä ei voi lukea. Älä hätäänny. Sen on tarkoitus tapahtua, ja nyt on aika, jolloin Kodi voidaan siirtää Apple TV 1 -laitteeseen.

 1. Voit tehdä tämän poistamalla ensin USB-aseman Macista. Irrota sitten Apple TV 1 virtalähteestä ja kiinnitä muistitikku. Kun tämä on tehty, kytke Apple TV 1 takaisin päälle. Muutaman sekunnin kuluttua sinun pitäisi nähdä OpenELEC-logo näytöllä.
 2. Varmista, että Apple TV 1 on yhdistetty Internetiin Ethernet-kaapelilla. Jos näin ei ole, Kodin uusinta versiota ei voi ladata.
 3. Kun Kodi-lataus on valmis, asennusohjelma käynnistyy. Tämä taas luo joitakin varoitusviestejä. Jälleen, älä välitä näistä, voit vain jättää ne huomiotta. OpenELEC käynnistää järjestelmän automaattisesti uudelleen, kun Kodin asennus on valmis.
 4. Kun tämä uudelleenkäynnistys on tapahtunut, voit poistaa peukaloaseman ja käynnistää Apple TV 1:n uudelleen. Näet taas OpenELEC-logon, mutta tällä kertaa muutaman minuutin kuluttua se pitäisi korvata Kodi-logolla. Kodin käynnistyminen ensimmäisellä latauksella kestää hetken, mutta sen jälkeen pitäisi toimia normaalisti.

Tämän myötä Kodi ladataan Apple TV1:een ja on valmis käytettäväksi lataamista, suoratoistoa ja median hallintaa varten haluamallasi tavalla.

Mikä on Kodi?

Aloitetaan perusasioista ja selitetään tietämättömillemikä Kodi tarkalleen on.

Kodi tunnettiin aiemmin nimellä Xbox Media Center tai XBMC. Sen loi voittoa tavoittelematon teknologiakonsortio, XBMC Foundation jo vuonna 2002, ja se oli alun perin tarkoitettu mediasoittimeksi käytettäväksi Xbox-pelikonsolin kanssa.

Microsoft ei koskaan virallisesti hyväksynyt sen käyttöä kyseisessä laitteessa, mutta se oli silti suosittu niiden käyttäjien keskuudessa, jotka rikkoivat Xboxin. Jailbreak on termi, joka tarkoittaa laitteen hakkerointia luvattoman ohjelmiston, kuten XBMC:n, asennuksen sallimiseksi.

XBMC:n tehtävänä oli tuolloin tarjota käyttäjille yksi keskus, jonka kautta he voivat käyttää kaikkea mediasisältöään. Tämä tehtävä on pysynyt muuttumattomana tähän päivään asti.

Vuoteen 2014 mennessä, kun XBMC:tä käytetään nyt useilla alustoilla, mutta harvoin Xboxilla, päätettiin lopulta muuttaa se ja nimi Kodi ilmestyi.

Päätös ajatuksia

Jotkut lukijat saattavat katsoa näitä prosesseja ja ajatella, että Kodin saaminen Apple TV:hen on kovaa työtä ja ihmetellä, kannattaako se vaivan arvoista.

Se on. Kodi on yksinkertaisesti paras mediasoitin ja hallintatyökalu tällä hetkellä. Se on ylivoimaisesti markkinoiden joustavin ja personoitavin tuote, ja se sopii erinomaisesti myös Apple TV -laitteeseen.

Nämä prosessit voivat näyttää hankalia, mutta seuraa yllä olevia ohjeita huolellisesti ja huomaa, että Kodi on valmis ja käynnissä hetkessä. Ja kun olet muuttunut Kodiksi, et koskaan katso taaksepäin.

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU) Edellinen Artikkeli

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU)

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa Lue Lisää

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa