10 mustaa työpöydän taustakuvaa Windows 10:lle

Tummat teemat työpöytäkäyttöjärjestelmille ovat nyt saatavilla molemmissa suosituissa työpöytäkäyttöjärjestelmissä. macOS ja Windows 10. Tummat teemat voivat olla uusia, mutta käyttäjät ovat asettaneet ja käyttäneet tummia kuvia työpöydän taustana jo vuosia. Monet käyttävät vain tavallista mustaa taustaa. Sen avulla kaikki kuvakkeet ovat näkyvissä, ja kun siirryt työpöydällesi, se ei sokeuta sinua.

Windowsin työpöydän taustakuvat [musta]

Tummien tai mustien taustakuvien ei tarvitse olla yksinkertaisia. Löydät uskomattomia HD-valokuvia, jotka tekevät upeista taustoista työpöydälle. Jos haluat asettaa suunnitelman mustan työpöydän, avaa Asetukset-sovellus ja siirry kohtaan Mukauttaminen> Tausta. Valitse alasvetovalikosta Tavalliset värit ja valitse musta värivalitsimesta.

Jos etsit jotain muuta kuin pelkkää mustaa, tässä on kymmenen erinomaista Unsplash-kuvaa, joista tulee upeita taustakuvia. Taustakuvien kokoa on muutettu esikatselua varten. Katso Full HD -kuvat linkistä.1. Nick Nicen mustat kivet

Tämä kuva sopii parhaiten mobiilitaustakuvaksi, mutta voit rajata sen ja muuttaa sen kokoa työpöydälle. Lataa se osoitteesta Poista roiskeet .

2. Phases of the Moon kirjoittanut Nino Yang

Mikään tummien taustakuvien kokoelma ei ole täydellinen ilman kuun kuvaa. Tumma kuva tarkoittaa, että et tarvitse HD-näyttöä saadaksesi värit ja valaistuksen suoraan näytölle. Lataa tämä kuva osoitteesta Poista roiskeet.

3. Ron Whitakerin palapeli

Puzzle on abstrakti kuva, joka sopii täydellisesti työpöydälle. Lataa se osoitteesta Poista roiskeet .

4. Putoavat kivet kirjoittanut Gontse Tlhalogang

Tämä kuva on mobiilinäytön kokoinen, mutta voit muuttaa sen kokoa näyttöön sopivaksi. Jos sinulla on pysty-/pystysuuntainen näyttö, tätä taustakuvaa voidaan käyttää sellaisenaan. Lataa se osoitteesta Poista roiskeet .

5. Bashaerin kastepisarat lehdille

Lähikuva kuva kastepisaroista lehdillä. Tämä kuva antaa työpöydälle hieman syvyyttä, mutta se on silti tarpeeksi tumma varmistaakseen, että kuvakkeet pysyvät näkyvissä eikä se sokeuta sinua. Lataa se osoitteesta Poista roiskeet .

6. Vesipisara oksalla kirjoittanut Allec Gomes

Tämä kuva on jälleen koottu mobiilinäytölle, mutta voit muuttaa sen kokoa työpöytää varten. Siinä on runsaasti tyhjää tilaa, mikä sopii mainiosti koon muuttamiseen ja kuvakkeiden näkyvyyteen. Lataa se osoitteesta Poista roiskeet .

7. Hongmei Zhaon voikukka

Tässä kuvassa on voikukka lasissa, ja sinun on muutettava sen kokoa työpöytää varten, mutta voit päättää, minkä osan valitset työpöydälle. Se on kaunis tumma kuva, jonka voit ladata Poista roiskeet .

8. Charles Büchlerin karuselli

Tämä kuva on loistava yhdistelmä pimeää yötä ja moderneja valoja. Kuvassa on reilua ajoa ja se on erinomainen valokuva liikkeestä. Kuva on neliön muotoinen, mutta se on HD, joten sen kokoa voidaan muuttaa työpöytää varten. Lataa se osoitteesta Poista roiskeet .

9. Allec Gomesin mustat raidat

Tämä kuva on melko yksinkertainen, mitä tulee tummiin taustoihin. Kuvaa ei kuitenkaan ole luotu tietokoneella. Se on erinomainen valokuva. Lataa se osoitteesta Poista roiskeet.

10. Subway by Mak

Jos pidät kaupunkikuvauksesta, tämä kuva on täydellinen työpöydälle. Lataa se osoitteesta Poista roiskeet .

Hanki päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Minecraft Java Editionin ilmainen lataus (kokeilu) Edellinen Artikkeli

Minecraft Java Editionin ilmainen lataus (kokeilu)

Epic Games Vaihda nimi: Kuinka muuttaa Fortnite-nimesi Lue Lisää

Epic Games Vaihda nimi: Kuinka muuttaa Fortnite-nimesi