4 tapaa poistaa Facebookin esto koulussa tai töissä (2019-ratkaisu)

Jos huomaat, että et voi avata Facebookia koulussa tai töissä, yhteytesi sosiaalisen median sivustoon saattaa olla estetty. Olemme tunnistaneet VPN:n avulla luotettavimman ratkaisun Facebookin eston poistamiseen missä tahansa maailmassa. Tänään näytämme Facebookin parhaat VPN-palvelut.

Haluamme ajatella Internetiä vapaan tiedonvaihdon paikkana. Käyttäjät voivat kirjautua sisään, tarkastella haluamiaan sivustoja, luoda heitä kiinnostavaa sisältöä ja löytää samanhenkisten ihmisten yhteisön ympäri maailmaa. Tämän tilanteen valitettavaa todellisuutta häiritsee sensuurin yleisyys ja estetty sisältö. Yritykset ja yliopistot estävät ihmisiä käymästä tietyillä sivustoilla, ja kokonaiset hallitukset tekevät saman sadoille tuhansille kansalaisille joka päivä.Koska Internet on kuitenkin niin laaja paikka, on olemassa kiertotapoja. Lähes kaiken tyyppiset sivustolohkot ja sensuuriseinät voidaan ohittaa käyttämällä ilmaisia ​​tai edullisia ohjelmistoja, jotka on suunniteltu suojaamaan käyttäjien yksityisyyttä. Jos et voi kirjautua sisään esimerkiksi Facebookiin, sinun tarvitsee vain käynnistää VPN, ja hetken kuluttua olet sisään.

Kuinka poistaa Facebookin esto koulussa tai töissä?

 1. Tilaa jokin tämän oppaan VPN:istä.

Suosittelemme ExpressVPN:ää (säästä 49% täällä) , mutta löydät myös kolme lisää maailmanluokan VPN-palvelut se toimii hienosti.

 1. Lataa ja asenna VPN:n asiakasohjelmisto.
 2. Yhdistä valitsemaasi VPN-palvelimeen riippumatta siitä, missä olet.
 3. Nyt voit nauttia rajoittamattomasta pääsystä mihin tahansa verkkosivustoon.

Kuinka verkkosivustojen lohkot toimivat?

Verkkosivustot voidaan estää useista poliittisista, uskonnollisista, yritysten tai jopa henkilökohtaisista syistä. Esimerkiksi tietyissä maissa on alueellisia kieltoja sivustoille, kuten Facebook, mukaan lukien Kiina , Syyria , Iran , Vietnam ja Pohjois-Korea. Koulut ja yritykset estävät usein myös opiskelijoiden ja työntekijöiden verkkosivustot. Niiden käyttämät menetelmät voivat vaihdella, mutta lopputulos on sama.

Sivuston esto voi tapahtua laitekohtaisesti tai verkon tasolla. Molemmat toimivat samalla tavalla ja ne voidaan ohittaa samoilla työkaluilla. Yksi monien estomenetelmien keskeisistä käsitteistä on liikenteen skannaus osoitteiden tai avainsanojen löytämiseksi ja sen jälkeen pääsyn salliminen tai estäminen suodattimen perusteella. Vaikka käytät hakukonetta ja kirjoitat facebook.comin, liikennettäsi tarkkaileva suodatin ottaa sen kiinni ja pitää eston käytössä.

Verkkosivustojen eston perusprosessi tapahtuu näin:

 1. Yhdistät palveluntarjoajaan tai paikallisverkkoon tietokoneesi tai puhelimen kautta.
 2. Laitteesi pyytää verkkosivuston osoitetta, kuten Facebook.com
 3. Palveluntarjoaja tunnistaa laitteesi, IP-osoitteesi ja sivuston, jota yrität käyttää.
 4. Jos sivusto on laitteesi tai IP-osoitteesi mustalla listalla, pääsy estetään.

AIHEUTTAA LUKEMISTA: Poista Minecraftin esto koulussa tai missä tahansa

Kuinka VPN: t poistavat verkkosivustojen eston

Normaalisti, kun kirjoitat verkkosivustolle, tiedot yhdistetään IP-osoitteesi kanssa ja lähetetään paikalliselle palveluntarjoajalle. Internet-palveluntarjoaja lähettää tämän pyynnön, vastaanottaa tiedot, palauttaa ne sitten tietokoneellesi ja näyttää verkkosivuston. Prosessi on nopea ja yllättävän tehokas, mutta siinä on yksi suuri haittapuoli: kaikki lähetettävä data lähetetään raakamuodossa. Se on digitaalinen vastine väkijoukkoon kävelemiselle ja ostoslistan huutamiselle. Kaikki tietävät, mitä etsit, ja he voivat käyttää näitä tietoja sinua vastaan.

Kun VPN on aktiivinen, mikään yllä olevista ei ole ongelma. VPN toimii tunnelina laitteesi ja Internetin välillä. Kun kirjoitat verkkosivuston, tietokoneesi VPN-ohjelmisto salaa tiedot ja yhdistää ne IP-osoitteeseen, jota ei ole liitetty paikalliseen palveluntarjoajaasi. Nämä salatut tiedot lähetetään sitten Internet-palveluntarjoajasi kautta VPN:n palvelimille, joissa niiden salaus puretaan, määränpäähän, takaisin VPN:n palvelimille, joissa ne salataan uudelleen, ja lopuksi takaisin Internet-palveluntarjoajan kautta paikalliseen laitteeseesi, jossa sen salaus puretaan ja näytetään. Se kuulostaa monilta vaiheilta vain yksinkertaiselle verkkosivustolle, mutta salaus ja sijainnin vaihtelu mahdollistavat poikkeuksellisen yksityisiä tapahtumia.

Avaintekijä VPN:ssä, joka mahdollistaa pääsyn estettyyn tai sensuroituun sisältöön, on salaus. Mikään ei poistu tietokoneestasi ilman VPN-ohjelmistoa, joka kääri se salatun koodin kerrokseen. Jos verkkosivuston suodatin etsii liikennettä tiettyjen avainsanojen perusteella, etsii URL-osoitteita ja vertaa ne mustaan ​​listaan ​​tai jopa etsii IP-osoitteita estääkseen pääsyn sijainnin perusteella, nämä menetelmät epäonnistuvat, koska Internet-palveluntarjoaja voi nähdä vain satunnaistettuja tietoja. Kun VPN on aktiivinen, liikennettäsi ei voi lukea ihmisille tai tietokoneille, eikä sijaintiasi koskaan yhdistetä online-toimintaasi , joten sensuroidun sisällön käyttäminen tai verkkosivustojen, kuten Facebookin, eston poistaminen on helppoa.

Arvioimme parhaita VPN-verkkoja Facebookin eston poistamiseksi

Kun etsit VPN:ää verkkosivustojen eston poistamiseen, yksityisyys on tärkein huolenaihe. On helppo sotkeutua salaustasojen, palvelinjakelun, tietosuojakäytäntöjen ja niin edelleen yksityiskohtiin. Olemme virtaviivaistaneet prosessia keskittyäksemme muutamaan avaintekijään, kun valitset hyvän, tietoturvalähtöisen VPN-palvelun, joka täyttää kaikki tarpeesi käytettävyydestä tinkimättä.

 • Kirjauskäytäntö – Se, pitääkö VPN lokeja vai ei, on ehdoton sopimusten katkaisija. Lokit sisältävät tietueita käyttäjien toiminnasta, ja ne tallennetaan usein palvelintasolle. Äärimmäisissä tilanteissa paikallishallinnot voivat takavarikoida ne tai jopa myydä VPN-palveluntarjoajan. Varmistaakseen, että mitään näistä ei tapahdu, parhailla VPN:illä on tiukka nollakirjauskäytäntö. Jos lokeja ei pidetä, tietoja ei voi vuotaa.
 • Palvelimen jakelu – Estetyn ja sensuroidun sisällön käyttäminen vaatii tietyn tason joustavuutta. VPN:t ottavat käyttöön palvelimia kymmenissä maissa ympäri maailmaa, mikä antaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja nopeille, lähellä oleville yhteyksille tai jopa luotettaville virtuaalisille sijainneille ympäri maailmaa. Mitä suurempi verkko, sitä paremmin estonpoistotarpeesi voidaan täyttää.
 • Tappokytkin ja DNS-vuotosuojaus - VPN:t tekevät ihmeitä yksityisyyden ja nimettömyyden suhteen, mutta vain jos olet yhteydessä palveluun. Ohjelmiston käyttäminen liikenteen reitittämiseen sisältää riskin, että sovellus unohtuu ladata tai vuotaa yhteyden muodostamisen aikana. Parhailla VPN-palveluntarjoajilla on ominaisuuksia, kuten tappokytkimet ja DNS-vuodosuojaus, jotta et koskaan käytä Internetiä, ellet käytä VPN-verkkoasi.
 • Toimivalta - VPN-yrityksen laillinen sijainti on valtava ero. Paikalliset lait määräävät monet yrityksen käytännöt, mukaan lukien millaisia ​​lokeja on pidettävä ja mitä tulee tapahtua, jos viranomainen pyytää tietoja. Alla esitellyt VPN:t perustuvat maihin, joissa on kevennetympiä tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, minkä ansiosta VPN-palveluntarjoaja voi tarjota korkealaatuisemman yksityisyyden.
 • Laitteen yhteensopivuus – Jos et voi muodostaa yhteyttä VPN-verkkoon laitteellasi, sen käyttämisessä ei ole mitään järkeä. Useimmissa korkealaatuisissa VPN-verkoissa on ohjelmisto suurille työpöytäkäyttöjärjestelmille sekä mobiililaitteille. Kaikilla alla olevilla palveluntarjoajilla on laaja valikoima laitetukea, mukaan lukien Android- ja iOS-puhelimet Facebook-sovelluksen eston poistamiseen ja käyttöön.

1. ExpressVPN

Käy osoitteessa expressvpn.com

ExpressVPN on yksi markkinoiden nopeimmista VPN-palveluntarjoajista. Palvelu tarjoaa huippulaadukkaita nopeuksia useisiin suuriin ja keskikokoisiin kaupunkeihin ja sieltä pois, mikä varmistaa, että et koskaan uhraa nopeutta yksityisyyden tai joustavuuden vuoksi. ExpressVPN:llä on myös laaja 3 000 palvelimen verkosto 94 eri maassa, mikä antaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja ohittaa sensuroitu sisältö ja päästä estetyille verkkosivustoille kotona tai tien päällä.

Vaikka ExpressVPN keskittyy nopeuteen, se pitää tietosuojakäytäntönsä keskittyneenä käyttäjiin. Tiukka nollalokikäytäntö varmistaa, että tietosi ovat yhtä vaikeasti saatavilla edes tietojen takavarikoinnin yhteydessä. Saat myös hyödyn rajattomasta kaistanleveydestä, ilman tiedostotyyppirajoituksia, älykästä tappamiskytkintä ja perusteellista DNS-vuotosuojausta.

ExpressVPN pitää hinnat kilpailukykyisinä useilla alennuksella saatavilla olevilla suunnitelmilla. Kaikilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu (ei kysymyksiä), joten se on loistava valinta yksityisyydestä tietoisille käyttäjille, jotka haluavat poistaa verkkosivustojen ja sensuroidun sisällön eston.

Lue perusteellinen ExpressVPN-arvostelu saadaksesi lisätietoja.

Plussat
 • ERIKOISTARJOUS: 3 kuukautta ilmaiseksi (49% alennus - linkki alla)
 • Nopeimmat testaamamme palvelimet
 • Torrentointi/P2P sallittu
 • Henkilötietolokia ei pidetä
 • Suuri tuki (24/7 chat).
Haittoja
 • Korkeat kustannukset kuukausittain käyttäjille.
PARAS VPN FACEBOOKILLE:ExpressVPN on paras valintamme Facebookin eston poistamiseen missä ja milloin tahansa. Heillä on erittäin nopeat palvelimet ja 30 päivän rahat takaisin -takuu kaikille suunnitelmille. Lukijamme saavat 49 % alennuksen (kolme kuukautta ilmaiseksi) vuositilauksesta.

2. NordVPN

Käy osoitteessa nordvpn.com

NordVPN:n kiitettävin ominaisuus on sen tunnusomainen kaksoissalausprosessi. Kaikki palveluntarjoajan palvelimien kautta kulkeva data on kääritty lyömättömään 2048-bittiseen SSL-salaukseen. NordVPN sanoo, ettei edes supertietokone voi rikkoa niin vahvaa salausta, mikä tarkoittaa, että ei ole mahdollista, että tietosi joutuvat vääriin käsiin. Yhdistä se massiiviseen, lähes 5 400 palvelimen verkkoon 61 eri maassa ja saat täydellisen alun vahvalle ja joustavalle VPN:lle.

Nopeus on toinen NordVPN:n vahvuuksista. Yritys konfiguroi verkkonsa siten, että eri palvelimet käsittelevät paremmin erityyppistä liikennettä. Jos lataat esimerkiksi elokuvan, yhteytesi hyödyntää tätä nimenomaista tarkoitusta varten rakennettuja solmuja. Tämä tarjoaa nopeat nopeudet lähes koko verkossa, mikä voi olla valtava ero, vaikka selaat vain Facebookia.

Plussat
 • Erittäin edullisia suunnitelmia
 • Järkyttävä määrä palvelimia
 • 256-bittinen AES-salaus täydellisellä eteenpäinsalauksella
 • Kaksinkertainen tietosuoja
 • Rahat takaisin -takuupolitiikka.
Haittoja
 • Ei paljon
 • Heillä voi kestää 30 päivää hyvitysten käsittelyssä.
BUDJETTIVALINTA:Lukijamme saavat 3 vuoden erikoistarjouksen hintaan 3,49 dollaria kuukaudessa 70 % alennuksella. Erinomainen salaus ja 30 päivän rahat takaisin -takuu ovat sitäkin suurempi syy valita NordVPN.

3. PureVPN

Käy osoitteessa purevpn.com

PureVPN on suunniteltu tarjoamaan nopea, luotettava ja rajoittamaton pääsy Internetiin kaikille käyttäjilleen. Yrityksen alussa on valtava 750 palvelinta, jotka sijaitsevat 141 eri maassa, yksi VPN-markkinoiden suurimmista verkoista. Kaiken tämän mukana tulevat lyömättömät salauskäytännöt, nollalokikirjaus, rajoittamaton kaistanleveys, nopea lopetuskytkin ja DNS-vuodosuojaus lisäämään turvallisuutta.

PureVPN:llä on ainutlaatuinen ominaisuus, joka ei ole kovin yleinen VPN-palveluntarjoajien keskuudessa. Jaetun tunneloinnin avulla voit ohjata, mitkä ohjelmat reititetään VPN:n kautta ja mitkä käyttävät standardiyhteyttäsi. Tämän ansiosta selainliikenteen salaaminen ja lähettäminen ei-paikallisten palvelimien kautta on erittäin helppoa, jolloin voit käyttää Facebookia ja muita estettyjä sivustoja säilyttäen samalla normaalin Internet-yhteyden muille sovelluksille ja ohjelmille.

HALVIN TARJOUS:Voit säästää 74% PureVPN:stä täällä, jolloin kuukausihinta laskee vain 2,88 dollariin 2 vuoden suunnitelmassa. Kaikissa suunnitelmissa on 7 päivän rahat takaisin -takuu , jonka avulla voit hypätä ja kokeilla asioita ilman huolta.

4. VyprVPN

Käy osoitteessa vyprvpn.com

VyprVPN:llä on joitain ainutlaatuisia tietosuojaominaisuuksia, jotka tekevät siitä loistavan valinnan sensuurin ja sivuston estojen ohittamiseen. VyprVPN:n takana oleva yritys omistaa ja operoi koko palvelinverkkoaan, yli 700:ta 70 paikkaan. Tämä tarkoittaa, että salattua dataa ei koskaan näe ulkopuolinen yritys. Sen avulla VyprVPN voi myös rakentaa ja mukauttaa laitteistoaan ja ohjelmistoaan paremman nopeuden ja vahvemman salauksen aikaansaamiseksi tinkimättä käyttäjien yksityisyydestä.

VyprVPN täydentää ominaisuusjoukkoaan rajoittamattomalla kaistanleveydellä, hyvällä laitetuella, ilman tiedostotyyppirajoituksia ja loistavalla nollalokikäytännöllä. Joidenkin suunnitelmien mukana tarjottu oma Chameleon-tekniikka auttaa myös käyttäjiä ohittamaan ISP:n kuristuksen ja verkon ruuhkautumisen, mikä voi itse asiassa nopeuttaa yhteyttäsi!

NAPPAA SE:VyprVPN maksaa vain 5 dollaria kuukaudessa. Sen mukana tulee 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Miksi VPN on paras tapa poistaa Facebookin esto

VPN on erittäin yksinkertainen ja hyödyllinen tapa päästä käsiksi estettyyn tai sensuroituun sisältöön. Kaksi tärkeintä syytä sen menestykseen ovat salaus ja sijainnin vaihtelu. VPN muuttaa liikenteesi salatuiksi tiedoiksi, joiden salauksen voi purkaa vain palvelun omat palvelimet. Tämä yhdessä uuden ulkomaisen IP-osoitteesi kanssa tekee suodattimien huijaamisesta helppoa, jotta voit käyttää mitä tahansa.

On olemassa muita ratkaisuja, jotka voivat auttaa sinua pääsemään Facebookiin ilman VPN:ää. Jokaisessa niistä on tiettyjä haittoja, jotka jättävät jälkeensä polun, mikä helpottaa verkonvalvojien tai valtion virastojen paikantamista. Jos toimintasi pitäminen täysin yksityisenä on prioriteetti, varmista, että käytät täydellistä VPN:ää.

1. URL-lyhennykset eivät aina toimi – Sivuston estämisen yksinkertaisin muoto on pääsyn estäminen sen perusteella, mitä osoitetta verkossa oleva laite pyytää. Kirjoita facebook.com URL-palkkiin ja palvelin kieltää pääsyn, se on niin yksinkertaista. URL-lyhentimet, kuten Tiny URL tai bit.ly, voivat kiertää tämän ohjaamalla sinut Facebookiin antamalla eri osoitteen. Haittapuolena on, että Internet-historiasi näyttää edelleen Facebook-toiminnan, ja URL-menetelmä ei yksinkertaisesti toimi hallituksen tason sensuurin kanssa.

2. URL-osoitteen googlettaminen ei ehkä toimi – Kuten yllä oleva URL-osoitteiden lyhennystemppu, jos sinulla on pääsy hakukoneeseen ja voit kirjoittaa osoitteen sinne, jotkin estoalgoritmit antavat sinun napsauttaa linkkiä tai päästä verkkosivustolle Googlen välimuistin kautta, joka toimii perustason välityspalvelimena. . Kuten yllä, historiasi näyttää käynnin, etkä voi käyttää tätä järeämmän sensuurin ohittamiseen.

3. Välityspalvelimen käyttäminen jättää jälkiä - Välityspalvelimet ovat nopea ja edullinen (usein ilmainen) tapa peittää IP-osoitteesi huijatakseen verkkosivustoja luulemaan, että olet eri paikassa. Se on ominaisuus, joka on samanlainen kuin mitä VPN: t tarjoavat, mutta sen mukana ei ole tietojen salausta. Välityspalvelimet voivat antaa sinun ohittaa perussensuurin ja yritystason lohkot, jotka riippuvat IP-vastaavuudesta, mutta se jättää selkeän jäljen, jota on helppo seurata.

4. Tor-selain voidaan tunnistaa – Tor-selain käyttää Tor-verkkoa liikenteen salaamiseen ja uudelleenohjaamiseen tietokoneverkon kautta, mikä tarjoaa lähes jäljittämättömän anonymiteetin kaikille sitä käyttäville. Tämä on nopea ja yksinkertainen tapa päästä estetyille verkkosivustoille, ja se toimii monissa tapauksissa. On kuitenkin tärkeää huomata, että Tor-liikenne on helppo tunnistaa. Vaikka itse sisältö on salattu ja lukukelvoton, verkonvalvojat tai sensuuritoimistot voivat kertoa, kun joku käyttää Toria, ja käyttää tätä tietoa paikantaessaan heidät.

5. Liven Linux-levyn käyttö saattaa epäonnistua – Hieman monimutkaisempi tapa ohittaa laitetason lohkot on asettaa Linux live CD tai live USB-tikku ja käynnistää käyttöjärjestelmä sieltä. Jos Facebook on estetty verkkotasolla, tämä menetelmä ei kuitenkaan ole tehokas. Se ei myöskään ole mahdollista, jos et pääse käsiksi tietokoneesi laitteistoon tai käynnistä laitetta uudelleen aiheuttamatta ongelmia.

6. Mobiilijako on epäluotettava – Yksi nopea ratkaisu Facebookin eston poistamiseen työpaikalla on käyttää älypuhelimesi jakamiskykyä. Tämä menetelmä ottaa matkapuhelindataa ja luo langattoman hotspotin, johon muut laitteet voivat muodostaa yhteyden, mukaan lukien tabletit ja kannettavat tietokoneet. Voit kuitenkin periä datamaksuja tällä menetelmällä, ja jos aluekohtainen sensuuri on käytössä, et silti voi käyttää Facebookia.

Entä jos VPN ei toimi?

Verkkosivustojen estojen kiertäminen ei aina ole 100 % tehokasta. Jokaiselle ongelmalle, jonka internetin käyttäjät yrittävät voittaa, on olemassa tapa pysäyttää se korkeammalla tasolla. IT-osastoilla ja viranomaisilla on tehokkaita menetelmiä toiminnan jäljittämiseksi laitteeseen ja käyttäjään asti. Tärkeintä on, että sensuurisuodattimien ohittaminen ei ole aina mahdollista, edes vahvan VPN:n ja muiden toimenpiteiden avulla.

Hämmentävämpi mahdollisuus on, että voit ohittaa verkkosivuston eston onnistuneesti, mutta sivuston estävälle viranomaiselle tai yritykselle ilmoitetaan asiasta. On lähes mahdotonta kattaa jälkeäsi täydellisellä tarkkuudella, mikä tarkoittaa, että joka kerta kun ohitat korttelin tai sensuuriseinän, otat riskin.

Varo ilmaisia ​​VPN:itä ja ilmaisia ​​välityspalvelimia

Yrityksiä, jotka mainostavat ilmaista VPN:ää ja ilmaisia ​​välityspalvelimia, ovat kaikkialla. Et voi etsiä sovelluskaupasta tai selainlaajennusten kauppapaikasta törmäämättä niihin kymmeniin. Käyttäjille, jotka haluavat poistaa Facebookin eston, on erittäin suuri houkutus käyttää ilmaista palvelua. Sen taustalla oleva logiikka on, että haluat vain tehdä nopean postauksen Facebookissa. Miksi sinun pitäisi maksaa VPN: stä? Ja lisäksi, mitä haittaa kahden minuutin ilmaisesta välityspalvelimen käytöstä on?

Yksityisyys on vakava huolenaihe ilmaisten VPN-verkkojen ja ilmaisten välityspalvelinten suhteen. Palvelimien ja palveluita ympäröivän liiketoiminnan käyttäminen maksaa rahaa. Jos yritys ei ansaitse rahaa asiakastilauksista, heidän on katettava kustannukset muilla keinoin. Tämä tarkoittaa yleensä sitä arvokasta dataa, johon käyttäjät ovat luottaneet ilmaisiin palveluihin. Edes salauksella ei ole merkitystä, kun tietojasi pitävällä yrityksellä on avaimet niiden salauksen purkamiseen.

Lyhyt vastaus kysymykseen ilmaisista VPN- ja välityspalveluista on tämä: älä käytä niitä. Yksityisyysongelmat pahentavat, kun ajattelet, että Facebookin eston poistaminen on yksi tärkeimmistä syistä käyttää niitä. Jos toimintasi jäljittää, on mahdollista löytää henkilöllisyytesi ja sijaintisi, mikä voi olla vakava ongelma, jos kierrät hallituksen sensuuria tai työpaikkojen esteitä.

Ilmaisilla VPN-verkoilla ei ole velvollisuutta tai kannustinta pitää käyttäjän tiedot turvassa. Ilmaisten välityspalvelinyritysten on jopa osoitettu ruiskuttavan mainoksia käyttäjiensä selaimiin. Jos arvostat yksityisyyttäsi, ohita maksuttomat palvelut ja sijoita johonkin kannattavaan.

Muita VPN:n käytön etuja

VPN-verkkojen avulla on helppo kiertää sensuuria ja verkkosivustojen esteitä. Nopea tilaus, yksinkertainen lataus, niin olet valmis. Lisätty salaus tekee kaikesta verkkotoiminnastasi anonyymiä, ja virtuaalisen sijaintisi vaihtaminen tarkoittaa, että voit näyttää istuvan missä tahansa haluamassasi maassa. Kaikki tämä lisää yksityisyyttä ja käytettävyyttä, mutta VPN:n käyttämisessä on muitakin etuja, jotka ovat yhtä tärkeitä.

Yksityisyyttä kaikkialla – Jos matkustat paljon, pääset todennäköisesti käyttämään julkisia verkkoja ja avoimia Wi-Fi-hotspotteja. Nämä ovat tunnetusti turvattomia, varsinkin kun et tiedä kuka palveluntarjoaja on tai mitä verkon omistaja tekee liikenteellä. Älypuhelimesi, kannettavan tietokoneen tai tabletin VPN:n avulla voit lukita mobiililiikennettäsi ja pitää sen turvassa julkisissa verkoissa.

Käytä aluelukittua sisältöä – Sensuroidun sisällön ja estettyjen verkkosivustojen ohittaminen on yksi asia, mutta VPN mahdollistaa myös videoiden katselun suoratoistopalveluista, jotka muuten estetään sijainnissasi. Sivustojen, kuten Netflix , Hulu , BBC iPlayer, HBO Go, YouTube ja muut, on rajoitettava tiettyjä elokuvia ja TV-ohjelmia katsojilta tietyissä maissa. Käynnistämällä VPN:n ja vaihtamalla virtuaalisia paikkoja, voit huijata sivuston ajattelemaan, että olet jossain muualla, mikä avaa uuden sisällön maailman.

Estä Internet-palveluntarjoajia seuraamasta sinua – Salaamattomien tietojen lähettäminen paikallisen palveluntarjoajan kautta voi vahingoittaa yksityisyyttäsi. Internet-palveluntarjoajat pitävät yksityiskohtaisia ​​lokeja Internet-liikenteestä ja IP-osoitteista, mikä tekee online-toimintasi jäljittämisestä helppoa. Internet-palveluntarjoajat voivat jopa myydä näitä tietoja kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, mikä on huolestuttavaa. VPN:n avulla voit lukita tietosi salauksella, jolloin Internet-palveluntarjoajan on mahdotonta selvittää, mitä teet verkossa.

Kuinka saada ILMAINEN VPN 30 päiväksi

Jos tarvitset VPN:n lyhyeksi ajaksi esimerkiksi matkoilla, saat parhaan VPN:n ilmaiseksi.NordVPN sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.Sinun on maksettava tilauksesta, se on tosiasia, mutta se salliitäysi käyttöoikeus 30 päivän ajan, minkä jälkeen peruutat täyden hyvityksen. Heidän ei-kysymyksiä peruutuskäytäntönsä on nimensä mukainen.

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU) Edellinen Artikkeli

Ei kuule ketään Discordissa, ääni ei toimi (KORJATTU)

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa Lue Lisää

Kuinka avata ePub-tiedosto iPhonen iBooksissa