Ares Wizard for Kodi – Kuinka asentaa päivitetty versio, mitä se voi tehdä

Viime kuukausina suuri määrä näkyvimmistä Kodi-arkistoista ja lisäyksistä on poistettu. Tämä oli kova isku Kodi-yhteisölle jonkin aikaa, mutta se on kerännyt itsensä ja pölyttänyt itsensä ja uusia lisäyksiä on syntynyt valitettavasti kadonneiden tilalle. Jotkut arkistot, kuten TVAddons Fusion Repository, ovat myös palanneet, vaikkakin eri muodossa. Mutta muut, kuten Colossus, eivät valitettavasti ole enää lähellä. Tässä artikkelissa tarkastelemme uutta Ares Wizard addon, joka on edelleen käynnissä, mutta tarjoaa hyvin erilaisen palvelun kuin aiemmin julkaistu suosittu arkisto.

Nykyään Ares Wizard Repository ei ole enää paikka, jossa voit etsiä Kodi-lisäosia tai -rakennuksia. Sen sijaan se on keksinyt itsensä uudelleen lisäosaksi, joka laskuttaa itsensä Kodi-teknologiatyökalujen kodiksi; hallintatyökalut ja muut ohjelmistot, joita voidaan käyttää parantamaan Kodi-kokemustasi. Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää uudesta Ares Wizardista, sekä annamme sinulle täydellisen ja yksityiskohtaisen oppaan sen lataamisesta ja asentamisesta Kodi-järjestelmääsi.Hanki ykkösluokan VPN 60 % alennus 2 vuoden suunnitelmasta

Ennen kuin lataat ja asennat Ares Wizardin, käytä VPN:ää

Kaikkien Kodi-käyttäjien tulisi käyttää VPN:ää suoratoistaessaan sisältöä epävirallisten lisäosien kautta, mutta on suositeltavaa käyttää sitä aina, kun olet Kodissa, riippumatta siitä, mitä teet. Tämä johtuu mahdollisista oikeustoimista, joita saatat kohdata, jos tekijänoikeuksien haltijat saavat tiedon, että käytät sisältöä laittomasti.

VPN toimii ohjaamalla kaikki online-tietosi salattua tunneliin. Tämä salaus tarkoittaa, että kaikki, mitä teet Kodilla, on turvassa ja turvassa hakkereilta ja nuuskivilta silmiltä, ​​jotka haluavat nähdä, mitä olet tekemässä, kuten hallituksen valvontaviranomaisilta ja tekijänoikeuslakijoilta. Tietosi välitetään myös VPN:n palvelimen kautta. Tämä tarkoittaa, että se on merkitty kyseisen palvelimen IP-osoitteella (joka voi sijaita missä tahansa päin maailmaa), mikä auttaa piilottamaan henkilöllisyytesi verkossa.

Paras VPN Kodille – IPVanish

Paras VPN Kodi-käyttäjille on IPVanish . Erittäin nopeiden yhteysnopeuksien ansiosta joudut harvoin odottamaan striimin puskurointia. Heidän verkkonsa on riittävän vankka, jotta tämä pysyy totta, vaikka reitität signaalisi useiden etäällä olevien palvelimien kautta. Lisäksi yksityisyyspähkinät arvostavat 256-bittistä AES-salausta ja IPVanishin tiukkaa kirjautumattomuuskäytäntöä.

Tärkeää Kodi-käyttäjille, että IPVanish on saatavana melkein kaikilla alustoilla ja käyttöjärjestelmillä. Voit nyt käyttää sitä jopa Amazon Fire TV Stickissä ilman vaivaa! Vaikka muut VPN:t vaativat monimutkaisen asennusprosessin tähän suosituimpiin Kodi-laitteisiin, IPVanish yksinkertaistaa prosessia huomattavasti.

IPVanish tarjoaa 7 päivän rahat takaisin -takuun, mikä tarkoittaa, että sinulla on viikko aikaa testata sitä riskittömästi. Huomatkaa että Addictive Tips -lukijat voivat säästää valtavat 60% täällä IPVanish-vuosisuunnitelmassa , jolloin kuukausihinta laskee vain 4,87 dollariin kuukaudessa.

Ares Wizardin määrittäminen Kodissa

Ajat, jolloin Ares Wizard oli monien suosituimpien Kodi-lisäosien ja -versioiden arkisto, ovat valitettavasti menneisyyttä. Mutta Ares Wizard ei ole poissa kokonaan. Nykyään se on keksitty uudelleen lisäosaksi, joka tarjoaa valikoiman hallintatyökaluja, joiden avulla voit määrittää, ylläpitää ja mukauttaa Kodi-kokemustasi. Se voidaan ladata suoraan Dimitrology-lähteestä, eikä se vaadi arkistoa. Uuden Ares Wizard -lisäosan lataaminen ja asentaminen on yksinkertainen, mutta tässä on yksinkertainen vaiheittainen opas, joka auttaa sinua siinä:

  1. Avaa Kodi ja napsauta asetukset kuvake. Tämä muistuttaa hammaspyörää ja sijaitsee näytön vasemmassa yläkulmassa.
  2. Klikkaa Tiedostonhallinta -välilehti, joka sijaitsee näytön alareunassa, ja kaksoisnapsauta sitten Lisää lähde joka on näytön vasemmalla puolella.
  3. Ponnahdusikkunassa nimeltään Lisää tiedostolähde joka tulee näkyviin, napsauta kohtaa, jossa se lukee ja kirjoita seuraava URL-osoite tarkalleen: https://dimitrology.com/repo Klikkaus OK ja anna sitten tälle uudelle lähteelle nimi, kuten Dimitrologia, ennen kuin napsautat OK uudelleen.
  4. Palaa nyt kohtaan Mikä on kotisivu ja klikkaa tällä kertaa Lisäykset .
  5. Napsauta seuraavaksi Addon-selain -kuvake, joka muistuttaa avointa laatikkoa ja löytyy näytön vasemmasta yläkulmasta.
  6. Klikkaa Asenna zip-tiedostosta ja valitse sitten Dimitrologia. Napsauta tiedostoa nimeltä script.areswizard.0.0.69.zip. Klikkaus OK ja tämä asentaa Ares Wizardin Kodiin. Saatat joutua odottamaan muutaman hetken, mutta kun lataus on valmis, saat ilmoituksen näytön oikeaan yläkulmaan.
  7. Palaa Kodi-päävalikkoon ja napsauta Lisäykset jonka jälkeen Ohjelman lisäykset . Ares Wizard -lisäosan pitäisi nyt olla luettelossa ja käyttövalmis.

Mitä New Ares Wizard Addonilla on tarjottavanaan

Jos käytit aiempaa Ares Wizard -varastoa, tämä uusi lisäosa tuntuu hyvin tutulta, kun avaat sen ensimmäisen kerran. Retro sci-fi -tyylit ja -fontit säilyvät sekä lyhyt selitys siitä, mitä uusi Ares Wizard -lisäosa tarjoaa näinä päivinä. Pohjimmiltaan lisäosien ja rakennusten valikoimaa ei enää ole, mutta kaikki ylläpito- ja hallintatyökalut, jotka olivat myös erittäin suosittuja Kodi-käyttäjien keskuudessa, säilyvät. Jos haluat nähdä, mitä Ares Wizardilla on saatavilla nykyään, sinun on valittava vaihtoehto yläreunasta. Tämä pysyy samana kuin se oli menneinä päivinä, mutta Builds- ja Addons-välilehdet eivät enää toimi. Mutta seuraavat välilehdet toimivat edelleen:

Huolto

Tässä osiossa Ares Wizard voi auttaa sinua siivoamaan Kodisi poistamalla pikkukuvia. Paketit ja välimuistin tyhjentäminen. Kaikki tämä voidaan tehdä yhdellä napsautuksella, mikä tekee siitä yksinkertaisen prosessin jopa teknisesti epäpätevimmille Kodi-käyttäjille.

Varmuuskopioida

Kuten nimestä voi päätellä, tämä on paikka mennä, jos haluat varmuuskopioida Kodi-asetuksesi ja sisältösi helposti. Valittavana on useita varmuuskopiointitiloja, ja kun olet valinnut, napsauta Tee varmuuskopio, niin Ares Wizard -lisäosa tekee loput puolestasi. Jos haluat palauttaa Kodin aiemmasta varmuuskopiosta, voit tehdä tämän näytön toisella puolella.

Tweaks

Tämä valikkovälilehti vie sinut Lisäasetukset-valikkoon. Sen mukana tulee varoittava varoitus ja aivan oikein. Se ei ole jotain, jolla haluat leikkiä, ellet tiedä mitä olet tekemässä. Mutta jos teet niin, voit säätää videovälimuistin kokoa, CURL-aikakatkaisua, lukupuskurikerrointa ja puskuritilaa täällä.

Lisää

Tämä valikkovälilehti sisältää muutamia hyödyllisiä ominaisuuksia aloittelijoille ja kokeneille Kodi-käyttäjille. Se on oikea paikka, jos haluat tarkistaa järjestelmätietosi, testata Internet-yhteytesi nopeuden tai pakottaa Kodin sulkeutumaan. Voit myös poistaa kaikki Kodi-tietosi ja pakottaa uuden aloituksen täältä.

asetukset

Tämä on Ares Wizard -lisäosan Asetukset-valikko, ja se sisältää erilaisia ​​tietoja lisäosasta.

Ares Wizardin päätelmät

Vaikka on surullista nähdä, että Ares Wizard on poistettu lisäyksistä ja versioista, jotka tekivät siitä niin suositun, Kodi-käyttäjille on silti suuri bonus, että sen tarjoamat ylläpito- ja hallintatyökalut ovat edelleen saatavilla. Uusi Ares Wizard -lisäosa tekee hienoa työtä kokoamalla kaikki hyödyllisimmät työkalut yhteen paikkaan. Lisäosa on edelleen yhtä tyylikkäästi suunniteltu ja helppokäyttöinen kuin alkuperäinen Ares Wizard -arkisto oli ennen. Kaikki työkalut sisältävät helposti seurattavat selitykset niiden tekemisestä, ja useimpia voidaan työstää yhdellä napsautuksella. Jos etsit lisäosaa, joka voi auttaa sinua valvomaan kaikkia Kodi-asetuksiasi, monet eivät tarjoa parempia työkaluja tähän kuin uusi Ares Wizard -lisäosa. Ja silti on mukavaa nauttia vähän räjähdyksestä myös menneisyydestä.

Miten löysit uuden Ares Wizard -lisäosan? Auttoiko asennusoppaamme sinua lataamaan ja asentamaan sen helposti? Onko siihen jotain toimintoja, jotka haluaisit nähdä lisättävän siihen (paitsi lisäosat ja koontiversiot, jotka eivät pelkään palaavan)? Haluamme aina kuulla ajatuksesi ja ideasi, joten mikset jaa niitä kanssamme alla olevassa sisältölaatikossa.

VLC-muunnos ilman ääntä: VLC-muuntimen korjaaminen ilman äänivirhettä Edellinen Artikkeli

VLC-muunnos ilman ääntä: VLC-muuntimen korjaaminen ilman äänivirhettä

Kuinka korjata iPhone, jossa näkyy 'ei palvelua' iOS 15:n kanssa Lue Lisää

Kuinka korjata iPhone, jossa näkyy 'ei palvelua' iOS 15:n kanssa