11 mielenkiintoisinta (oikeudellista) syvällistä Web-sivustoa

Saatat olla utelias mielenkiintoisimmista syvällisistä web-sivustoista, mutta sen maine digitaalisena villinä lännenä pelottaa sinua. Tänään näytämme sinulle, kuinka voit tutkia syväverkkoa turvallisesti VPN:n, Torin ja parhaiden suojauskäytäntöjen avulla, sekä suosittelemme 11:tä täysin laillista syväverkkosivustoamme.

Huolimatta maineestaan ​​laittoman kaupan tukkurina, useimpien arvioiden mukaan syväverkossa on itse asiassa enemmän laillisia sivustoja kuin laittomia. Loppujen lopuksi jotkut ihmiset haluavat vain nimettömyyttä, eivät salakuljetusta. Käynnistä VPN ja lämmitä Tor-kopiosi. Sukellamme syvän webin mielenkiintoisimpiin laillisiin sivustoihin.Tässä ovat parhaat VPN:t yksityiseen syvään verkkosurffaukseen:

 1. NordVPNTurvallisin Deep Webille – NordVPN tarjoaa kattavimman yksityisyyden suojan, joka sinulla voi olla syväverkossa, rikkoutumattomasta salauksesta hämärtyneisiin ja tor-optimoituihin palvelimiin.
 2. Surfshark – Surfshark käyttää nykyaikaisimpia salausmenetelmiä ja huippuluokan palvelininfrastruktuuria varmistaakseen yksityisyytesi missä tahansa verkossa – myös syväverkossa.
 3. VyprVPN – Jos haluat piilottaa Internet-toimintasi syväverkossa, tutustu VyprVPN:n ainutlaatuiseen Chameleon-protokollaan.
Hanki ykkösluokan VPN 60 % alennus 2 vuoden suunnitelmasta

Ennen kuin sukellat syvyyksiin, hanki VPN

Virtuaaliset yksityisverkot käyttävät salausta ja perusanonymisointiominaisuuksia, jotka auttavat sinua pysymään turvassa verkossa. Ne käärivät jokaisen tietopaketin raskaaseen salauskerrokseen, mikä tekee niiden avaamisen mahdottomaksi. Tämä tarjoaa hyvän ydinanonymiteetin tason, ja se voi auttaa sinua murtamaan sensuurin esteet ja pitämään toimintasi näkymättöminä julkisissa verkoissa .

Kunnollisen VPN:n löytäminen, joka voi auttaa pitämään sinut turvassa syväverkossa, on vaikea täyttää. Kävimme läpi joitakin markkinoiden parhaista VPN:istä ja annoimme alla muutamia suosituksia. Jokaisessa on oletusarvoisesti 256-bittinen salaus, nolla-lokikäytäntö kaikessa liikenteessä ja ottaa käyttöön DNS-vuotoja ja automaattisia kill switch -ominaisuuksia, jotka muodostavat vahvan selkärangan kaikille online-toiminnoille.

1. NordVPN

Käy osoitteessa nordvpn.com

VPN:t rakastavat kerskua palvelinverkkonsa koosta. NordVPN voittaa ne kaikki yhdellä markkinoiden suurimmista, tällä hetkellä lähes 5 700 palvelimella 60 maassa. NordVPN käyttää tätä uskomatonta kokoelmaa tarjotakseen joitain parhaista tietosuojaominaisuuksista, mukaan lukien kaksoissalaus sekä VPN-reititys.

Lue koko artikkelimme NordVPN-arvostelu .

Plussat
 • Optimoidut palvelimet Netflixin eston poistamiseen
 • Ei kaistanleveysrajoituksia
 • Jopa 6 samanaikaista yhteyttä
 • Ei lokeja ja salattuja yhteyksiä täydellisen yksityisyyden takaamiseksi
 • Rahat takaisin -takuu (30 päivää).
Haittoja
 • Automaattinen palvelimen valinta voi olla epäluotettava
 • Joskus hidasta hyvitysten käsittelyä (mutta tekee aina).
PARAS KAIKKI VPN:Saat valtavan 70 %:n alennuksen 3 vuoden suunnitelman rekisteröimisestä, jolloin kuukausihinta laskee vain 3,49 dollariin. Huomaa myös, että kaikissa suunnitelmissa on vaivaton 30 päivän rahat takaisin -takuu.

2. Surfhai

Käy osoitteessa surfshark.com

Kun sukellat syvään verkkoon, Surfshark tarjoaa kriittisen suojan, jota tarvitset pysyäksesi turvassa ja nimettömänä. Ne käyttävät rikkoutumatonta 256-AES-GCM-salausta kaikissa yhteyksissä ja tarjoavat kaikki nykyaikaisimmat protokollat ​​(OpenVPN UPD/TCP, IKEv2, WireGuard). Mutta he eivät lepää siellä; Surfshark tarjoaa myös VPN-suojauksen, multi-hop-salauksen ja jopa kattavan NoBorders-tilan, joka on suunniteltu ohittamaan sensuurin ja valvonnan.

Ja kun olet syvässä verkossa, voit luottaa siihen, että Surfshark pitää puolustuskykysi pystyssä, vaikka yhteytesi horjuisi. Niissä on automaattinen tappokytkin sekä suojaus IP-, DNS- ja WebRTC-vuotoja vastaan. Pysy suojassa luonnollisilta mainoksilta ja vältä tietojenkalastelua CleanWeb-mainosten estotoiminnolla.

Surfsharkin koko verkko (800+ palvelinta) sisältää vain RAM-muistia, eikä se fyysisesti pysty pitämään toimintaasi panttivankina. Lisäksi heillä on yksi alan parhaista hakkuukäytännöistä. Älä murehdi siitä, mitä jälkiä jätät – niitä ei ole Surfsharkissa.

Plussat
 • Poista 15 kansainvälisen Netflix-kirjaston esto, mukaan lukien Yhdysvallat ja Japani
 • Yli 800 palvelinta 50 maassa ympäri maailmaa ja kasvaa jatkuvasti
 • VPN-hämärtäminen millä tahansa palvelimella, jossa on erityinen naamiointitoiminto
 • Riippumattomasti tarkastetut tietosuojakäytännöt
 • Hyödyllinen 24/7 live-chat todellisen ihmisen kanssa.
Haittoja
 • Yhteysnopeudet eivät vaikuta muiden huippuluokan VPN-verkkojen käyttäjiin
 • Nuorella VPN:llä on vielä runsaasti tilaa kehittyä edistyneiden toimintojen suhteen.

Lue koko Surfshark-arvostelumme.

PARAS BUDJETTIVAIHTOEHTO:Surfsharkin tehokkaat tietosuojasäännökset pitävät toimintasi syväverkossa piilossa. Saat 83 %:n alennuksen kahden vuoden tilauksesta + 3 kuukautta ILMAISEKSI vain 2,21 dollarilla kuukaudessa.

3. VyprVPN

Käy osoitteessa vyprvpn.com

VyprVPN:llä on joitain VPN:n parhaista tietosuojaominaisuuksista, suurelta osin Chameleon-protokollan ansiosta. Chameleon kääri salatut tiedot ylimääräiseen salauskerrokseen peittäen metatiedot estäen syvän pakettitarkistuksen. Näin se voi murtautua kovien sensuurin esteiden läpi ja pitää sinut turvassa asuinpaikastasi tai verkon osista riippumatta. Valitse yli 700 palvelimesta yli 70 maassa eri puolilla maailmaa ja reititä yhteytesi äärimmäisen joustavuuden ja nimettömyyden takaamiseksi.

Lue koko VyprVPN-arvostelumme.

LUKIJAN ERIKOISTUS:Kaikki suunnitelmat sisältävät 30 päivän rahat takaisin -takuun vain 5 dollaria kuukaudessa.

Valmistautuminen Deep Webiin

Olettaen, että VPN on paikoillaan, on muutamia muita asioita, jotka sinun tulee tietää ennen syvään verkkoon sukeltamista.

Deep Web vs Dark Web

Jos internet on kuin valtameri, meille tutuin verkko leijuu pinnalla. Google, Facebook, Addictive Tips, Twitter, ne kaikki löytyvät helposti ylhäältä. Yleissääntönä on, että jos löydät verkkosivuston hakukoneen avulla, vaikka se olisi vaikea tehdä, se on osa pintaverkkoa (alias clearweb).

Työnnä pääsi aaltojen alle ja olet yhtäkkiä maailmassa, joka on täysin erilainen kuin pinta. Täällä on syvä verkkosisältö, eli sivustot ja markkinapaikat, joita hakukoneet eivät indeksoi. Suurin osa tästä sisällöstä ei ole haitallista tai edes laitonta, se on yksinkertaisesti piilotettuja jäsensivuja, jotka ovat estetty kirjautumisnäytöillä, yksityisillä palvelimilla tai yrityksen sisäisillä verkkosivustoilla. Ne ovat verkossa, mutta ne ovat salaisia. Kun kuljet alaspäin kaninkoloa, löydät tummaa verkkosisältöä – mutta vain jonkin verran vaivaa, koska nämä syvemmälle ulottuvat verkkosivustot ovat tarkoituksella peitettyjä tai vaikeapääsyisiä.

Pimeää verkkoa ja syväverkkoa käytetään usein vaihtokelpoisina, mutta sisältö, johon useimmat ihmiset viittaavat puhuessaan jommastakummasta, on itse asiassa sitä, mitä löydämme syväverkosta. Täällä, kaukana suuren Internetin valtameren pinnan alla, sisältöä on tuskallisen vaikea löytää. Mikään hakukone ei yhdistä sivustoja. Jos haluat löytää jotain, sinun on tiedettävä tarkalleen, mistä etsiä. Väärennetyt tavarat ja mustat markkinat suosivat tätä verkon osaa, koska se pitää satunnaiset tuntemattomat poissa, jotta he voivat palvella ihmisiä, jotka etsivät jotain tiettyä. Syväverkossa on kuitenkin paljon muutakin kuin laitonta tavaraa, mitä tarkastelemme alla.

Sipuli Linkit ja Tor

Koska syväverkkosisältöä ei haluta löytää, ne eivät voi käyttää meille kaikille tuttuja URL-osoitteita. .com- tai .net-osoitteen saaminen tarkoittaa rekisteröitymistä ulkopuoliseen yritykseen, nimesi ja osoitteesi lähettämistä ja niin edelleen. Jos käytät piilotettua verkkosivustoa, et halua mitään siitä. Tässä .onion-linkit tulevat esiin, ja se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset käyttävät Toria päivittäin.

Sipulilinkit ovat URL-osoitteita, jotka yleensä näyttävät siltä, ​​että joku olisi lyönyt kämmenensä näppäimistöön. Tämä on tietysti tarkoituksellista, koska se vaikeuttaa sivuston löytämistä kirjoittamalla sanoja osoitepalkkiin. Täysin lailliset pintatason verkkosivustot käyttävät sipulilinkkejä myös näppäränä keinona lisätä yksityisyyttä, joten älä ajattele niitä varjoisempina versioina URL-osoitteista. Sipulilinkit ovat yksinkertaisesti sivuston osoitteita, jotka vaativat pääsyn sipuliverkkoon toimiakseen. Jos kirjoitat sipuliosoitteen tavalliseen selaimeesi, mitään ei tapahdu.

Tässä Tor tulee peliin. Tor-projekti on hyvin käytetty sipulireititysverkko, joka toimii saumattomasti Tor-selaimen kanssa. Tor ohjaa liikennettäsi sarjan anonymisoivien solmujen kautta, mikä tekee paketin sijainnin jäljittämisen mahdottomaksi. Se on itse asiassa parempi anonymisoija kuin VPN, vaikka se on käytännössä paljon hitaampi. Lataamalla Tor-selaimen voit käyttää sipulilinkkejä ja tarkistaa syväverkon sivustoja. Voit vaihtoehtoisesti käyttää tavallisia selaimen laajennuksia päästäksesi sipulilinkkeihin, mutta uhraat valtavasti yksityisyyttä tehdessäsi niin. Varmuuden vuoksi hanki Tor.

KOKO OPAS: Kuinka käyttää Toria

Onko Deep Webin käyttö laillista?

Yleisesti ottaen kyllä, ehdottomasti. Jopa maissa, joissa on tiukat Internet-lait , pelkkä syväverkkoon tai pimeään verkkoon kuuluvan verkkosivuston käyttäminen ei riko mitään lakeja. Jos kuitenkin vierailemasi sivusto on musta markkinapaikka, astut ehdottomasti laillisen rajan yli. Käytä VPN + Toria ja kiinnitä laillisia syvällisiä verkkosivustoja, niin pärjäät hyvin.

Huomautus sivuston luotettavuudesta

On turhauttavaa, kun pintaverkon linkki on rikki. Deep Webissä tämä on kuitenkin melko lailla standardi. Joidenkin arvioiden mukaan jopa 76 % syvään tai pimeään verkkosisältöön johtavista linkeistä ei yksinkertaisesti toimi. Tämä liittyy moniin tekijöihin, joista suurin osa kuuluu suoraan sääntelemättömän verkottumisen luokkaan.

Sen lisäksi, että verkkoselaajille on tarjolla sisältöä, sisällöntuottajilla on hyvin vähän kannustimia pitää sisältönsä 100 %:n käytettävyydessä. Palvelimet käynnistyvät uudelleen, sivustot vaihtavat sijaintia, eikä kukaan voi tehdä asialle paljon. Jos linkki ei toimi, paras vaihtoehto on etsiä vaihtoehto ja yrittää sitten uudelleen muutaman päivän kuluttua.

Kuinka päästä syvään verkkoon

Nyt kun tiedät, mihin olet ryhtymässä, on aika tehdä viimeiset valmistelut ja sukeltaa. Kirjoitamme täydellisen oppaan siitä, miten pääset turvallisesti pimeään verkkoon ja syväverkkoon. Lue se, noudata ohjeita ja palaa sitten ja tutustu alla oleviin sivustoluetteloihin.

Mielenkiintoisimmat oikeudelliset syvälliset Web-sivustot

Onko Tor lämmennyt ja TailsOS humina hiljaa mukana? Hyvä, on aika tarkistaa syväverkkosisältöä! Vaikka kaikki alla olevat sivustot ovat täysin laillisia, kannattaa silti olla varovainen, ennen kuin leimaa verkon alapuolelle. Tor on vaatimus alla oleville sipulilinkeille, mutta sinun tulee myös pitää VPN päällä, välttää minkään lataamista ja muistaa, että et koskaan lähetä henkilökohtaisia ​​tietoja sivustolle, jonka kohtaat syväverkossa.

Pääset jokaiselle alla olevalle sivustolle kopioimalla ja liittämällä sipulilinkki Tor-selaimeen.

1. Illinois Institute of Technology Tunnelit

Chicagon IIT-kampuksella on runsaasti piilotettuja tunneleita. Höyryaukot, palvelumerkinnät, hylätyt tietoliikenneyhteydet, voit nimetä sen. Yksi pimeän verkon käyttäjä on ottanut tehtäväkseen tutkia näitä alueita ja dokumentoida löytönsä. Lue kaikki siitä alla olevasta sipulilinkistä kuvien kera.

 • https://62gs2n5ydnyffzfy.onion/

2. American Journal of Freestanding Research Psychology

Tutkimuspapereita on tunnetusti vaikea saada, varsinkin akateemisilla aloilla, kuten filosofia, tiede ja psykologia. Lehtien tilaaminen on kallista, ja yksittäisten artikkelien lukuoikeuden ostaminen tulee kalliiksi nopeasti. Sipulipohjainen lehti pyrkii välttämään tämän rajoituksen. Sen käyttö on itse asiassa myös laillista, koska kaikki sivustolla olevat paperit ovat niiden alkuperäisten kirjoittajien lähettämiä, jotta tieto saataisiin helpommin saataville maailmalle.

 • https://qtsdq6tkszhxost2.onion

3. Palapelihuone

Olisitko yllättynyt kuullessani, että syväverkko on täynnä hulluja salaliittovaikutteisia pulmia? Kaikki HTML-pohjaisista napsautusarvoituksista rehellisesti karmiviin ARG-pulmiin on linkitetty tästä yhdestä resurssista. Mitä vähemmän puhumme niistä, sen parempi. Älä pelaa myöhään illalla, sinua on varoitettu.

 • https://blueboxlxc4o7mvk.onion/

4. Piilotetut klubit

Oletko koskaan halunnut todella nimettömän foorumin, jossa voit puhua tai kysyä mistä tahansa mieleesi jäävästä? Hidden Clubs tekee juuri niin. Sinun on luotava ilmainen tili käyttääksesi sitä, mikä auttaa pitämään poissa roskapostista ja erilaisista roboteista. Sivusto itse suosittelee väärän sähköpostiosoitteen käyttämistä rekisteröityessäsi, joten tee se, kirjaudu sisään ja jaa ajatuksesi.

 • https://x7giprgefwfvkeep.onion/

5. Deep Web Radio

Haluatko kuunnella musiikkia? Useat sisällöntuottajat ovat luoneet ilmaisia ​​radiovirtoja, jotka kaikki on linkitetty yhdeltä keskussivustolta. Pysähdy alla linkitetylle sivulle, katso, mitä parhaillaan lähetetään, valitse sitten genre ja aloita kuuntelu tietoisena siitä, että musiikkisi on anonyymiä!

 • https://76qugh5bey5gum7l.onion/status.xsl

6. Shadow Wallet

Mielenkiintoinen asia bitcoinissa on, että se ei ole vaihdettavissa, mikä tarkoittaa, että yksi kolikko ei välttämättä kulu kuten toinen. Jos tiedät jonkun lompakon osoitteen, voit etsiä hänen tallentamiaan kolikoita ja selvittää heidän historiansa. Jos tiettyä kolikkoa käytettiin esimerkiksi laittomaan kauppaan, se voi joutua mustalle listalle ja olla olennaisesti arvoton. Siellä kolikkosekoittimet tulevat peliin. Palvelut, kuten Shadow Wallet, ottavat tallennetut kolikot mukanaan ja heittelevät niitä ympäriinsä yrittääkseen poistaa tunnistemerkit. Ajattele sitä anonymiteetin parantamistyökaluna suosikki kryptovaluuttasi varten.

 • https://shadowrnzghb5zhb.onion/

7. Protonmail

Tiedätkö Sveitsissä toimivan anonyymin sähköpostipalvelun? Yritys suhtautuu niin vakavasti verkkoturvallisuuteen, että se tarjoaa pääsyn sivustoonsa. Tämän parempaa sähköpostin suojaa ei voi saada.

 • https://protonirockerxow.onion/

8. WikiLeaks-lataus

Kyllä, varsinainen WikiLeaks. Jos pystyt vuotamaan asiakirjoja lehdistölle, mutta haluat tehdä sen nimettömänä, teet sen näin. Alla oleva sipuliosoite vie sinut WikiLeaksin lataussivulle, jonne voit täyttää muutaman tiedon ja lähettää tiedostosi. Ei ole paljon katsottavaa, jos et aio lisätä jotain palveluun, mutta et koskaan tiedä. kun linkistä voi olla hyötyä.

 • https://wlupld3ptjvsgwqw.onion

9. ei paha

Google ei voi indeksoida pimeää verkkoa, mutta se ei tarkoita, että se olisi mahdotonta. On olemassa muutamia sivustoja, joiden vuoksi on syytä indeksoida niin monta syvällistä verkkosivustoa kuin mahdollista. not Evil on yksi tällainen hakukone. Se on yksinkertainen, se on hidas, etkä välttämättä löydä etsimääsi, mutta se on lähin asia, jonka syväverkko koskaan saa kattavalle hakukoneelle.

 • https://hss3uro2hsxfogfq.onion/

10. Bitmaila

Sähköposti on luonnostaan ​​suojaamaton eikä anonyymi. Jopa salatut palvelut jättävät ovia auki henkilöllisyytesi selvittämiselle. Bitmaila kiertää tämän tarjoamalla rajoitetun määrän maksullisia elinikäisiä sähköpostitilejä, jotka on täysin erotettu henkilöllisyydestäsi. Maksat pienen maksun bitcoineina ja nautit sitten yksinkertaisesta mutta turvallisesta sähköpostikokemuksesta.

 • https://oxicsiwet42jw4h4.onion/

11. Tanssiva apina

Kuva tanssivasta apinasta väriä vaihtavaa taustaa vasten. Hän ilmeisesti tervehtii.

 • https://bf7k7vgdi73oe2um.onion

Johtopäätös

Kuinka löytää jotain, jota ei halua löytyä? Hyödyntämällä pimeän verkon käyttäjien yhteisöä, näin! Yllä oleva luettelo vain naarmuttaa syväverkon sisältöjen pintaa. Käyttämällä Clearwebin hakukoneita ja käymällä usein tummien verkkokeskusteluryhmissä voit löytää kaikenlaista mielenkiintoista sisältöä. Muista vain käyttää Toria, VPN:ää ja tervettä maalaisjärkeä!

Kuinka saada ILMAINEN VPN 30 päiväksi

Jos tarvitset VPN:n lyhyeksi ajaksi esimerkiksi matkoilla, saat parhaan VPN:n ilmaiseksi.NordVPN sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun.Sinun on maksettava tilauksesta, se on tosiasia, mutta se salliitäysi käyttöoikeus 30 päivän ajan, minkä jälkeen peruutat täyden hyvityksen. Heidän ei-kysymyksiä peruutuskäytäntönsä on nimensä mukainen.

Minecraft Java Editionin ilmainen lataus (kokeilu) Edellinen Artikkeli

Minecraft Java Editionin ilmainen lataus (kokeilu)

Epic Games Vaihda nimi: Kuinka muuttaa Fortnite-nimesi Lue Lisää

Epic Games Vaihda nimi: Kuinka muuttaa Fortnite-nimesi