Allekirjoituksen luominen Outlook for Office 365:ssä Windows 10:ssä

Outlook tukee useita allekirjoituksia. Jos käytät Outlookia Office 365:n kanssa, voit luoda sähköpostin allekirjoituksen sen verkkoliittymään ja myös Outlookin työpöytäsovellukseen. Jos päätät luoda useamman kuin yhden allekirjoituksen, voit valita, kumpaa haluat käyttää viestissä, kun kirjoitat sitä. Näin voit luoda allekirjoituksen Outlook for Office 365:ssä.

Allekirjoitus Outlook for Office 365:ssä

Avaa Outlook Windows 10 -työpöydällä ja siirry kohtaan Tiedosto> Asetukset. Siirry Asetukset-ikkunassa Posti-välilehteen ja napsauta Allekirjoitukset-painiketta.Uusi ikkuna avautuu. Napsauta Uusi-painiketta ja anna allekirjoituksellesi nimi. Pidä se lyhyt ja tarkka. Jos sinulla on useita sähköpostitilejä määritettynä Outlookiin, valitse avattavasta Sähköpostitili-valikosta tili, jolle olet luomassa allekirjoitusta. Nämä allekirjoitukset luodaan tilikohtaisesti. Kun nimi on luotu, kirjoita allekirjoitus sen alla olevaan Muokkaa allekirjoituksia -kenttään.

Outlook Office 365 -allekirjoitukseen voit lisätä tekstiä ja muotoilla sen haluamallasi tavalla, voit sisällyttää siihen käyntikortin, valokuvia ja hyperlinkkejä. Pidä asia yksinkertaisena ja jos voit, vältä kuvien lisäämistä, sillä jotkin sähköpostipalvelut saattavat estää niiden näkymisen ja antaa allekirjoituksellesi epäammattimaisen ilmeen tai ne voivat merkitä sen roskapostiksi.

Allekirjoituksen lisääminen

Outlook lisää oletusarvoisesti allekirjoituksen määrittämistäsi allekirjoituksista viestiin, mutta voit vaihtaa sen toiseksi milloin tahansa. Jos haluat muuttaa viestissä käytettävää allekirjoitusta, napsauta avattavaa Allekirjoitus-valikkoa Viesti-välilehdellä viestin kirjoitusikkunassa ja valitse yksi allekirjoituksista, joita haluat käyttää. Jos napsautat Allekirjoitukset-vaihtoehtoa, sinut ohjataan Outlookin allekirjoitusten kirjoittajaan, jossa voit muokata tai luoda lisää allekirjoituksia.

Allekirjoitukset näkyvät vastaanottajille riippumatta siitä, millä alustalla (työpöytä tai mobiili) tai missä sovelluksessa (Gmail, Thunderbird, Mail macOS:ssä, Mail Windows 10:ssä jne.) he katsovat viestiä. Outlookin allekirjoitukset korvaavat kaikki sähköpostin allekirjoitukset, jotka olet määrittänyt sähköpostipalvelun verkkoversiossa. Voit esimerkiksiluo sähköpostin allekirjoitus Gmailissamutta jos yhdistät Gmail-tilisi Outlookiin ja kirjoitat ja lähetät viestin Outlookista, Gmailissa luomaasi allekirjoitusta ei käytetä. Sen sijaan Outlook käyttää allekirjoitusta, joka on luotu Outlook-sovelluksessa. Jos allekirjoitusta ei ole luotu Outlookissa, viesti lähetetään ilman allekirjoitusta.

Saat päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Minecraft Java Editionin ilmainen lataus (kokeilu) Edellinen Artikkeli

Minecraft Java Editionin ilmainen lataus (kokeilu)

Epic Games Vaihda nimi: Kuinka muuttaa Fortnite-nimesi Lue Lisää

Epic Games Vaihda nimi: Kuinka muuttaa Fortnite-nimesi